Buttplugg test: 8 beste buttpluggene i Norge

Utviklingen hos de erotiske butikkene de senere årene har tvunget nordmenn til å fornye seg. Det finnes så utrolig mange gode erotiske varer der ute som kan løfte orgasmen din til nye høyder. Da snakker vi ikke om dildoer, vibratorer eller fleshlight.

Neida.

Buttplugg er et veldig imponerende og enkelt sexleketøy å bruke. Det beste er at det kan brukes av både han, henne – og selvfølgelig også av par. Det er ikke akkurat få sexologer som anbefaler å prøve en buttplugg for å krydre sexlivet sitt. Det vil rett og slett utvide horisonten litt.

Om du skal kjøpe deg en buttplugg, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår buttplugg-test

I tabellen under ser du en rask oversikt over testvinnerne (for deg som har dårlig tid). Om du har litt ekstra tid, så kan du fint scrolle deg lengre ned i artikkelen og lese mer om hvert enkelt produkt.

#Produkt
1 Amaysin Triple Buttplugg-sett – Best i test!
2 Fifty Shades of Grey Delicious Fullness – Buttplugg som vibrerer
3Easytoys Sensations med Ring – Beste budsjettløsning
4 XouXou Oppblåsbar og Vibrerende buttplugg – Premium modell
5 BumBum Small – For deg som ønsker det lite
6 Baseks Beaded Nybegynner – Med en bøyd form
7 Sinful Jewel Small – Analplugg laget i stål
8 Sinful BumBum Glass – Liten analplugg laget i glass

1. Amaysin Triple Buttplugg-sett – Best i test!

Noen ganger er man i et litt «villere» humør enn andre dager. Derfor mener vi at du bør handle denne 3-pakningen med buttplugger.

 • Uslåelig pris
 • 3 sexleketøy til prisen av 1
 • Runde spisser
 • Enkle å innføre (gode for nybegynnere)
 • Ulike farger og ulike størrelser

Skal du utforske anal stimulering på forskjellige måter, så kan det være greit å prøve med en del forskjellige produkter. Eller – som i dette tilfellet – forskjellige størrelser.

Denne 3-pakningen med buttplugger fra Sinful er rett og slett utrolig god for alt fra nybegynnere til mer erfarne.

Begynn smått

Vi i Erotikkguiden anbefaler at du begynner i det små med den lille størrelsen. Når du blir vant til å bruke buttplugg, så jobber du deg gradvis oppover.

Samtlige av pluggene har små runde spisser. Disse anbefales det at du smører godt inn med glidemiddel før du går i gang. I tillegg skal du ikke være redd for at de «forsvinner inn i rumpa». Det er nemlig slik at enden på pluggene er formet som et anker.

Dermed kan man leke litt vilt uten at man skal være redd for uhell.

Ekte silikon

Det er også verdt å nevne hvilket materiale buttpluggene er laget i. Samtlige er laget i silikon, noe som gjør at de er ganske myke mot analåpningen. Det gjør det mye behageligere å leke.

I tillegg er silikon et materiale som er kjent for å være enkelt å rengjøre.


2. Fifty Shades of Grey Delicious Fullness – Buttplugg som vibrerer

Denne buttpluggen fra Fifty Shades of Grey er utviklet for deg som ønsker litt ekstra vibrasjon og spenning når du holder på.

 • Kommer med 3 ulike hastigheter på vibrasjonen
 • En del av «Fifty Shades of Grey»-serien
 • Passer utmerket med litt vannbasert glidemiddel
 • Laget i mykt silikonmateriale
 • Har en lengde på 14 centimeter

Fifty Shades of Grey er ikke bare en klisjefylt Hollywood-film. Det er også navnet på en lang rekke av sexleketøy som nærmest har tatt det norske markedet med storm.

Sist ut er denne buttpluggen som heter «Delicious Fullness». Denne analpluggen er hele 14 centimeter lang.

Og vet du hva det beste er?

Den vibrerer. Du kan velge mellom hele tre forskjellige vibreringsstyrker og syv – 7 – forskjellige vibrasjonsmønstere. Dette er med andre ord et sexleketøy du neppe blir lei av med det første.

Glatt og stor

Det er ikke bare lengden vi i Erotikkguiden er imponert over. Denne analpluggen har også et utrolig glatt og fint ytre – i og med at den er laget av 100 % silikon.

Vi må ærlig innrømme at vi mener at silikon er det beste materialet for denne type sexleketøy. Grunnen er enkel: det er et mykt materiale som er behagelig mot huden din. I tillegg fungerer det ypperlig sammen med litt vannbasert glidemiddel.

Det betyr at buttpluggen kan brukes av både nybegynnere og av de litt mer drevne.


3. Easytoys Sensations med Ring – Beste budsjettløsning

Om du kun har litt over 100 kroner å bruke på en buttplugg, så vil vi varmt anbefale Easytoys Sensations.

 • Enkel og grei
 • Fin svartfarge
 • Kan brukes av både menn og kvinner
 • Godt rundt håndtak på enden
 • Laget i silikon

Supersmooth Sensation er en buttplugg som er 100 % enkelt utformet. Her er det verken noen fancy vibrasjoner eller 3-pakninger. Dette er en helt enkel og grei konstruksjon.

Det ser man også på prisen. For det er knapt noen analplugg i Norge som kommer til en lavere pris.

Gummi

Våre to testvinnere er laget av silikon. Vi i Erotikkguiden har prøvd en REKKE buttplugger og kommet frem til den konklusjonen. Silikon er rett og slett et mykt og behagelig materiale som kan være direkte deilig å få stappet inn i nummer to…

Og gummi kommer på en god andreplass. «Supersmooth Sensations” er laget av silikon. Men dog er det en god silikon som er trygg mot huden og CE-godkjent.

Total lengde ligger på litt over 8 centimeter. På sitt tykkeste er buttpluggen 2,5 centimeter, men den starter helt ned på 1,5 centimeter.


4. XouXou Oppblåsbar og Vibrerende buttplugg – Premium modell

Ønsker du det lille ekstra, så kan denne vibrerende analpluggen være akkurat det du skal ha. Et unikum av et produkt.

 • Perfekt til kvinner som også ønsker stimuli av klitoris
 • Kommer med hele 12 forskjellige moduser for vibrering
 • Pumpes opp og tømmer luften på 1-2-3
 • Vanntett (kan også brukes i badekaret eller dusjen…)
 • Lades opp enkelt ved hjelp av USB-tilgang

XouXou høres jo veldig eksotisk ut. Og tro oss: denne buttpluggen er uhyre eksotisk!

Her får du så mange ulike muligheter at du nærmest aldri går tom:

 • Vibrasjon
 • Kan både pumpes opp og tømmes for luft
 • Lades enkelt ved hjelp av USB (trenger ikke eksterne batterier)
 • Kommer med en lengde på hele 13,5 centimeter
 • Kan også fungere som ekstra vaginal stimuli for kvinner

Høy pris

Det eneste problemet vi ser med XouXou buttplugg er naturligvis prisen. I skrivende stund koster den litt under 900 kroner, noe som er høyt. Veldig høyt.

Til sammenligning får du helt fine buttplugger laget i gummi og silikon for mellom 150 og 300 kroner.

Oppsummering – vår dom

Så får du selv bestemme om det er verdt pengene. Vi mener kanskje at det finnes andre analplugger på markedet som kan gi minst like hyggelig stimuli. Dog elsker vi at den kan pumpes opp og tømmes for luft.

I tillegg er det deilig å kunne teste de forskjellige vibrasjonsmodusene. Tenk deg at du kan prøve ut hele 12 forskjellige vibrasjonsmønstre!


5. BumBum Small – For deg som ønsker det lite

BumBum har produsert en veldig liten buttlpugg. Denne er perfekt for nybegynnere. I tillegg er den god for deg som ikke ønsker å bli penetrert dypt.

 • Svart farge
 • Veldig liten (kun 7,5 centimeter lang)
 • Med en «stopper» ytterst – som sørger for at buttpluggen ikke forsvinner inn i rumpa
 • Behagelig å leke med
 • Laget i silikon, noe som sikrer at den er myk

Hvis du ser etter en buttplugg du kan leke deg med uten at du har for mye erfaring, så kan «BumBum Small» være perfekt for deg.

Bare navnet gir de fleste lyst til å prøve denne modellen.

Laget i silikon

…og det er ikke hvilket som helst silikon! Ifølge nettbutikken Sinful, så er det laget i det som heter «medisinsk silikon». Dette er et materiale som kjennetegnes ved at det er mykt på utsiden og hardt på innsiden.

På den måten kan du sikre at formen til buttpluggen vil være konstant – til tross for at du leker litt hardt. Samtidig kan du alltid være trygg på at leketøyet er behagelig mot huden din. Spesielt behagelig er det hvis du bruker MYE glidemiddel når du holder på.

Fin form

BumBum Small kommer i en klassisk «buttplugg»-form. Den starter med å være tynn – før den blir tykkere etter hvert. Helt i enden av leketøyet finner du en såkalt «stopper». Dette er en litt tykkere og flatere del som sikrer at buttpluggen ikke forsvinner inn i rumpa.


6. Baseks Beaded Nybegynner – Med en bøyd form

Baseks Beaded er en buttplugg som har veldig tydelige karakteristikker. Både form og farge skiller seg ut fra konkurrentene.

 • Skrikende lilla farge
 • Bøyd form
 • Buttpluggen består av mange «kuler»
 • Sugekopp nederst
 • Lengde (på det som kan innføres) på 8 centimeter

Denne buttpluggen er perfekt for nybegynnere som ønsker å prøve noe litt annerledes. Ikke er den særlig lang. Men den har heller ikke det litt «tykke» designet som veldig mange gjenkjenner som en vanlig buttplugg. Utformingen er gjort annerledes.

Det har en del fordeler.

Steg for steg

Kjøper du Baseks Beaded, så handler mye om å ta ting rolig. Først skal du få den første kulen inn. Når du har klart det, så kan du begi deg ut på kule nummer to.

Og sånn går du frem helt til du har klart å få alle de åtte centimeterne inn i rumpa. De pirrende kulene kan derfor fungere som en målestokk på hvor god du blir på analstimulering.

En rekke gode egenskaper

Men det er ikke bare kulene som er med på å gjøre denne buttpluggen unik. Fargen er også veldig skrikende. Dette er et sexleketøy som det kan være vanskelig å bortforklare til ungene hvis de finner den.

Samtidig har den en bøyd form. Husk på at en penis som regel er litt bøyd – så det kan virke litt realistisk. Til sist, men ikke minst, må vi nevne sugekoppen. Du kan fint feste den i dusjen eller andre steder hvor du ønsker å utføre litt anal-lek.


7. Sinful Jewel Small – Analplugg laget i stål

Hvis vi skulle kåret den lekreste analpluggen på markedet, så ville Sinful Jewel vunnet. Et utmerket eksempel på at sexleketøy også kan se utrolig stilig ut!

 • Produsert i stål
 • Ser helt fantastisk ut
 • Ikke alt for stor (god for nybegynnere)
 • Kan både kjøles ned og varmes opp før bruk
 • Brukes ALLTID sammen med glidemiddel

Sinful Jewel Small er et produkt som vi tipper at mange ønsker å kjøpe rett og slett på grunn av form og farge. For dette er et produkt som burde vinne flere designpriser (om du spør oss)!

Legg også merke til at undersiden av buttpluggen er dekorert med glasskrystaller. Men Sinful Jewel er mer enn bare et pent ytre.

Laget i stål

Dette er en av de få stålkonstruksjonene på markedet. Stål er et veldig interessant materiale. For det første gir det muligheten til å leke litt med temperaturer. Du kan både varme opp og kjøle ned Sinful Jewel i et temperert bad.

Men det er veldig viktig at du sjekker temperaturen mot armen før du setter i gang «der bak». På den måten unngår du en ubehagelig overraskelse


8. Sinful BumBum Glass – Liten analplugg laget i glass

En gjennomsiktig analplugg med en veldig interessant form. Veldig populær på det norske markedet.

 • Gjennomsiktig
 • Laget i glass
 • Fin for nybegynnere
 • Elegant
 • Veldig rund spiss som er enkel å innføre

Sinful BumBum Glass er et annet produkt utviklet og solgt av en av de beste erotiske nettbutikkene på markedet: Sinful. Dette er en buttplugg som fungerer utmerket til analstimuli.

God glasskvalitet

Du skal ikke være redd for at sexleketøyet sprekker og skader deg når det er «inne i kroppen din». Dette er et produkt som er laget av herdet glass.

Glasset gir både et lekkert og moderne uttrykk i form av form og farge. Men det gir også en ekstra sikkerhet i form av at glasset er utrolig sterkt.

Det er faktisk så sterkt at det tåler at du eksperimenterer litt med temperaturer. Legger du buttpluggen i kaldt vann før bruk, så får du en kjølig opplevelse. Det motsatte skjer om du legger Sinful BumBum i lunkent vann. Buttpluggen er veldig god til å holde på temperaturen over en lengre periode.

Fin oppbevaringspose

Til slutt er det også verdt å merke seg at produktet kommer i en hendig oppbevaringspose. Dette er med på å sikre at du kan finne et effektivt gjemmested for sexleketøyet når det ikke er i bruk.


Guide: Slik velger du riktig buttplugg

Buttplug (litt forskjellig hvordan man skriver det på norsk – de erotiske nettbutikkene varierer mellom ”buttplug”, ”butplugg” og ”buttplugg”) er et sexleketøy som skal stimulere analen. Men det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal velge riktig dersom man ikke har kjøpt tidligere.

Så da er det viktig å gi noen tips.

Vi i Erotikkguiden vet at mange menn kvier seg for å spørre andre menn om tips til å kjøpe sexleketøy. Nettopp derfor mener vi at det er ekstra viktig i disse artiklene (som omhandler sexleketøy til menn) at vi gir ordentlige tips.

Etter å ha (stolt) kjøpt en del buttplugger til både mann og kvinne, så vet vi at det er noen faktorer du må ta hensyn til. De faktorene har vi forklart godt i avsnittene under:

1. Størrelse.

Du skal tenke på at du skal ha en stor nok buttplug til at du får en nytelse, men ikke for stor til at du ikke får den inn.

De aller fleste nøyer seg med å kjøpe en ”medium” størrelse.

Hvis du er usikker: kjøp lite. Om du skulle være nybegynner, så vil ofte alt for store buttplugger være smertefullt. Begynn med noe lite (de er også ofte billigere). Deretter kan du oppgradere om noen år hvis du har funnet ut at dette er noe du liker.

2. Pris.

Det er ikke nødvendig å betale så alt for mye for en buttplug. Jeg mener at det ikke er noe vits å betale mer enn maks 250 kroner. Da må man være smart på hvilke erotiske nettbutikker man sverger til.

I vår oversikt har vi primært fokusert på kvalitet og form. Det vil si: designet samt hvor god buttpluggen føles. Men vi er også klar over at de aller færreste nordmenn gidder å ruinere seg når de kjøper sexleketøy. Pris kommer derfor på en god tredjeplass når det kommer til viktige faktorer.

3. Form.

Noen buttplugger har en ”twisted” form som øker nytelsen, men som kan være vanskeligere å få inn i rumpa i utgangspunktet.

Sjekk utvalget av buttplugger i denne artikkelen hos Erotikkguiden! Vi kan nærmest garantere at du finner noe du har lyst på.

Hva er viktig når man prøver en buttplugg for første gang?

Vi i Erotikkguiden er ganske erfarne. Men vi husker godt første gangen vi skulle eksperimentere med noe «der bak».

Samtlige i teamet er enige om at én regel trumfer alt:

Ta det sakte. Veldig sakte.

Det er veldig viktig at man starter rolig. I tillegg er det viktig at man bruker mye vannbasert glidemiddel. Bruker du silikonbasert glidemiddel, så kan det nemlig skade buttpluggen.

Folk tror ofte at de kan håndtere en stor buttplugg hvis de kan takle en stor dildo eller penis. Det er ikke tilfellet. En buttplugg er utformet på en helt annen måte og krever derfor behandling på en egen måte.

buttplugg sexleketøy

Artikler for deg som liker å eksperimentere litt analt…

Konklusjon

Vi har testet buttplugger som selges i Norge. Deretter har vi listet de åtte beste produktene.

Nå har du lest igjennom artikkelen og tenker nok:

Wow! Den har jeg lyst på!

Det håper vi i hvert fall. Vi menneskene som står bak Erotikkguiden er veldig opptatt av at vi klarer å nå ut til den vanlige norske forbruker. Nettopp derfor legger vi utrolig mye tid i å utføre og skrive slike forbrukertester.

En god buttplugg er noe du kjenner deg komfortabel med. Det handler om at du velger riktig fasong og form. Men det er like viktig at du kjøper en buttplugg som tilfredsstiller budsjettet ditt. Heldigvis er de aller fleste vi har anbefalt innenfor en veldig rimelig pris.

Det er såpass mange gode erotiske nettbutikker på det norske markedet at du garantert finner en butikk du er fornøyd med.

Ofte stilte spørsmål

✅Hva er viktig når man kjøper en buttplugg?

Det viktigste er at du ikke kjøper for stort. Hvis du er nybegynner, så bør du begynne med noe lite.

I tillegg er det viktig at du finner en buttplugg som passer ditt budsjett.

✅Bør man bruke glidemiddel når man bruker sexleketøy analt?

Ja, alltid.

Rumpa er ikke et kroppslig organ som produserer væske naturlig (slik som penis og vagina gjør). Derfor er det helt essensielt at du bruker glidemiddel for å minimere friksjon og øke nytelsen.

✅Hvor stor buttplugg trenger man?

Det spørsmålet er vanskelig å svare på. Vi er alle bygd forskjellig.

Primært vil vi si at «standard-størrelsen» til buttplugger egentlig ikke er så veldig store. De aller fleste klarer fint å få de inn i rumpa uten større problemer. Det meste handler om at man er avslappet, kåt og bruker nok glidemiddel.

Legg igjen en kommentar