Skal du utføre en blowjob? Kjøp oralsex-settet!

Bli verdensmester i blowjobs!

Mange menn klarer fint å stå bak sitatet om at «Blowjob er den beste gave til en mann som har alt». For akkurat blowjobs får man ikke nok av.

Men skal du utføre den perfekte blowjob, så trenger du litt tilleggsmidler som kan brukes av den kvinnelige parten. Det aller vanligste, og også billigste, er å kjøpe et såkalt oralsex-sett der du får med deg alt du kan tenke deg av hjelpemidler til denne akten.

I tillegg får du med hjelpemidler til nachspielet.

Hva er egentlig poenget?

Poenget er å utføre den beste blowjoben du noensinne kommer til å oppleve. For tro oss når vi sier at dette er noe som fungerer i aller høyeste grad – det har selv blitt prøvd ut av et ukjent antall kvinner og menn, og har vel generelt fått gode skussmål (skal man tro anmeldelsene på internett).

1. Det blir lettere for mottakeren å nyte det når hjelpemidlene er tilsatt.

2. Prestasjonsangsten blir kanskje litt mindre hos den som gir bort blowjoben.

3. Hjelpemidlene er såpass skånsomme for både giver og mottaker at vi er 99 % sikker på at blowjoben blir en hyggeligere opplevelse for både han og henne.

Godt lesestoff til deg som liker blowjobs

Hva består oralsex-settet av?

Det er hovedsaklig fire ting dette settet består av.

1. Oralsex-lotion med jordbærsmak slik at det skal smake godt. Men til gutten; husk å vask deg godt før du setter igang med å spørre giveren om en blowjob. Ikke noe er mindre pirrende enn en svett penis. Altså en såkalt «Blowjob-spray».

2. Glidemiddel med smak – kan både brukes under og etter oralsexen…

Bubblegum Blast. Foto: Erotikknett

Det jeg anbefaler er det jeg har linket til ovenfor og som er avbildet. Smaker herlig og er veldig ofte brukt blant både kvinner og menn som liker en litt søt smak på oralsexen…

3. Godteri med smak som skal gi en sugende opplevelse for både giver og mottaker. Det som er med dette godteriet er at det er på en måte som tyggis, men skal på mange måter «sprenge» inne i munnen når du gir en blowjob, noe som skal være avslappende og tennende hos den som mottar. Du forstår deg ikke på det før du har prøvd…

4. Munnspray med kanelsmak som skal gi en bedøvende effekt på drøvel og resten av halsen slik at det skal bli enklere å utføre en så kalt «deep throat». Anbefales.

Dette settet er blant de aller beste på markedet.

PS! Denne artikkelen ble egentlig skrevet for en annen nettbutikk da de kunne tilby et «Blowjob-sett» med alle de forskjellige artiklene involvert i èn og samme «pakke». Men nå er det sånn at dette produktet ikke tilbys lengre og vi har oppdatert listen med produkter som helt sikkert faller i smak og som er gode substitutter.

Legg igjen en kommentar