Slik velger du et sexy halloween-kostyme

Guide: Hvordan velge et sexy Halloween-kostyme

Følgende tips vil hjelpe deg sikkert – uavhengig av om du velger en drakt for deg, din partner, eller for dere begge (i dette tilfelle du trenger et par sexy halloween-kostymer).

1.Brainstorm en liste av ideer.

Hvis du går som et par, spør partneren din om å gjøre det sammen. Et sexy halloween-kostyme er noe som kan kjøpes på internett i veldig mange forskjellige nettbutikker.

Allikevel bør du ha en liten idè om hva du har lyst til å gå som før du går inn på internett og klikker deg rundt. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har brukt på å “lete etter ting” på diverse nettbutikker når jeg i realiteten ikke vet hva jeg skal se etter.

2. Du kan kjøpe nye Halloween-kostymer til meget rimelige priser  i noen store nettbutikker.

Du vil bli overrasket over den enorme rekke flotte voksne og par kostymer til gode priser som finnes på det norske markedet. På slike ting er hetenetter.no en virkelig vinner – her vil du finne masse gode tilbud som gjør at du vil se sexy ut på halloween-festen.

Politikvinne til kroner 499,- NOK. Foto: Hetenetter.no

Det viktigste er ikke prisen selvfølgelig, men om du klarer å holde deg unna de aller verste prisfellene, så tror jeg at det skal være en ganske markant forskjell i pris på noen av de erotiske nettbutikkene. Selvfølgelig; klær er dyrt. Og spesielt klær i høy kvalitet, men så spørs det hvor mange ganger du får brukt kostymet ditt da…

3.Du kan gjerne gå med en dildo i hånden og et øvrig kaninkostyme, akkurat som Mads gjorde på Paradise-festen i 2011.

Men om du ikke har lyst til å likne på noen paradise-deltaker i det hele tatt, så bør du nok heller finne din egen stil.

Det å etterlikne noen som har vært før eller gå kledd akkurat som du vet at bestevenninnen din skal gå kledd er ikke noe sjakktrekk. Prøv å finn din egen stil og kjøp noe som slår an.

Moral = Ikke ta med dildo på Halloween-fest. Med mindre du har svært gode grunner til det selvfølgelig…

Halloween-kostyme utvalg

Sjekk ut forskjellige halloween-kostymer for damer som både er frekke, godt gjennomførte og har en svært høy kvalitet. Dette er alternativer du absolutt bør vurdere til festen!

[table id=4 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera