Sexy undertøy til menn: 5 favoritter og full kjøpsguide

Sexy undertøy til menn har vært et tabu for veldig mange menn i veldig mange år. Nå som vi trygt kan si at 80-tallets ”seksuelle revolusjon” har blitt fullført har det for veldig mange personer blitt mer akseptert å benytte seg av frekt undertøy – også for menn.

Når så mange menn nå kjøper sexy undertøy, så vil det også helt klart være et stort sortiment av forskjellige undertøy man kan smykke seg med.

Det aller vanligste er selvfølgelig en frekk form for boksershorts. Enten med en såkalt ”fransk åpning” slik at penis blir veldig synlig i det man tar en kikk på mannen eller noe annet – kanskje i form av lær.

Vi i Erotikkguiden mener at både menn og kvinner kan utstyre seg med litt frekt undertøy. Såpass langt har vel likestillingen i dette landet kommet. Derfor har vi funnet frem til fem favoritter – som både du og partneren din etter all sannsynlighet vil elske.

Om du skal kjøpe deg noe sexy undertøy til herre, anbefaler vi disse nettbutikkene: Sinful.no, Nytelse.no og Erotikknett.no.

Vinnere av vår test av sexy undertøy til menn

Nedenfor ser du en tabell som peker til våre absolutte favoritter. Ønsker du å lese mer om hvert enkelt produkt, så kan du finne den informasjonen lengre ned i artikkelen.

#Produkt
1 Svenjoyment Contour Black Skin– Erotikkguidens favoritt!
2 Mister B MM Jock – Rød susplignende g-streng
3 Svenjoyment Razorback – Tettsittende skjorte i ulike størrelser
4 Jock Briefs G-streng – Med rumpa bar
5 Svenjoyment Gjennomsiktig Boxershorts – Kommer i 2-pakning

1. Svenjoyment Contour Black Skin– Erotikkguidens favoritt!

Disse boxershortsene fra Svenjoyment er vår favoritt. Dette er et produkt som nærmest kan brukes av alle menn – og det vil uansett se bra ut!

 • Tettsittende
 • Selges hos to ulike erotiske nettbutikker
 • Gode brukeranmeldelser på nett
 • Gir en klassisk «wetlook»
 • Fremhever rumpens gode form

Dette er en boksershorts som virkelig fremhever det beste med mannen. Mange mener kanskje at en skinnende boksershorts til mannen er litt «tacky».

Vi mener at det er utrolig sexy og flott.

Dette er sexy undertøy til menn på sitt aller beste. Forførende. Lekkert. Luksuriøst. Og ikke minst: komfortabelt.

To ulike nettbutikker – små forskjeller på produktet

Obs!

Vi ble gjort oppmerksom på at Nytelse og Sinful selger hver sin versjon av denne boksershortsen. Det er små forskjeller. Hos Sinful får du en versjon som har en glidelås foran (slik at man kan få umiddelbar tilgang på penis).

Hos Nytelse følger det med en penisring i pakken. I tillegg er Nytelse sin boksershorts laget i 92 % polyester og har et enda mer skinnende utseende.

Dog er det også mange likheter. Begge produktene er laget av Svenjoyment og begge sitter veldig tett på kroppen uten at du kommer til å føle ubehag.


2. Mister B MM Jock – Rød susplignende g-streng

Du har kanskje sett susp som brukes i idretter som ishockey og cricket?

«Mister B» er ikke helt ulikt utformet. Men i motsetning til en vanlig susp, så er denne riktignok ganske sexy…

 • Flott rødfarge
 • Laget i god kvalitet
 • Passer både for deg som har stor og litt mindre penis
 • Baksiden hjelper til å «løfte rumpa» for å bli litt ekstra sexy

Mister B er en veldig spesiell, men ganske sexy variant av en susp. Dette er definitivt et innslag som kan krydre sexlivet til alle og enhver. Øverst er det en ganske tykk reim som er farget grå og svart.

Underdelen består av to reimer (som holder rumpa oppe for å fremheve din fine fasong) og en «kopp» til penis.

God kvalitet og lett å vaske

Det vi spesielt likte med Mister B MM er at kvaliteten på produktet er skyhøyt. Til tross for sin lave pris, så får du et produkt som er laget av 55 % nylon og 20 % bomull. De siste 25 % er et materiale som heter rubber.

Du kan fint vaske dette undertøyet vanlig i vaskemaskinen.


3. Svenjoyment Razorback – Tettsittende skjorte i ulike størrelser

Svenjoyment er en av de mest anerkjente produsentene av sexy undertøy til menn. De har produsert denne flotte tettsittende skjorten du kan overraske partneren med.

 • Kommer i fire forskjellige størrelser (S-XL)
 • Laget i nettingstoff
 • Gir et bedre inntrykk av musklene i armene
 • Passer for alle kroppsfasonger

Razorback er navnet på denne flotte nettingskjorten. Foran og bak er skjorten dekket av et svart stoff som skjuler mye av overkroppen.

Men langs siden og på overarmene brukes det et gjennomsiktig nettingstoff. På den måten kan du vise litt ekstra av overkroppen din – uten at du trenger å avsløre for mye.

Mange størrelser

En av de fine tingene med denne skjorten fra Svenjoyment er at du ikke trenger å være muskuløs for å bruke den. Den sitter nemlig like godt hos ikke-muskuløse som den gjør hos muskelbunter.


4. Jock Briefs G-streng – Med rumpa bar

Jock Briefs er en typisk «strippe»-g-streng. Foran vil du finne en pose til penis – og rumpa er tilgjengelig bak.

 • Veldig populær i det mannlige homofile miljøet
 • Glidelås foran slik at partneren kan «pakke ut godsakene»
 • Svart farge med blå detaljer
 • Sitter veldig stramt
 • Gir et maskulint uttrykk

Hvis du har lyst til å gi partneren din en god opplevelse, så kan denne jocken passe for deg. Den sitter veldig stramt. Og den har mange lekre detaljer som er verdt å merke seg.

Den viktigste detaljer ligger foran ved penis. Dette er nemlig en boksershorts som kan åpnes ved at man trekker ned glidelåsen.

Åpent hull bak

I tillegg er det fri tilgang på rumpe. Det er nemlig slik at hele baksiden er åpen. Dette fører også til at mange bruker denne boksershortsen når de ønsker å bli penetrert. Man slipper jo å ta den av – selv om man har aktiv sex!

Jock Briefs er definitivt en bokser som passer deg som er godt utstyrt. Det er også en g-streng som helt klart passer menn som har litt kraftige lår og andre maskuline trekk.


5. Svenjoyment Gjennomsiktig Boxershorts – Kommer i 2-pakning

Hvis du er en godt utstyrt mann som ønsker å vise frem utstyret, så kan denne gjennomsiktige bokseren være perfekt til litt sengekos.

 • Laget i høykvalitets nylon
 • Partneren din kan se rett igjennom!
 • Veldig billig
 • Gjennomsiktig både foran og bak
 • Tettsittende

Disse tettsittende boksershortsene fra SvenJoyMent er perfekt for menn med høy selvtillit. Om du virkelig ønsker å gi partneren din en god opplevelse, så anbefaler vi denne modellen.

Dog må vi innrømme at dette er sexy undertøy som ikke akkurat «skjuler sannheten». Mange av de andre produktene i denne testen er jo ment til å skulle «pakkes opp» av partneren. Om du kjøper gjennomsiktige boksere, så vil du jo automatisk vise frem alt med en gang.

Gode anmeldelser på nett

I skrivende stund har disse boksershortsene blitt anmeldt to ganger. Begge kundene har gitt toppscore (5 av 5 stjerner).

Det har da mye å si.

Vi må nok en gang presisere at bokseren er gjennomsiktig både foran og bak. Dette er for deg som virkelig har lyst til å vise deg frem.


Hvilke sexy undertøy finnes for menn?


Nå skal det sies at de fleste menn ikke ikler seg sexy uniformer og liknende til vanlig, men det er ikke feil å innta posisjonen som politimann eller militærmann dersom man har noen uautoriserte uniformer liggende som kan brukes til seksuelle formål.

Er du mann og ønsker deg noe sexy undertøy, så finnes det selvfølgelig nettbutikker som kan fikse dette for deg – men du skal være huske på at dersom du og/eller din kjære ønsker noe spennende i sengen klesmessig, så er det nok enklere å kjøpe noe sexy undertøy til hun.

Skal du ha et litt frekt undertøy å vise frem til partneren, så kan vi anbefale noen av variantene under:

Tettsittende undertøy

sexy undertøy menn

Hvis du har en stor penis, så kan det være utrolig sexy å vise den frem med en tettsittende boksershorts.

Du trenger ikke besøke erotiske nettbutikker for å finne disse. Men det kan være en fordel.

En godt trent rumpe og konturene av en hamrende hard penis i en stram boxershorts….det er noe som får oss kvinner til å bli ganske kåte. Virkelig.

Uniform (politi, militær, med mer)

politiuniform menn

Du har kanskje hørt om myten om at alle kvinner elsker menn i uniform?

La meg gjøre en ting klart: det er ikke en myte. Det er en sannhet.

Ingenting er så sexy som en deilig mann i uniform. Det kan være militæruniform, politi – eller noe helt annet. Det viktigste er at uniformen sitter godt og at mannen tør å sette seg inn i rollen.

Mange kvinner har en fantasi om å la seg bli arrestert av en muskuløs politimann. Det er ikke uten grunn at mange av de erotiske nettbutikkene ofte er utsolgt for håndjern. 😉

Yourtango.com har intervjuet psykologer om dette fenomenet. En av psykologene var veldig bastant da hun forklarte hvorfor kvinner elsker menn i uniform:

En uniform er med på å vise at en mann klarer de utfordringene som kommer i livet. Kvinner søker ofte til menn som kan hjelpe i situasjoner som krever kontroll og stabilitet. En uniform skriker sikkerhet og stabilitet.

Psykolog Jaenette Raymond

G-streng

Kvinner bruker g-streng både når de skal ha noe komfortabelt å bruke hver dag – men også når de skal forføre mannen sin.

Men visste du også at det finnes g-strenger til menn?

De er kanskje ikke så vanlige. Men de finnes. Og vi i Erotikkguiden har anbefalt flere av dem i denne artikkelen.

PS! Husk på at mange menn synes det er litt ukomfortabelt å bruke g-streng. Om du skal kjøpe det som en gave til partneren, så bør du først høre om det kan være aktuelt for han å bruke.

Tips

 • Finn noe som passer din stil og kroppsfasong. Kjøp gjerne undertøy i forskjellige farger for å sprite ting litt opp.

 • Utfordre deg selv. Mange menn velger automatisk bort g-streng og lignende «dristige» undertøy når de skal kjøpe noe sexy. Men vi anbefaler at du er litt åpen. Du vet ikke om du liker det før du har prøvd…?

 • Prøv undertøy laget av forskjellig materiale. Selv om bomull er det vanligste, så finnes det mange andre alternativer der ute. Du bør kjøpe 2-3 forskjellige produkter før du bestemmer deg for hva du virkelig har lyst på.

 • Vurder å kjøpe noe som gir litt humor. Mange mener at humor og seksualitet aldri henger sammen. Det er vi i Erotikkguiden uenige i. Det å kjøpe noe som er litt morsomt og sexy på samme tid kan hjelpe dere som par til å få brutt noen barrierer.

Andre relaterte produkt-artikler

Her er noen andre gode artikler som omhandler (nesten) samme tema:

Helt til slutt

Nå har du etter all sannsynlighet funnet noe sexy undertøy som du har lyst på. Vi i Erotikkguiden mener bestemt at både kvinner og menn kan kjøpe flott undertøy uten at det skal føles flaut eller rart. Nettopp derfor har vi skrevet denne artikkelen.

Og joda – vi vet at mange menn har problemer med å vise seg frem i annet enn en vanlig boksershorts.

Hvis du er en kvinnelig partner til en mann som er litt negativ til denne idèen, så kan du jo vurdere å kjøpe noen av disse produktene som en gave. Som du kanskje forstår, så vil det både være en gave til deg … og til han.

Ofte stilte spørsmål

✅Er det litt flaut å bruke sexy undertøy som mann?

Det er hva du gjør det til selv.

Men! Vi er veldig opptatt av at sex og samliv skal være behagelig for begge parter. Du skal aldri la deg lokke til å ha på deg noe undertøy som du ikke selv er komfortabel med. Dog kan det være veldig greit å prøve seg frem sammen med en partner for å finne ut hvor grensen din går.

✅Hva er det viktigste når mann kjøper frekt undertøy?

At de føler seg komfortable i det.

Du kan kjøpe inn de flotteste tettsittende skjortene og boksershortsene…men hvis mannen ikke føler seg komfortabel, så er det ikke noe poeng. Derfor kan det være veldig risikabelt å kjøpe inn sexy undertøy som gave. Mange menn sverger (naturlig nok) til sine sedvanlige Calvin Klein-boksershortser.

✅Hvilke typer undertøy finnes for menn?

Det er utrolig mange ulike typer. De vanligste er: boksershorts, g-streng og uniform.

I vår test har vi primært anbefalt boksershortser og g-strenger.

Har du spørsmål eller en tilbakemelding? Tør du selv å bruke frekt undertøy når du har seksuell kontakt med en partner? Legg igjen en kommentar under da vel!

Legg igjen en kommentar