Full kjøpsguide: Sexy undertøy for menn

Sexy undertøy for menn

Sexy undertøy til menn har vært et tabu for veldig mange menn i veldig mange år. Nå som vi trygt kan si at 80-tallets ”seksuelle revolusjon” har blitt fullført har det for veldig mange personer blitt mer akseptert å benytte seg av frekt undertøy – også for menn.

Når så mange menn nå kjøper sexy undertøy, så vil det også helt klart være et stort sortiment av forskjellige undertøy man kan smykke seg med.

Det aller vanligste er selvfølgelig en frekk form for boksershorts. Enten med en såkalt ”fransk åpning” slik at penis blir veldig synlig i det man tar en kikk på mannen eller noe annet – kanskje i form av lær.

Hvilke sexy uniformer finnes for menn?

Nå skal det sies at de fleste menn ikke ikler seg sexy uniformer og liknende til vanlig, men det er ikke feil å innta posisjonen som politimann eller militærmann dersom man har noen uautoriserte uniformer liggende som kan brukes til seksuelle formål.

Er du mann og ønsker deg noe sexy undertøy, så finnes det selvfølgelig nettbutikker som kan fikse dette for deg – men du skal være huske på at dersom du og/eller din kjære ønsker noe spennende i sengen klesmessig, så er det nok enklere å kjøpe noe sexy undertøy til hun.

Skal du ha undertøy, så vil jeg anbefale Hetenetter.no.

Legg igjen en kommentar