Sexdukke test: 5 gode kvinnelige sexdukker til menn

Noen av dem ser på sine elskere med store strålende øyne mens andre igjen har muligheten for å lukke øynene når du penetrerer dem.

Sexdukker selges det mer og mer av i Norge, og salget har gått skikkelig opp etter hvert.

Dukken åpner forførende munnen og bokstavelig talt absorberer din penis slik at det kjennes ut som om noen suger penisen din. Samtidig kan hun smellkysse tungen ved å slikke pikken din og stimulere den med munnen. Hun kniper vagina tett sammen og stimulerer ved hjelp av rytmiske vibrasjoner.

Med andre ord finner du sexdukker i Norge i dag som likner veldig mye på den seksuelle opplevelsen som en ordentlig kvinne kan tilby deg.

Vi i Erotikkguiden har kjøpt inn, testet og skrevet om de ulike sexdukkene på det norske markedet. Det var overraskende mange interessante produkter der ute. Nå har vi kommet frem til en «best i test»-liste som viser de fem beste produktene. Og ja: det er mange varianter der ute. Mange dårlige varianter, også. Noe som er grunnen til at vi mener at du bør høre på våre anbefalinger.

Om du skal kjøpe deg en sexdukke, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår test av sexdukker

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert enkelt produkt. Les videre nedover i artikkelen om du ønsker mer informasjon om de forskjellige dukkene.

#Produkt
1 FMS Sista 2 Sexdukke – Erotikkguidens favoritt!
2Adel Onahole Masturbator – Beste budsjettvariant
3Banger Babe Yasmine – Premium kvalitet og høy pris
4 African Queen Lovedoll – For deg som ønsker det litt eksotisk
5Tia Twerking Butt – Med innebygde vibrasjoner

1. FMS Sista 2 Sexdukke – Erotikkguidens favoritt!

Store bryster, en deilig vagina og en uhyre realistisk følelse av å ha sex med en ekte kvinne. Det er ingen tvil om at FMS Sista 2 er en av de beste alternativene på markedet.

Etter vår bedømming er dette den klart beste sexdukken i Norge.

 • Kjennes 100 % ut som ekte hud
 • Absolutt en fornuftig pris
 • Kan penetreres både analt og vaginalt – i tillegg til mellom puppene!
 • Glidemiddel og rengjøringsmiddel følger med i pakken
 • Veier totalt rundt 6 kilo
 • Produsert av verdenskjente Pipedream

FMS Sista 2 har kanskje ikke det mest “sexy” produktnavnet. Men ikke la deg lure. For bak dette litt forvirrede navnet befinner det seg Norges beste sexdukke. I hvert fall hvis du spør oss gutta i Erotikkguiden.

Men hva er det egentlig som gjør FMS Sista 2 så bra?

God kanal på både “foran” og “bak”

Veldig ofte er det slik at sexdukker ENTEN er realistiske – ELLER at de er gode å penetrere.

FMS Sista er ikke bare hyper-realistisk å kjenne på. Den føles også utrolig god ut når man penetrerer den. Både foran og bak. Vi ble nesten helt slått i bakken av hvor god anal- og vaginalåpningen kjennes mot penis.

Får du smurt på en god del glidemiddel foran eller bak, så kan du holde på i utrolig mange minutter uten å føle noe ubehag i det hele tatt.

Deilige bryster

Mange sexdukker kommer også med bryster som er veldig “plastikk-aktige” … akkkurat som silikonpupper. FMS Sista 2 er utstyrt med bryster som nærmest føles helt ekte ut. Du kan også kjøre en god gammeldags “titty f*ck” på henne.

Selges hos to nettbutikker

Det er to fordeler som kommer med det faktum at denne sexdukken selges både hos Nytelse og Sinful. For det første, så indikerer det at det er et kvalitetsprodukt. Dette er nettbutikker som utelukkende selger det absolutt ypperste av sexleketøy på det norske markedet.

For det andre har det en helt klar og tydelig praktisk verdi.

Du kan nemlig sammenligne prisene hos de ulike nettbutikkene. Vi i Erotikkguiden kan gå god for begge butikker – så det er egentlig bare opp til deg å skulle velge den butikken som tilbyr laveste pris i dag.


2. Adel Onahole Masturbator – Beste budsjettvariant

Om du ønsker en liten sexdukke av absolutt høyeste kvalitet – og med en lav pris – så bør du gå for denne varianten kalt “Onahole”.

 • Produsert i realistisk Fanta Flesh-materiale
 • To hull (analt og vaginalt)
 • En dukke som veier 5 kilo
 • Pakken inkluderer dessverre ikke glidemiddel og rengjøringsmiddel
 • Myk overflate

OneHole fra den verdenskjente produsenten Adel har egentlig alt du ser etter. I hvert fall hva vi i Erotikkguiden ser etter.

Mange fine funksjoner

 • Den lave vekten på 5 kilo er veldig fordelaktig. Det betyr at du rett og slett kan ha dukken i hendene dine “mens du holder på”. Litt som med en fleshlight.

 • Fanta Flesh-materiale føles veldig realistisk. Dette er nesten som å ha sex med en ekte dame. Nesten.

 • Tilbehør følger dessverre ikke med. Du er derfor tvunget til å kjøpe glidemiddel eller vibratorrens ved siden av. Det følger nemlig med i pakken.

 • Sexdukken er veldig lett å rengjøre pga kanalsystemet.

Lav pris

I tillegg må vi innrømme at dette er et produkt som gir mye verdi for pengene. Vi forstår rett og slett ikke hvorfor denne sexdukken koster under tusenlappen. Kan det være det faktum at nettbutikken Nytelse har satt feil pris..? 🙂

Uansett er vi veldig glad for at vi ikke trenger å grave for dypt i lommene. Dette er et produkt du absolutt bør kjøpe før det er for sent. For det kjennes utrolig godt ut mot penis – og kan nesten brukes som en litt stor fleshlight.


3. Banger Babe Yasmine – Premium kvalitet og høy pris

Var det rundt 20,000 kroner du hadde i budsjett da du skulle kjøpe ny sexdukke, sa du?

I så fall kan du nok la deg friste av å kjøpe “Banger Babe Yasmine”.

 • Kan penetreres i alle hull
 • Ekstrem realistisk utseende
 • Store pupper og god og formfull rumpe
 • Naturtro detaljer
 • Ekte luksus

Yasmine er en dukke som tidligere gikk under navnet «Pamela».

Og dette er et navn som kanskje best assosieres med “Baywatch”. Og det er ikke slik at det er alt for mange ulikheter mellom “beach baben” fra TV på 90-tallet og denne ultra-realistiske sexdukken.

Gode former

Det første man legger merke til med “Banger Babe Yasmin” er de store puppene. De ser ikke bare gode og autentiske ut. De kjennes også fløyelsmyke – akkurat som ekte store pupper på en flott dame.

I tillegg er rumpa akkurat stor nok til at man blir stiv bare av å se på den…

Tre hull

Det finnes primært tre “vanlige” måter å penetrere en kvinne på: oralt, vaginalt og analt. Yasmine sier ALDRI nei til menn som ønsker å prøve noe nytt. Alle kanalene kan varmes opp (hvis det ønskes) og penetreres dag etter dag etter dag.

Det er også verdt å merke seg at huden til Yasmine er myk og behagelig mot penis. Dog anbefales det naturligvis at man bruker en god del glidemiddel når man holder på.

Tilbehør følger med

Denne 168 centimeter lange sexdukken kommer også med en rekke tilbehør. Blant annet følger deg med to stykk undertøyssett. På den måten kan du “kle ut” Yasmine før du tar henne til sengs.

I tillegg følger det med vibratorrens og glidemiddel. Det trenger du ikke kjøpe eksternt. Hårbørste følger med i pakken – slik at du kan “style” håret til Pamela akkurat slik du ønsker det.

Vår dom

Dette er, utvilsomt, den beste sexdukken på markedet. Dog er det helt klart et problem at herligheten koster rundt 20,000 kroner. Du finner betydelig billigere modeller der ute. Skal du være helt ærlige, så er vi ikke sikre på at vi hadde kjøpt dukken igjen – dersom vi hadde sett prisen først.

Et premium produkt som koster deretter.


4. African Queen Lovedoll – For deg som ønsker det litt eksotisk

African Queen er en bestselger internasjonalt. Denne oppblåsbare sexdukken er perfekt for deg som tenner på kvinner med mørk hudfarge. Enkel i bruk – og svært billig.

 • Lav pris
 • Tre hull (oral, anal og vaginal)
 • Forholdsvis stram
 • Bør brukes sammen med veldig mye glidemiddel
 • Svart og deilig hudfarge

De faste brystene til African Queen er det første man legger merke til. Når dukken er blåst opp ordentlig, så sitter de utrolig bra. Sinful, nettbutikken som selger denne dukken, omtaler brystene både som “store” og noe du kan “gjøre hva du vil med”.

For – ja. Om du går for denne modellen, så er det DU som bestemmer.

Tre hull og svart hår

Håret virker utrolig ekte. Det samme gjør vaginaen. Når det kommer til munnen og analåpningen, så gir kanskje disse to hullene er litt mer preg av å være “billig-kvalitet”.

Dog er det ingenting i veien for at også disse hullene kan penetreres på en effektiv måte.

Du kan også sette opp African Queen Lovedoll i nøyaktig de posisjonene du vil ha. Doggy style og misjonær er overhodet ikke noe problem.

Lav pris

Men alle disse fordelene trumfes av èn viktig detalj: prisen. I skrivende stund koster denne afrikanske sexdukken mindre enn fire øl på byen.

Det er det verdt.


5. Tia Twerking Butt – Med innebygde vibrasjoner

Sexdukken “Twerking Butt” er produsert med ett mål for øye: å gi brukeren den mest realistiske opplevelsen av å ta en dame i doggy style.

Et fantastisk produkt for deg som liker å “ta henne bakfra”.

 • Kan penetrere både vagina og analåpningen
 • Gir en uhyre realistisk følelse
 • Simulerer doggy style med en kvinne
 • Vibrerer med hele 10 ulike innstillinger
 • Veier cirka 2 kilo
 • Går på AAA-batterier (3 stk behøves)

Vi i Erotikkguiden må også nevne at dette er den sexdukken som er enklest å rengjøre.

Det følger nemlig med en form for pumpe som man bruker til å fylle dukken med såpevann. På den måten rengjør man produktet i løpet av få minutter.

Enkel lading

Det er ikke bare rengjøringen som “går som en drøm”. Ladingen er heller ikke noe problem. Det følger nemlig med en lader i pakken. Erotikkguiden kan bekrefte at det tar under èn time å få ladet opp Twerking Butt.

Deretter kan du kose deg i flere timer.

Man får også med en fin oppbevaringspose når man kjøper denne sexdukken. Du skal nemlig slippe å tenke på at gjester og familiemedlemmer finner Twerking Butt på soverommet ditt. Det vil være litt pinlig.

Mange gode funksjoner

Til slutt ønsker vi også å nevne noen av grunnene til at vi gir denne dukken en fortjent femteplass.

 • Laget i Bioskin-materiale. Dette er et realistisk materiale som føles nesten helt ut som vanlig kvinne-hud. Cyberskin brukes også i mange fleshlighter.

 • Mørk farge. Akkurat som med “African Queen”, så er dette produktet laget i en mørkere hudfarge enn man kanskje er vant til å se her hjemme i Norge.

 • Fin vekt. Totalt veier produktet 2 kilo. Inne i Twerking Butt er det mye teknologi som sikrer at vibreringene fungerer som de skal.

 • Kommer med fjernkontroll. Det skal da være ganske enkelt å få justert vibrasjonene slik man ønsker. Det kan man enkelt gjøre ved hjelp av fjernkontrollen som hører med.

Viktige funksjoner og andre ting å tenke på

Størrelse

Desto større sexdukke du kjøper, desto vanskeligere er det å stue dukken vekk når den ikke er i bruk. Uansett hvor store lyster du skulle ha, så skal det veldig mye til for at du velger dukken som en sengepartner HVER dag.

Derfor er det viktig å finne en dukke som passer ditt behov, men som også er laget i riktig størrelse.

Skulle du mene at de fleste dukker er litt for store, så kan du heller kompensere med å kjøpe en fleshlight.

Rengjøring og hygiene

Noen sexdukker er utrolig enkle å rengjøre. De er ofte laget med et “hull” som man kan helle både såpe og vann ned i. Etter å ha ristet den litt godt, så vil såpevannet renne ut – og dukken vil være rengjort.

Andre dukker, spesielt de som er oppblåsbare og billige, er nærmest helt umulige å rengjøre på en kjapp måte.

Autentisk

Det er to måter man kan måle autentisitet på når det kommer til sexdukker.

 • Utseende.
 • Om materialet kjennes ut som et ekte menneske.

Mange menn som kjøper sexdukker av “damer” vil jo nettopp bruke dette som en erstatning til en kvinne. Det er jo hele poenget. Nettopp derfor er det mange som kjøper en sexdukke som ligner på en dame.

Man kan både kjøpe de som har en “full kroppsfasong”. Det vil si at de er like store som en vanlig dame – og har både munn, pupper og selvfølgelig et helt ansikt. Andre sexdukker inneholder kun en replika av kjønnsorganet.

Materiale

I sammenheng med hvor autentisk dukken er, så er det naturlig å snakke om materialet. Noen produsenter bruker høyteknologisk produksjon for å få dukken til å føles helt ut som vanlig menneskehud.

Dette er vanlig både når de produserer sexdukker, men også når de produserer fleshlights.

Når man kjøper på nettet, så er det “umulig” å kjenne etter hvilket materialet sexdukken er laget i. Dog vil vi påpeke at samtlige av dukkene anbefalt i denne artikkelen er laget av et godt materiale.

Oppblåsbar?

Vi ønsker ikke å anbefale noen av de oppblåsbare sexdukkene på det norske markedet. vi testet  noen av dem. Og observante lesere har helt sikkert fått med seg at ingen av dem er anbefalt i denne artikkelen. Det er rett og slett fordi de er laget av utrolig dårlig materiale.

Oppblåsbare  dukker kan man ofte få til rundt 500 kroner fra Alibaba. Og kvaliteten er så elendig at de ikke er verdt å nevne engang.

Nesten som en ekte dame

Det å ha en sexdukke nå til dags er såpass ferskt at du mest sannsynlig skulle tro at du hadde sex med en ekte kvinne. Litt som når

en kvinne kjøper en dildo som skal være helt lik en stiv pikk, og kan nyte denne som om hun penetreres av drømmemannen. Slik fungerer en sexdukke.

Det er ikke bare deg, men også din «date» blir opphisset under akten. Hennes vagina blir våt og glatt – og det er også slik at hun lidenskapelig stønner og hvisker i deg øret alle hennes ønsker og følelser.

Elastisiteten og den varme vaginaen kan sammenlignes med små puter fylt med varmt vann. Relativt heftig teknologi på disse sexdukkene, noe du sikkert har forstått.

Noen dukkers bryster kan være oppblåsbare separat fra sexdukken og dermed gi deg muligheten til å regulere deres størrelse og tykkelse, så vel som å velge mellom harde og myke bryster.

Andre sexleketøy til menn

Det er ingen tvil om at 99 % +++ av alle som kjøper sexdukker er menn.

I den anledning ønsker vi også å si fra om et par andre artikler du kanskje vil være interessert i:

God kvalitet og mye glidemiddel

Flertallet av disse sexdukkene er produsert i Tyskland og andre vesteuropeiske land. Med andre ord lukter det god kvalitet av disse sexdukkene. Dukken vil tilgi deg litt uforsiktig behandling med henne. Dessuten er hennes kjønnsorganer veldig enkle å rengjøre. Anus og vagina kan bli vrengt og senere grundig vasket. Billige sex-dukker er det motsatte – nemlig veldig vanskelig å rengjøre. Det anbefales å bruke kondomer og mye glidemiddel når man har sex med sexdukken sin for å slippe all denne rengjøringen hele tiden.

Her er sexdukkene du bør kjøpe!

Vi satt opp noen av sexdukkene som kan anbefales på det varmeste.

Ofte stilte spørsmål

✅Hva er viktigst å tenke på når man skal kjøpe sexdukke?

Kvalitet og pris.

Kvalitet omhandler mye; som blant annet hvor mykt stoffet føles og hvor enkel dukken er å rengjøre. Når det kommer til pris, så er oppblåsbare dukker billigere. Dog er de oppblåsbare variantene også av utrolig dårlig kvalitet.

✅Hvilke nettbutikker anbefaler dere?

Nytelse og Sinful er våre to favoritter.

Det er også viktig å påpeke at vi IKKE anbefaler å kjøpe sexdukker fra utlandet. De man kan kjøpe på Alibaba og Amazon er ofte av uhyre dårlig kvalitet.

✅Kan man kjøpe sexdukker som ligner på barn?

NEI!

Det er strengt ulovlig. Du skal IKKE kjøpe sexdukker som er laget i liten størrelse eller på andre måter simulerer barn. Hvis du importerer slike dukker fra utlandet, så kan du stå i fare for å få fengselsstraff. NRK har omtalt en sak hvor en mann i Troms fikk betinget fengselsstraff for å importere en slik dukke.

Legg igjen en kommentar