Sexleketøy for homofile menn

Sexleketøy for uerfarne homofile menn

Produkter skreddersydd mer mot nybegynnere som er homofile inkluderer elementer som et startsett av sexleketøy. Disse pakkene er en relativt billig måte å prøve ut en hel rekke av mannlige-spesifikke produkter og består av sexleketøy slik som penispumper, butplugs og penisringer. En butplug, også kjent som en analplugg, er også en favoritt innenfor det homofile mannlige samfunnet der det stimulerer analen akkurat slik de homofile ønsker det. Analperler faller også inn under denne kategorien.

Tradisjonelle Sexleketøy for homofile menn

Sexpumper midlertidig bidrar til å øke lengden, omkrets og hardhet av penisen ved å skape et vakuum i sylinderen som forårsaker et ekstra blodrush til penis. Mannlige sexdukker har funksjoner som vibrerende og ikke-vibrerende stående kuker, dype analer og innbydende munn for uendelige muligheter. Dildoer med baller og realistisk detaljering er også populært. For de mer erfarne homoseksuelle menn vil analvibratorer og vibrerende butplugger gi variabel manipulasjon for anal nytelse.

En såkalt “tryllestav” er en dobbel endte enhet som masserer pungen og ballene med den ene enden, mens den andre enden sender stimulerende vibrasjoner i anus / prostata.

Hvem pleier å kjøpe sexleketøy?

Explore analplugg og penisringer. Foto: Kondomeriet

 

Veldig mange norske homofile menn liker å eksperimentere med sexleketøy i større grad. Faktisk er det slik at norske homofile har blitt sett på noen av de gruppene som kjøper mest sexleketøy i hele verden. Nå går det som regel mest i kondomer og dildoer, men også andre type leketøy er godt representert.

Det gjelder å skaffe seg noen sexleketøy som ikke bare stimulerer partneren sin, men som man kan kose seg med selv. Har man kommet såpass langt at man klarer å skaffe seg en god nytelse på egen måte, så har man kommet svært, svært langt. Veldig mange homofile menn kjøper også en fleshlight med en anusåpning – akkurat de samme type fleshlightene som heterofile menn bruker.

Men det aller beste tipset vi har er å skaffe seg glidemiddel slik at du ikke blir sår i verken rumpen eller andre steder når du prøver ut sexleketøyet!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera