Sexhuske test: 5 gode sexhusker og full kjøpsguide

Det vanlige datosystemet bruker Jesus fødsel som en milepæl. «Før og etter Jesu fødsel», skriver man ofte.

For oss i Erotikkguiden følger vi en litt annen tidsberegning. «Før og etter at vi oppdaget sexhusken!».

La oss være helt ærlige. Vi var skeptiske i starten. En sexhuske er ikke et bittelite leketøy som man kan gjemme bort i skuffen når man er ferdig. Dog er det en myte at de skal henges opp i taket. Mange av modellene, som blant annet vår testvinner, kan brukes ved at du henger den opp mot en lukket dør.

Som du kanskje forstår, så finnes det en rekke forskjellige modeller der ute. Vi i Erotikkguiden gjorde som vi gjør best: kjøpte inn produktene og testet dem. Det har ført til at vi stolt kan presentere den største forbrukertesten av sexhusker på det norske markedet.

For mange er konseptet med å ha sex i en huske et svært ukjent blad, men om du har sett noen litt dristige filmer på noen sider stemplet som «adult», så har du mest sannsynlig sett en sexhuske. Det er en stor sjanse for at du kan se hvordan en slik sexhuske kan brukes dersom du søker «sex swing» på en av disse nettstedene der du kan streame videoer gratis.

Om du skal kjøpe deg en sexhuske, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår sexhuske-test

I tabellen under ser du en kjapp oversikt over Erotikkguidens favorittprodukter. Ønsker du mer informasjon om hvert enkelt produkt, så kan du trykke deg videre inn på lenkene – eller scrolle deg lengre ned.

#Produkt
1 Fetish Fantasy Deluxe Til Dør – Best i test!
2 Fetish Fantasy Spinning – Beste løsning som festes til taket
3 Sportsheets Jam Sexhuske til Dør – Billigste modell på markedet
4 Strict Extreme Sexhuske og Stativ– Premium modell
5 Joydivision Loveswing De Luxe – Produsert i Tyskland

1. Fetish Fantasy Deluxe Til Dør – Best i test!

Fetish Fantasy Deluxe er en sexhuske som er billig, enkel å sette opp og gir ufattelig mange muligheter for spennende posisjoner. Helt klart Erotikkguidens favoritt!

 • Ufattelig enkel montering (og avmontering)
 • Kan brukes overalt i huset…hvor det er en dør
 • Selges hos to forskjellige nettbutikker
 • Koster godt under tusenlappen
 • Godt polstret sete
 • Fleksible stropper som kan justeres i lengden

Det var en veldig hard kamp for å finne sexhusken som kan smykke seg med tittelen «best i test». Men vi fant den.

Denne husken, kalt Fetish Fantasy Deluxe, er markedets beste modell. Et av hovedargumentene er naturligvis at det ikke kreves noe ekstrautstyr for å henge den opp. Alt du trenger er å henge stroppene bak en dør – for deretter å lukke døren. Her trenger man ikke å feste en krok i taket.

Komfortabel

Setet, hvor damen skal plasseres, er polstret godt. Man kan ha sex i timevis uten at hun føler ubehag.

I tillegg følger det med remmer til både ben og hender. Du kan være helt trygg på at du sitter trygt i Fetish Fantasy Deluxe. Dog er det viktig at du fester den på en dør som sitter utrolig godt.

Enkel å sette opp – enkel å bruke

En veldig «mild» form for sexhuske hvor man ikke har noen støtte til ryggen, men kan allikevel utfolde seg i et ganske stort antall posisjoner med en kvinne som er både spenstig og myk.

Anbefales til de som ikke ønsker å bruke så alt for mye penger, men fortsatt ønsker å ha en hel del moro.

Det vil si at dette også er en sexhuske som er utrolig billig. Fetish Fantasty Deluxe appellerer til de som ikke har en tykk lommebok, men fortsatt ønsker å ha deilig og eksperimentell sex.

Selges i to nettbutikker

Så vidt vi i Erotikkguiden klarte å finne frem til, så er dette den eneste sexhusken som BÅDE selges hos Nytelse og Sinful. Det betyr nemlig én ting: dette er kvalitet.

Når flere erotiske nettbutikker tar inn samme vare, så er det et kvalitetstegn. Vi hadde også såpass mye moro med Fetish Fantasy Deluxe Sexhuske at vi forstår godt avgjørelsen. Denne husken er både lett å bruke, men gir nærmest ubegrensede muligheter for spennende sexstillinger…

Produktspesifikasjoner

ProdusentFetish Fantasy
Maks-vekt135 kilo

2. Fetish Fantasy Spinning – Beste løsning som festes til taket

Om du ønsker å feste sexhusken til taket, så får du naturligvis større fleksibilitet. Om du går for en sånn løsning, så kan Erotikkguiden varmt anbefale Fetish Fantasy Spinning.

 • Festes til taket
 • Gir nærmest ubegrensede muligheter for spennende sexstillinger
 • Passer for både par…og de som ønsker trekant
 • Kan svinges rundt hele 360 grader
 • Passer for par i alle aldre

Fetish Fantasy Spinning gir lekne par et hav av muligheter som de neppe før har tenkt på. Denne sexhusken gir deg mulighet for en form for «vektløs» sex.

Og det beste av alt?

Den kan brukes av par som er både 18 år og 60 år – uten noen problemer.

Justerbar

Fetish Fantasy kan selvfølgelig justeres i høyden. På den måten kan man være helt trygg på at mannens penis er i riktig høyde når man utfører både doggy style og misjonær.

Samtidig kan remmene til damas ben justeres.

Litt komplisert montering

Det krever en handyman for å montere denne sexhusken på en effektiv måte. Dog følger det naturligvis med en monteringsanvisning i pakken.

I tillegg følger det med en rekke verktøy som hjelper deg med å sette opp husken effektivt i ditt eget hjem.

Komfortabel for både han og henne

Dette er en sexhuske hvor man kan utforske hundrevis av sexstillinger i ekstremt komfortable omgivelser. Utrolig lett (5 kilo totalt) og behagelig i alle kriker og kroker. Her er man nødt til å gå litt opp i pris, men da får du både muligheter til å henge den i taket samt en utrolig god støtte for ryggen – slik at du kan oppleve hele det seksuelle spekteret uten å gå krokrygget i etterkant…

Dette er ikke den billigste sexhusken, men en det oser kvalitet av. Gir i hvert fall en mye mykere og deiligere opplevelse for dama som får seg både rumpe- og ryggstøtte.

Produktspesifikasjoner

ProdusentFetish Fantasy
Maks-vekt160 kilo

3. Sportsheets Jam Sexhuske til Dør – Billigste modell på markedet

«Jam» er en sexhuske som er ufattelig lett å bruke, men også utrolig billig. Dog er den strippet for alt av spennende funksjoner.

 • Fungerer helt OK
 • Kan brukes til en rekke spennende sexstillinger
 • Krever ikke krok i taket
 • Kan tas med på reise (på hytta, til utlandet, m.m.)
 • Lav pris

Det er sjelden vi anbefaler at noe kjøpes på grunn av sin lave pris. Sexleketøy er ofte noe man bør investere i.

Men prisen på «Sportsheets Jam» er såpass lav at dette er vårt beste argument for å kjøpe den. I tillegg kan den jo festes til en dør – og man slipper å feste den til taket. Det er også noe veldig mange setter pris på.

Kan tas med på tur

Har du lyst til å ha litt deilig sex når du er på hytta?

Om du kjøper Sportsheets Sexhuske, så kan drømmen bli oppfylt. Denne pakken er såpass liten at du helt klart kan ta den med deg hvor du vil. Men det er viktig å huske på at den kun skal festes på dører som er ordentlig solide.

Produktspesifikasjoner

ProdusentSportsheets
Maks-vekt145 kilo

4. Strict Extreme Sexhuske og Stativ– Premium modell

Hvis du virkelig skal gå «all in» på en sexhuske, så skal du velge Strict Extreme. Dette er sexhusken som virkelig gir ubegrensede muligheter.

 • Omfattende system
 • Laget i deilig og mykt skinn
 • Komfortabel støtte til både mann og kvinne
 • Festes i et stativ ved fire kjettinger
 • Stativet kan festes midt i rommet
 • Krever ingen feste i verken tak eller dører

Strict Extreme er en sexhuske som definitivt skiller seg fra konkurrentene. Dette er en premium-modell. Når du ser prislappen, så skjønner du hva vi mener.

Men la oss prøve å se litt bak prisen. Hva er det man får hvis man går for denne sexhusken?

Du får en hel del.

Enkel å montere i et frittstående stativ

Det første som er verdt å merke seg er at sexhusken kommer med et stativ. Dette er et stativ som virkelig kan plasseres akkurat der hvor man ønsker. I stua, på soverommet eller … på kjøkkenet?

Uansett er dette en stor fordel for deg som ikke ønsker å være avhengig av takbjelker eller dører for å ha litt ekstra moro.

Materialer av høy kvalitet

Strict Extreme er en sexhuske som er laget i skinn. Ja – du leste riktig. Skinn.

I motsetning til andre sexhusker, så ligger damen på en «seng». Det er vanlig at kvinnen ligger ned på et par stropper som holder vedkommende oppe. Men sånn er det ikke her. I tillegg inneholder modellen en pute som er godt polstret.

Her slipper man nemlig å få vondt i nakken selv om det går litt røft for seg!

Produktspesifikasjoner

ProdusentStrict Extreme
Maks-vekt180 kilo

5. Joydivision Loveswing De Luxe – Produsert i Tyskland

Joydivision er en produsent som er veldig godt kjent for å produsere sexleketøy av høy kvalitet. Denne sexhusken er intet unntak.

 • Produsert i Tyskland
 • Brukes i TV-serien «Sex og Singelliv»
 • Henges opp i taket
 • Kraftige stropper i nylon
 • Fungerer til all type sex

Nå som vi har presentert fire ganske unike sexhusker, så er det på tide å presentere en anonym modell. For det er veldig lite med denne husken som er unikt.

Som med de fleste andre sexhusker, så gir den mulighet for all type sex. Kvinnen (eller mannen) kan svinge seg i de mest interessante posisjoner. I tillegg kan man teste ut både anal- og oralsex i posisjoner som man aldri engang har tenkt på før.

Solid og sterk

Tyskerne er jo kjent for å lage kvalitetsprodukter. Det har de også gjort når de har utviklet «Loveswing De Luxe». De kraftige nylonstroppene sikrer at husken kan tåle personer opptil 150 kilo. Dog er det viktig at du leser hele instruksjonsboken (som medfølger i pakken…) før du begynner å montere.

Hvis du monterer feil, så kan det få konsekvenser når dere har litt røff og deilig sex. Ingen ønsker vel å falle ned og slå seg.

Kjent fra populærkulturen

På Sinfuls nettsider står det også at denne sexhusken ble brukt i TV-serien «Sex og Singelliv». Dette er en TV-serie som gikk på TV3 i gamle dager. Der fikk hovedpersonen Samantha Jones en real omgang i ulike posisjoner.

Kanskje kan det være en mulighet for litt rollespill…?

Produktspesifikasjoner

ProdusentJoydivision
Maks-vekt150 kilo

funksjoner

Sexhuske – all informasjon om kjøp og bruk

Det er en god del erotiske hjelpemidler som går under nisjekategorien, altså noe ikke alle kan skilte med at de kommer til å skaffe seg i løpet av livet. En sexhuske er en slik ting som kanskje ikke helt kan skryte på seg å være tilknyttet «normalen» – i hvert fall ikke blant det norske folk.

Vi kommer til å skrive litt om sexhusker – hva er det, hvordan fungerer det og hvor kan man få kjøp det.

Hva er en sexhuske?

En sexhuske, eller en «Sex swing», er et apparat man monterer til taket og som skal få frem det mest eksotiske i deg. Dette gjøres ved at kvinnen (eller mannen?) setter seg i husken, noe som gjør at man kan komme lett tilgjengelig i diverse sexstillinger. I de sexhuskene som selges på det norske markedet finnes det haugevis med stropper man kan redigere lengdene med slik at alle kroppsfasonger, lengder og størrelser kan nyte godt av slikt utstyr.

Som regel ligger maksvekten på rundt 200-250 kilo.

De aller fleste mennesker i Norge er under 200 kilo. Dog er det viktig at du fester husken til et sted som tåler kroppsvekten din.

Hvor mye koster en sexhuske?

Det kommer litt an på hvor man kjøper de, men her har jeg satt opp en liste over de mest seriøse tilbyderne i Norge samt deres priser på sexhuske:

I vår oversikt i denne artikkelen finner du sexhuskene som er best i test.

Et av våre hovedkriterier i denne testen er pris. Som du skjønner, så er det ingen grunn til å betale for mye.

Er det vanlig blant nordmenn å kjøpe sexhuske?

sexhuske vanlig

I Norge har det blitt holdt litt tilbake med markedsføring når det kommer til dette produktet, men mye tror jeg kommer an på at det kanskje har vært litt tabu å ha såpass avansert sex. For det er jo ingen tvil om at det er noe som krydrer sexlivet helt utrolig.

Jeg lest blant annet om et amerikansk par som hadde kjøp seg en sexhuske og skrev at sengen ble bare brukt mindre og mindre og mindre…

Dog er nordmenn ganske sjenerte. Derfor er det ganske vanlig å kjøpe en huske som er lett å pakke frem og pakke bort…

Hvilke sexstillinger åpner det for når man kjøper en sexhuske?

Ut over dette er det vel egentlig bare fantasien som setter en stopper for hva man kan bruke den til. Det finnes også en god del streamingsider med pornofilmer hvor man kan se en «love swing» bli brukt.

Her er noen av de posisjonene vi i Erotikkguiden prøvde da vi utførte denne testen:

 • Oralsex for han
 • Oralsex for henne
 • Doggy style
 • Misjonær hvor mannen er stående
 • Onani med dildo (mannen onanererer kvinnen)
 • Og mye mer!

Kjøp sexhusken anonymt

Som et siste punkt kan vi også si at dersom du velger å kjøpe sexhuske fra noen av de nettbutikkene vi har nevnt over, så kan vi garantere deg at produktet vil komme frem med den største anonymitet. Verken postmannen eller naboene dine vil finne ut hvor du har kjøpt produktet fra eller hva pakken inneholder!

Hvordan fungerer sexhusken?

Før jeg sier hvor jeg kjøpte den, så kan jeg si hvordan vi bruker den. Med en enkel hemp satt vi den fast i taket midt i stua (vi har en leilighet uten innsikt) og kjørte på i diverse stillinger. Jeg vil spesielt anbefale en sexhuske til de som liker å ha sex i doggystyle da både jeg og kjæresten min får orgasme relativt tidlig når vi kjører det opp i denne stillingen.

Jeg vil si at sexhusken er best til doggystyle, misjonær og diverse former for oralsex.

deilig kyssing

Forbrukertester av andre lignende produkter

Hos Erotikkguiden tester vi alltid en rekke ulike produkter. Noen er litt mer spesielle enn andre.

Her er forbrukertester av produkter som vi neppe tror at de aller fleste har liggende hjemme.

Men dette er produkter som virkelig kan heve kvaliteten på sexlivet – for både enslige og par.

Konklusjon

Vi er som sagt et par som har holdt på med seksuelle aktiviteter sammen noen år. Nå har vi vel vært sammen i fire år og det er klart at vi er nødt til å fornye oss for at sexlivet vårt ikke stivner. Jeg har egentlig bestemt meg for at vi skal bruke en del penger på

sexlivet vårt for at vi skal ha sjans til å opprettholde den deilige sexen vi alltid har hatt.

Så vi kjøpte en sexhuske.

Jeg gikk på nettet og søkte etter sexhuske for å finne en som var til en gunstig pris. Hadde jo allerede bestemt meg for at jeg kom til å bruke en del penger på det her, og hadde satt av et budsjett på 2000,- kroner.

En sexhuske (sånn love swing som man ser på enkelte filmer vet du…) er jo tross alt en ganske heftig investering, og både jeg og kjæresten min var klar for å bla opp litt. Vi klarte å finne en sexhuske til 1500,- norske kroner, noe jeg egentlig synes var ganske billig.

Ofte stilte spørsmål

?Må man feste sexhusken med en krok i taket?

Nei, det må man ikke lengre. Kun et fåtall sexhusker som selges i Norge festes med krok.

Det vanligste er at de festes i en lukket dør. Noen premium-modeller kommer også med en løsning hvor du får med et eget stativ.

?Hva koster en sexhuske hos erotiske nettbutikker?

Våre anbefalte modeller koster mellom 550 og 5000 kroner.

Det er store forskjeller i kvalitet og dermed også store forskjeller i pris. Sexhusker med stativ er naturligvis mye dyrere enn de som festes i en dør.

?Hvilke produkter anbefaler dere?

Vi i Erotikkguiden har virkelig gått igjennom alle modellene som finnes på det norske markedet. Om du scroller deg opp i artikkelen, så finner du en fullstendig liste over våre anbefalte sexhusker.

Legg igjen en kommentar