Rabbit-vibrator test: Kvinnenes favoritt

Caroline Andersen anbefaler Rabbit Vibrator

I det aller nyeste programmet av «Handel på grensen» – som jo er ganske harry i grunn – så kommer pornodronningen Caroline Andersen med en appell mot kvinner som skal kjøpe sexleketøy. Hun mener at Rabbit sexleketøy så absolutt er det klart beste alternativet for kvinner som skal søke seg til orgasme for seg selv.

Rabbit-designet tilsier at vibratorene/dildoene både har g-punktsvibrator og klitorisvibrator, noe som «fyller opp» listen over hvordan en kvinne kan få orgasme. Deilig? Om det er!

Bestselger siden 1998

Først introdusert i 1998 kom rabbit sexleketøy. De er nå etablert som en av de mest populære sexleketøyene som brukes av kvinner. Rabbit sexleketøy, også kjent som kaninvibratoren, selges verden over i de aller største nettbutikkene i alle land.

Det er et stort utvalg av Rabittvibratorer i norske nettbutikker, og vi kan nevne noen av de aller mest populære:

Crazy Rabbit Vibrator er en ganske dyr vibrator, men her får du så absolutt alt du kan ønske deg. Dette er en av de klare

Vær trygg på hverandre ved bruk av sexleketøy.

bestselgerne verden over, og blir produsert på gode fabrikker i Japan. Mange sier at de vibratorene som blir laget i Asia faktisk holder et mye høyere nivå enn det de amerikanske og europeiske gjør.

Hetenetter skriver følgende om G-Pearl Rabbit Vibrator:

«Dette er en relativt liten bunnyvibrator med mange forskjellige nivåer. Den roterer, masserer og vibrerer akkurat i det tempoet du ønsker deg. En av de beste vibratorene på markedet om du er kresen på hvilken styrke du ønsker på vibrasjonen.

Vibratoren er i alt 23 centimeter lang, men det er ”kun” 13 av dem som det er mulig å få inn i vagina.

Og det beste av alt?

Den er vanntett. Sjelden har erotiske maritime opplevelser vært så nærme som akkurat nå…»

Er det èn vibrator du bør kjøpe, så er det denne. Til tross for prislappen på 599,- kroner, så mener vi at det så absolutt er en god investering som du kommer til å få nytte av i stor grad fremover. Det å kjøpe en billig vibrator og satse på at den gir deg det du ønsker er både naivt og en tankegang som etter all sannsynlighet ikke fungerer.

Link: Crazy Rabbit vibrator.

Skal du kjøpe en vibrator, så kjøp en som koster litt penger.

Til førstegangskjøpere av Rabbit-vibrator

Det er også en del vibratorer som ligger litt under 600 kroner i pris. Blant disse finner du blant annet en vibrator som kaller seg «Beginners Rabbit Vibrator» – og som er perfekt for folk som skal kjøpe seg en rabbitvibrator for første gang. Mykt materiale, god vibrering, enkelt å håndtere samt billig pris.

Hva mer kan du egentlig tenke deg?

Herligheten koster bare 299,- norske kroner og kan sjekkes ut via denne linken.

Legg igjen en kommentar