Rabbit-vibrator test: 4 vibratorer som stimulerer klitoris

Vi ønsker å starte artikkelen med å nevne at vi også har laget en generell «beste vibrator»-artikkel. Den kan du finne ved å klikke her.

Om du likevel ønsker å utelukkende lese om våre anbefalte rabbit-vibratorer, så kan du lese videre. 🙂

Du trenger ikke være veldig bevandret i sexleketøy-universet før du har hørt om rabbit-vibratoren. Disse leketøyene gir kvinnen akkurat den kombinasjonen hun ønsker:

 • Stimulering av klitoris.
 • Samtidig som man penetreres vaginalt.

Høres det ikke deilig ut?

Joda. Og det er deilig også. Rabbit er et kombinasjonsprodukt som har vokst seg frem til å være uhyre populært i Norge de siste årene. Når kvinner finner ut at det finnes et produkt som både stimulerer ytre klitoris samt treffer indre g-punkt…. ja – så blir de fleste solgt.

Vi har tatt en dypdykk på det norske markedet for å finne den rabbit-vibratoren som er best i test. Dette har kreved mye skriving, testing og både interne og eksterne analyser. Vi sitter igjen med fire produkter som vi er svært godt fornøyd med – og som vi naturligvis kan anbefale til dere; våre kjære lesere.

Om du skal kjøpe deg en rabbit-vibrator, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no, Erotikknett.no og Sinful.no.

Vinnere av vår test av rabbit-vibratorer

Nedenfor ser du en liste over våre favoritt-kaniner. Om du fortsatt skulle være nysgjerrig, så kan du scrolle deg lengre ned i artikkelen. Der vil du finne all informasjon du trenger for å ta en kvalifisert avgjørelse.

#Produkt
1 Triple Curve fra Happy Rabbit – Best i test!
2 Mr Rabbit– Norges mest populære rabbit-vibrator!
3 Velve Riva Oppladbar – Enkel og billig
4 Fifty Shades of Grey Greedy Girl – Beste til å treffe g-punktet

1. Triple Curve fra Happy Rabbit – Best i test!

Dette er ikke bare den beste rabbit-vibratoren på markedet. Vi i Erotikkguiden mener bestemt at Triple Curve er den beste VIBRATOREN for kvinner. Et unikt produkt som gir deg orgasmer du ikke engang tør å drømme om….

 • Tre muligheter for ulik stimulering
 • Pirrer klitoris samtidig som man penetreres vaginalt og/eller analt
 • Inneholder tre motorer som gir mye kraft
 • Forholdsvis billig
 • Vanntett (du kan gjerne bruke den i dusjen og badekaret…)

Triple Curve selges hos to ulike nettbutikker i Norge. Denne rabbit-vibratoren har blitt uhyre populær på kort tid, og flere og flere norske kvinner får øynene opp for denne svarte herligheten. Så hva er det egentlig Triple Curve fra Happy Rabbit kan by på?

Hvorfor er dette Norges beste rabbit-vibrator?

Det kan vi gi deg svaret på med en gang.

Endeløse muligheter

Med tre punkter for stimulering, så kan du bli stimulert både på klitoris, via g-punktet i vagina og analt. Samtidig. Dette er noe de aller færreste rabbit-vibratorer kan gi deg. Og fortvil ikke: det er ikke slik at du MÅ stappe den siste delen inn i rumpa. Det er selvfølgelig helt frivillig.

I tillegg er Triple Curve utstyrt med svært kraftige motorer som durer og går når du holder på. Vibrasjonene kan justeres på ni forskjellige måter. Det vil si at du kan nesten helt garantert finne en vibrasjonsmodus som passer dine seksuelle behov.

Flott utseende og god kvalitet

Av alle rabbit-vibratorene på markedet, så har Triple Curve et av de mer luksuriøse designene. Dette er et produkt hvor produsenten for alvor har tenkt at design er viktig. Hele stammen er produsert i svart farge. Det eneste som skiller seg ut er en tynn hvit stripe helt nederst.

I tillegg må vi nevne at denne vibratoren er svært enkel å lade opp. Du ser kanskje USB-porten helt nederst på skaftet. Denne kan du plugge inn i Pcen din eller en USB-lader, og så tar det ikke mange minuttene før du kan legge deg tilbake og kose deg.

Spesifikasjoner

ProdusentHappy Rabbit
Batteri eller fjernkontroll?Oppladbar

2. Mr Rabbit– Norges mest populære rabbit-vibrator!

Mr Rabbit er en vibrator som først og fremst ble kjent etter å ha blitt omtalt i TV-serien Sex og Singelliv. Men det var også starten på en knallsuksess!

Man overdriver kanskje litt når man sier det, men det finnes jo nesten ikke en kvinne i Norge som ikke har prøvd denne på et tidspunkt…

 • Går på batterier (lades ikke opp)
 • Selges hos Norges beste erotiske nttbutikk.
 • Et ganske interessant utseende
 • Penishodet ytterst på vibratoren er autentisk
 • Et litt lite håndtak

Kan titusenvis av norske kvinner ta feil?

Vi mener ikke det. Nettopp derfor plasserer vi Mr Rabbit på andreplass i vår forbrukertest. Velfortjent.

Fine funksjoner

Dette er en helt klassisk rabbit-vibrator som ikke skiller seg mye ut. Penishodet ytterst har en størrelse som en gjennomsnittlig penis. Stammen er forholdsvis tykk, men det er jo ikke veldig mye av vibratoren som tross alt skal inn i vagina.

Dog må vi si at håndtaket kanskje er litt for lite. Det er også på håndtaket at knappene er plassert – slik at du enkelt kan justere vibrasjoner og styrke mens du holder på. Praktisk. Hendig. Tommel opp fra oss i Erotikkguiden.

Ingen oppladning

Hvis vi skal trekke litt for èn ting, så må det være hvordan denne rabbit-vibratoren bruker energi. Mr Rabbit er dessverre laget slik at man må bruke AA-batterier (4 stk). Hvis man er litt lat, så ender man jo opp med å aldri kjøpe nye batterier… og dermed får man ikke brukt vibratoren.

Vi setter mye mer pris på miljøvennlig alternativer som kan lades opp.

Spesifikasjoner

ProdusentEasyToys
Batteri eller fjernkontroll?AA-batterier

3. Beacon Rabbit Oppladbar – Premium kvalitet

Beacon Rabbit gir deg den unike kombinasjonen av pirrende stimulering av klitoris og kraftige vibrasjoner mot g-punktet i vagina. I tillegg er den utstyrt med noen helt unike funksjoner som setter prikken over i‘en på hyggestunden…

 • Laget med høykvalitets overflate av silikon
 • Har en egen varmefunksjon som gjør det hett….bokstavelig talt….
 • Ergonomisk utformet for økt nytelse
 • Hele 9 (ti!!) forskjellige vibrasjonsmoduser
 • Kommer i en flott oppbevaringseske

Beacon Rabbit er en oppladbar rabbit-vibrator som har en utrolig kraftig motor. I vår test er dette definitivt en av vibratorene som gir mest “trøkk“ når man holder på. Det som gjør vibratoren enda bedre er denne såkalte varmefunksjonen.

Du kan nemlig få Beacon Rabbit til å nå en temperatur på hele 39 grader. Dette er perfekt for norske kvinner som ønsker å masturbere om vinteren. Vi lever tross alt i et veldig kaldt land.

Tjukk og kraftig

Men vi må likevel advare de kvinnene som er veldig “trange“ der nede. Beacon Rabbit har en ganske tjukk tupp – og en stav som består av forskjellige riller. Om du er litt trang, så anbefaler vi i hvert fall at du bruker massevis med glidemiddel for å gjøre det litt ekstra vått.

Når vi er inne på kraft, så kan vi også nevne motoren. Vibratoren lager en del lyd, men det kompenseres med at motoren er veldig kraftig. Om du liker litt røff og deilig sex, så kan vi absolutt si at denne rabbitvibratoren er laget for deg.

For både nybegynnere og viderekommende

Man trenger ikke ha særlig mye erfaring med sexleketøy for å dra nytte av Beacon Rabbit. Det høres kanskje litt fancy ut med oppvarmingsfunksjon, men dette er noe som er veldig enkelt å bruke. Brukergrensesnittet er også veldig enkelt – alle knappene er plassert helt nederst på skaftet.

I tillegg er vibratoren vanntett. Det vil si at du kan ta den med deg når du går i dusjen eller i badekaret. Eventuelt når du har leid deg en villa i Spania for deg og din kjære…. 🙂

Spesifikasjoner

ProdusentOVO
Batteri eller fjernkontroll?Oppladbar med USB

4. Fifty Shades of Grey Greedy Girl – Beste til å treffe g-punktet

Mange kvinner trenger BÅDE klitorisstumuli OG G-punkts-stimuli for å oppnå harde og lange orgasmer. Hvis du er av typen som trenger begge deler, så kan vi varmt anbefale rabbitvibratoren Greedy Girl.

 • En del av Fifty Shades of Grey-serien
 • Et godt og robust skaft
 • Kaninen og selve stangen har ulike motorer, og kan dermed styres hver for seg
 • Brukes med mye vannbasert glidemiddel
 • Kommer med hele 9 ulike vibrasjonsmønstre
 • Batteri som varer lenge
 • Lager veldig lite lyd når den er i gang

Fifty Shades of Grey Rabbitvibrator har fått undertittelen Greedy Girl: grådig jente. Dette er nemlig en vibrator for deg som ikke bare nøyer deg med klitorisstimuli ELLER G-punktet. Her får du både i pose og sekk.

Dette er rett og slett en vibrator som vi vet at mange kvinner ikke mestrer å legge fra seg….

For man kan komme igjen. Og igjen. Og igjen. Helt til du knapt nok har energi til å løfte deg fra senga.

Vanntett og god bøy

For det første kan vi nevne at Greedy Girl er en rabbitvibrator som er vanntett. Det åpner opp for en rekke muligheter i både dusj, badebasseng og badekar.

I tillegg må vi nevne formen på denne vibratoren. Formen er deilig. Den treffer nemlig G-punktet på en helt perfekt måte. Og vi er fem kvinner i Erotikkguidens team. Samtlige av oss har prøvd denne modellen, og samtlige er veldig fornøyd med hvordan man blir penetrert av den.

Passer for nybegynnere

Rabbitvibratoren fra Fifty Shades of Grey er utrolig lett å bruke. Hvis du ser etter en modell som både pirrer klitoris og treffer g-punktet, så vet du hva du skal gjøre. De deilige vibrasjonsmulighetene gjør at vi nærmest kan garantere at du blir fornøyd med denne modellen. Tommel opp!

Spesifikasjoner

ProdusentFifty Shades of Grey
Batteri eller fjernkontroll?Oppladbar med USB

Caroline Andersen anbefaler Rabbit Vibrator

I det aller nyeste programmet av «Handel på grensen» – som jo er ganske harry i grunn – så kommer pornodronningen Caroline Andersen med en appell mot kvinner som skal kjøpe sexleketøy. Hun mener at Rabbit sexleketøy så absolutt er det klart beste alternativet for kvinner som skal søke seg til orgasme for seg selv.

Rabbit-designet tilsier at vibratorene/dildoene både har g-punktsvibrator og klitorisvibrator, noe som «fyller opp» listen over hvordan en kvinne kan få orgasme. Deilig? Om det er!

PS! Om du ønsker å lese mer om Caroline Andersen, så har vi skrevet en egen artikkel om henne. Den kan du lese å ved klikke her.

Rabbit-vibrator: Bestselger siden 1998

Først introdusert i 1998 kom rabbit sexleketøy. De er nå etablert som en av de mest populære sexleketøyene som brukes av kvinner. Rabbit sexleketøy, også kjent som kaninvibratoren, selges verden over i de aller største nettbutikkene i alle land.

Det er et stort utvalg av Rabittvibratorer i norske nettbutikker, og vi kan nevne noen av de aller mest populære:

Crazy Rabbit Vibrator er en ganske dyr vibrator, men her får du så absolutt alt du kan ønske deg. Dette er en av de klare

Vær trygg på hverandre ved bruk av sexleketøy.

bestselgerne verden over, og blir produsert på gode fabrikker i Japan. Mange sier at de vibratorene som blir laget i Asia faktisk holder et mye høyere nivå enn det de amerikanske og europeiske gjør.

Hetenetter, en norsk nettbutikk som nå er lagt ned, skriver følgende om G-Pearl Rabbit Vibrator:

«Dette er en relativt liten bunnyvibrator med mange forskjellige nivåer. Den roterer, masserer og vibrerer akkurat i det tempoet du ønsker deg. En av de beste vibratorene på markedet om du er kresen på hvilken styrke du ønsker på vibrasjonen.

Vibratoren er i alt 23 centimeter lang, men det er ”kun” 13 av dem som det er mulig å få inn i vagina.

Og det beste av alt?

Den er vanntett. Sjelden har erotiske maritime opplevelser vært så nærme som akkurat nå…»

Er det èn vibrator du bør kjøpe, så er det denne. Til tross for prislappen på 599,- kroner, så mener vi at det så absolutt er en god investering som du kommer til å få nytte av i stor grad fremover. Det å kjøpe en billig vibrator og satse på at den gir deg det du ønsker er både naivt og en tankegang som etter all sannsynlighet ikke fungerer.

Skal du kjøpe en vibrator, så kjøp en som koster litt penger.

Til førstegangskjøpere av Rabbit-vibrator

Det er også en del vibratorer som ligger litt under 600 kroner i pris. Blant disse finner du blant annet en vibrator som kaller seg «Beginners Rabbit Vibrator» – og som er perfekt for folk som skal kjøpe seg en rabbitvibrator for første gang. Mykt materiale, god vibrering, enkelt å håndtere samt billig pris.

Hva mer kan du egentlig tenke deg?

Konklusjon

Nå håper vi i Erotikkguiden at du har klart å finne riktig rabbit-vibrator. Dette er et utmerket hjelpemiddel som har hjulpet titusenvis (om ikke hundretusenvis…) av norske kvinner å oppnå sterke orgasmer.

Vi har gjort vår jobb. De fire modellene som er anbefalt i denne artikkelen kan varmt anbefales. Dette er produkter som vi har testet med vår egen kropp – og har derfor veid både ulemper og fordeler opp mot hverandre.

Det viktigste med en god rabbit-vibrator er at den føles riktig når du bruker den. Sekundært handler det selvfølgelig også om kvalitet og batterilevetid. Men det viktigste er at du kjøper en modell som du tror passer deg og dine seksuelle behov.

Ofte stilte spørsmål

✅Hvorfor bør man investere i en rabbitvibrator?

Vår erfaring er klinkende klar: det finnes ingen vibrator i hele verden som gir like dyp og hard orgasme som en rabbit. Grunnen er ganske enkel.

Disse vibratorene gir stimuli til g-punktet vaginalt samtidig som det gir et deilig trykk på klitoris.

✅Kan en rabbit-vibrator utelukkende brukes alene?

Nei, den kan også brukes sammen med en partner. Mange av de modellene vi har anbefalt i denne artikkelen er også vanntette. Det vil si at de kan brukes i dusjen.

✅Hvordan lader man dem?

Det kommer helt an på hvilken rabbit du kjøper. De aller fleste moderne modellene lades enkelt ved hjelp av USB.

Dog bør du lese produktbeskrivelsen nøye før du velger hvilken rabbit du skal ha. Noen av dem kjører nemlig på gode gammeldagse AA- eller AAA-batterier.

Legg igjen en kommentar