Best i test: Sexleketøy for homofile menn

Sexleketøy diskriminerer aldri. Det vil si: det er ikke slik at noen produsenter av erotiske leker skriver «kun for homofile“ på pakken.

Men. Når det er sagt, så er det slik at det mannlige homofile miljøet definitivt har en egen sexkultur. Nettopp dette er grunnen til at enkelte sexleketøy passer bedre til bi-seksuelle og homoseksuelle menn enn det de gjør til hetereofile menn.

For eksempel vil heterofile menn ha større sannsynlighet for å kjøpe en fleshlight som er formet som en vagina. Homofile menn, på sin side, vil mest sannsynligvis gå for en variant formet som en rumpe. Så eknelt er det. I tillegg er det en rekke andre sexleketøy som homofile menn vil ha større sannsynlighet for å kjøpe enn andre.

Vi i Erotikkguiden har satt oss ned sammen med tre homofile menn i Oslo. På bakgrunn av vår samtale har vi kommet frem til denne guiden som viser hvilke erotiske leker som er mest populære i deres «krets“. Dette er både leker som kan brukes alene, men også sammen med en mannlig partner.

Om du skal kjøpe deg sexleketøy som homofil mann eller homofilt par, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no. Dette er nettbutikker som har et stort utvalg av diverse erotiske leker for menn.

Og ja – lekene fra disse butikkene er laget av høy kvalitet.

Analplugg (populært kalt buttplugg)

Analplugger kommer i mange forskjellige former, fasonger og størrelser.

Men èn ting har de til felles: de skal innføres «der bak». Og en av de største «mytene» når det kommer til homofile menn er jo nettopp dette: at samtlige utøver analsex.

I følge en virkelig stor studie fra National Health Association i USA, så utførte rundt 80 % av alle homofile menn analsex med en partner. Dette er også grunnen til at analplugg er et av de mest brukte sexleketøyene blant menn som elsker menn.

Buttplugg kan både brukes alene, men kanskje best sammen med en partner!

Mikael

Brettspill med erotisk innhold

Hvem sier vel nei til et brettspill med gode venner?

Spesielt hvis det kan føre til deilige erotiske opplevelser senere på kvelden!

Vi i Erotikkguiden må innrømme at vi ble litt overrasket da vi snakket med våre homofile venner. To av dem forklarte seg nemlig, helt uavhengig av hverandre, at det å møtes i grupper og spille erotiske spill var veldig populært. Ofte kunne det føre til gruppesex senere.

Man møtes gjerne med en håndfull personer som man aldri har møtt før…spiller erotiske brettspill og ender opp med å ligge sammen. Sånn er vi homofile bygget. 😉

Hasse

Dildo

Du trodde kanskje at det var kun kvinner som koste seg med dildoer?

Det kan du bare glemme.

Selv om 95 % +++ av alle som kjøper dildo er kvinner, så er det flere homofile menn som – naturlig nok – er ganske interessert i en replika av en penis.

Ingenting er bedre enn ekte vare. Men om man skulle være litt uheldig på Tinder, så er en dildo midt i blinken.

Mikael

Fleshlight formet som anal-åpning

«Alle» som har hørt om fleshlight vil i første omgang tro at dette er et sexleketøy som alltid er formet som en kvinnes vagina.

Det er det ikke.

Mange fleshlighter er også formet som «nummer to». Det vil si: de er både trangere og ser ut som en god gammeldags manne-rumpe.

Dog skal det nevnes at ingen personer i vårt panel har eid en slik fleshlight – ei heller har planer om å skaffe seg en.

Fleshlight formet som en mannlig pornostjernes rumpe er ikke særlig vanlig å ha – men de finnes absolutt på markedet.

Jon

Glidemiddel for analsex

Du tenker kanskje:

“Jamen dette er vel ikke noe sexleketøy? Glidemiddel for analsex?“

Og du har rett. Det er ikke akkurat nær definisjonen av et sexleketøy.

Men våre homofile venner fortalte oss at dette er noe som – naturlig nok – homofile menn bruker MYE av. Som tidligere nevnt, så har 4 av 5 homofile menn analsex når de er med en partner. Da er det veldig naturlig at mange av dem bruker godt med glidemiddel for å få ekstra god glid.

Ingen bruker like mye glidemiddel som homofile menn – det er jeg helt overbevist om! Glidemiddel med bedøvende effekt er min personlige favoritt.

Hasse

Sexleketøy for uerfarne homofile menn

Produkter skreddersydd mer mot nybegynnere som er homofile inkluderer elementer som et startsett av sexleketøy. Disse pakkene er en relativt billig måte å prøve ut en hel rekke av mannlige-spesifikke produkter og består av sexleketøy slik som penispumper, butplugs og penisringer. En buttplug, også kjent som en analplugg, er også en favoritt innenfor det homofile mannlige samfunnet der det stimulerer analen akkurat slik de homofile ønsker det. Analperler faller også inn under denne kategorien.

Tradisjonelle Sexleketøy for homofile menn

Sexpumper midlertidig bidrar til å øke lengden, omkrets og hardhet av penisen ved å skape et vakuum i sylinderen som forårsaker et ekstra blodrush til penis. Mannlige sexdukker har funksjoner som vibrerende og ikke-vibrerende stående kuker, dype analer og innbydende munn for uendelige muligheter. Dildoer med baller og realistisk detaljering er også populært. For de mer erfarne homoseksuelle menn vil analvibratorer og vibrerende butplugger gi variabel manipulasjon for anal nytelse.

En såkalt «tryllestav» er en dobbel endte enhet som masserer pungen og ballene med den ene enden, mens den andre enden sender stimulerende vibrasjoner i anus / prostata.

Hvem pleier å kjøpe sexleketøy?

Veldig mange norske homofile menn liker å eksperimentere med sexleketøy i større grad. Faktisk er det slik at norske homofile har blitt sett på noen av de gruppene som kjøper mest sexleketøy i hele verden. Nå går det som regel mest i kondomer og dildoer, men også andre type leketøy er godt representert.

Det gjelder å skaffe seg noen sexleketøy som ikke bare stimulerer partneren sin, men som man kan kose seg med selv. Har man kommet såpass langt at man klarer å skaffe seg en god nytelse på egen måte, så har man kommet svært, svært langt. Veldig mange homofile menn kjøper også en fleshlight med en anusåpning – akkurat de samme type fleshlightene som heterofile menn bruker.

Men det aller beste tipset vi har er å skaffe seg glidemiddel slik at du ikke blir sår i verken rumpen eller andre steder når du prøver ut sexleketøyet!

Tre tips til homofile menn som kjøper sexleketøy

Avslutningsvis ønsker vi å gi tre gode tips til homofile som er på utkikk etter sitt første erotiske leketøy.

1. Glem fordommer

I samtale med homofile menn i Oslo, så fikk vi inntrykk av at det verserer mange rykter i det homofile miljøet. Man kan ofte stå i fare for å bli stemplet som “sexgal“ hvis man benytter seg av sexleketøy:

Sånn skal det ikke være.

Nå er det dog ikke sånn at samfunnet egentlig aksepterer åpent at menn bruker sexleketøy. Samtidig er det veldig lett for oss kvinner å få kjøpt oss en dildo eller vibrator uten at noen hever øyenbrynene.

Dog ønsker vi å tydeliggjøre at du skal glemme alle fordommer. Kjøp akkurat det du har lyst på. Det er ikke noe sexleketøy som er farlig for deg – spesielt ikke hvis du bruker det riktig. Alt handler om å åpne øynene og prøve å skape en ny dimensjon i sexlivet ditt. Den dimensjonen kan du enten få åpnet alene – eller sammen med en partner.

2. Kjøp på nett

Det er veldig mange som føler ubehag når de går inn på Kondomeriet og spør ekspeditøren om “noen gode tips til et nytt sexleketøy“.

Naturlig nok.

Dette er en situasjon som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen til mange nordmenn. Vi er tross alt er ganske sjenert folkeslag. Heldigvis er det sånn at du ikke må fysisk gå inn i en butikk og velge blant penisringer, dildoer og analplugger. Du kan gjøre alt hjemmefra – via din egen PC eller mobil.

Det å kjøpe sexleketøy for homofile på nett er utrolig lett. Som vi tidligere nevnte i artikkelen: de aller fleste erotiske nettbutikker har et godt utvalg av erotiske leker til menn.

3. Prøv deg litt frem

Det kan være vanskelig å finne det perfekte leketøyet når man egentlig ikke vet hva man ser etter.

I denne artikkelen har vi gitt deg en pekepinn på hva du KAN se etter. Men vi kan også utvide listen litt.

Her er noen andre typiske sexleketøy som blir brukt og kjøpt av homofile menn:

  • Prostata-massasje.
  • Penisringer.
  • Kondomer med smak.

Ofte stilte spørsmål

✅Bruker heterofile og homofile samme type sexleketøy?

Nei, det er ganske betydelige forskjeller. Homofile menn velger ofte leketøy som simulerer samleie med andre menn.

Heterofile kjøper ofte fleshlighter og andre hjelpemidler som skal gi en illusjon av å ha sex med en dame.

✅Er det mange nettbutikker i Norge som selger sexleketøy for homofile?

Ja, det er det. Vårt inntrykk er at de største nettbutikkene i Norge alle har et ganske stort utvalg av erotiske leker til menn som liker menn.

Vi har anbefalt to nettbutikker øverst i denne artikkelen.

✅Liker mange homofile å få puttet ting inn i rumpa?

Buttplugg og dildo er to av de mest populære erotiske lekene for homofile menn.

Og så får du selv tolke den faktaen akkurat som du vil. 🙂

Legg igjen en kommentar