Best i test: 6 sexy halloweenkostymer til dame

Etter 25 timer med grundige undersøkelser, så har vi gått gjennom over 200 produkter. Det har ført oss til de seks beste sexy halloween-kostymene for damer.

Det er på denne tiden av året at mange på Twitter er i harnisk over at damer “kler seg for sexy på Halloween”. Anonyme Twitter-kontoer sier ting som at “damer har misforstått konseptet – det skal jo være skremmende”. Samme det. Dette er noe du bør heve deg over.

Vi i Erotikkguiden kunne i hvert fall ikke brydd oss mindre om hva andre tenker om våre klesvalg på denne herlige festdagen. Alt som står i fokus er:

 • Å kle seg så sexy og forførende som mulig.
 • Å få i seg noe godt i glasset.

…. og deretter få en heidundrandes fest.

Denne testen har bestått i å sjekke ut sexy kostymer for damer. Vi vet at også den mannlige delen av befolkningen liker å kle seg ut på Halloween. Og det er mulig at vi også forfatter en artikkel for dere senere. Men i første omgang vil vi prøve å vise frem de seks beste Halloween-kostymene som damer kan kle seg i – i håp om å få noe på kroken på allehelgensdag…

Sjekk ut forskjellige halloween-kostymer for damer som både er frekke, godt gjennomførte og har en svært høy kvalitet. Dette er alternativer du absolutt bør vurdere til festen!

Om du skal kjøpe deg et sexy halloween-kostyme, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Oversikt over våre anbefalte kostymer til halloween

Nedenfor ser du en tabell som oppsummerer våre anbefalte halloween-kostymer. Scroll lengre ned i artikkelen for å lese flere detaljer om hvert enkelt produkt.

#Produkt
1 Baci Dreams Hall Pass Skolepikeuniform – Vår favoritt!
2 Cottelli Frekt Stuepikekostyme – Ikke alt for avslørende
3 Cottelli Sykepleieruniform med Strømpeholder – Få pasienten til å føle seg bra
4 Obsessive Bunny – Vær en rosa hare til halloween
5 Cottelli Politi Jumpsuit – Gå rundt og arrester gutta!
6 Frekt sekretærkostyme – For deg som er litt sjenert

1. Baci Dreams Hall Pass Skolepikeuniform – Vår favoritt!

En litt dristig, men fortsatt rålekker skoleuniform fra Baci Dreams. Soleklar favoritt hos oss i Erotikkguiden.

 • Passer spesielt for damer med runde former
 • Viser mye, men ikke FOR mye hud
 • Kan brukes til rollespill
 • Perfekt til halloween

Vi har egentlig det prinsippet at det ikke nødvendigvis skal være så veldig skummelt når man kler seg opp sexy til halloween. De aller fleste damer ønsker selvfølgelig bare èn ting; gunstig oppmerksomhet fra gutter og menn som er potensielle sexpartnere for kvelden.

Uansett; her kan vi presentere en skolejenteuniformen som selges hos Sinful.

Hva inneholder kostymet?

Her får du først og fremst et fint miniskjørt i lekre farger. Man kan nærmest få “skotske vibber” av det rutete mønsteret. I tillegg kommer den med en matchende topp – som også har en transparent krage.

Strømpene hører selvfølgelig med – men er ikke inkludert i produktet. Vi anbefaler at du kjøper noen litt lange strømper til.

Deretter er alt klart til å være en litt uskyldig, men “frekk og rampete” skolepike til Halloween. 🙂


2. Cottelli Frekt Stuepikekostyme – Ikke alt for avslørende

Et flott kostyme fra den verdenskjente produsenten Cottelli. 

 • Ikke altfor “sexy”
 • Flotte detaljer
 • Strømper kjøpes separat
 • Veldig forførende
 • Fungerer også til kvinner som ikke har altfor store pupper

«Naughty or nice, denne kjolen gir ingen rom for husarbeid! Maid kostyme gjør deg til en sexy stuepike. En flott overraskelse en dag han kommer hjem fra jobben.Eller om dere vil piffe opp litt på soverommet. Forkleet følger med i pakken. Velg blant tre størrelser: S, M, L.»

Dette mener jeg er et perfekt frekt kostyme til Halloween for damer som ønsker å kle seg litt sexy. Man kan si at det ikke er veldig overdrevet (så selv kjæresten skal vel gå med på at du kan bruke det hele kvelden..?), men gir allikevel gutta en god sjanse til å kaste noen frekke blikk i retning både rumpa og puppene dine.

Tettsittende kjole

La oss bare si det som det er: dette halloween-kostymet fungerer best til deg som er veldig komfortabel i din egen kropp. For dette er et kostyme som virkelig sitter tett.

Etter vår mening er stuepikekostymet det nest beste alternativet til Halloween. Det er sexy nok til at man kan bruke det sammen med partneren sin på soverommet. Samtidig dekker det nok hud til at man også kan føle seg komfortabel om man bruker det ute blant andre “fremmede” på byen.


3. Cottelli Sykepleieruniform med Strømpeholder – Få pasienten til å føle seg bra

Klassikeren på Halloween er jo sykepleierkostymet. Dette er noe som virkelig kan få damer til å vise sin beste side.

 • Forholdsvis gjennomsiktig stoff (bruker gjerne BH under!)
 • Flotte detaljer
 • Lommer foran
 • Produsert av Cottelli (høy kvalitet)

Det er mange tusen menn som har en fantasi om en dag å kunne tilbringe natten sammen med en sykepleier i sykepleieruniform. Om du går på diverse pornonettsteder og sjekker ut hva som er det mest brukte kostyme, så er det nettopp en frekk sykepleieruniform som fremhever puppene.

Med dette kostymet (som for øvrig er veldig kort..) har man i hvert fall gutta på sitt «lag» resten av kvelden…

Vår dom

Vi elsker Cottelli. Dette er en produsent som er helt utmerket til å lage kostymer av høy kvalitet.

Samtidig skal vi innrømme at flere av deres produkter, som denne, sitter ganske tett på kroppen. Dette sykepleierkostymet splitter redaksjonen. Noen kvinner, med svært høy selvtillit, kunne fint brukt det til Halloween blant fremmede.

Andre ville ikke engang brukt det sammen med partneren sin. For la oss være ærlige: det gjennomsiktige stoffet er veldig avslørende.


4. Obsessive Bunny – Vær en rosa hare til halloween

Dette frekke kaninkostymet er nok laget for deg som tør å være litt ekstra dristig til Halloween-festen.

 • Svært kort og viser mye ben
 • Forholdsvis dyrt
 • Feminint uttrykk
 • Kaninører hører med

Obsessive Bunny er et flott kaninkostyme med lekre detaljer. Kjøper du med et par hvite nettingstrømper, så har du en helt drakt som kan brukes til Halloween.

Stroppene som hører til toppen kan justeres slik at den passer kroppen din. Dette er dog et kostyme primært for de som ikke er redd for å vise seg frem. Det er ingen tvil om at det er litt i det dristigste laget å kjøre på med en liten truse som eneste “beskyttelse der nede”.

To størrelser

Kostymet kommer i to størrelser: S/M & L/XL.


5. Cottelli Politi Jumpsuit – Gå rundt og arrester gutta!

Om du har en kjekk mann som du har sett deg ut før halloween-festen, så finnes det ingenting bedre enn å prøve å arrestere ham!

 • Flotte detaljer
 • Produsert av Cottelli
 • Kommer i fire størrelser (S-XL)
 • Kan også fint brukes til rollespill med partne

Det er ikke sånn at politikostymer skal være så autentiske – da kan man jo selv ende i kasjotten. Såvidt vi vet, så er det ikke lov å imitere ekte norske politikostymer.

Men denne varianten fra Cottelli er akkurat autentisk nok til at den ikke ser dum ut. Skal vi være ærlige, så ser den faktisk veldig fin ut. Du får med en hotpants som helt fint dekker veldig mye av lårene dine. I tillegg får du en jumpsuit som du kan kneppe opp akkurat så mye som du er komfortabel med.

Til slutt kommer kostymet også levert med en flott hatt. Det er ingen tvil om at du er en politidame på jakt etter kriminelle!

Mange størrelser

Dette er et frekt halloween-kostyme som passer alle og enhver. Cottelli har nemlig laget hele seks forskjellige størrelser: fra XS til 2XL.

Vi er også veldig imponert over hvor godt kostymet sitt på kroppen. I og med at det er laget i polyester (90 % polyester), så føles det behagelig mot huden.


6. Frekt sekretærkostyme – For deg som er litt sjenert

Om du er av den litt sjenerte typen, så kan dette kostymet være perfekt for deg. Det dekker nemlig veldig mye av kroppen din.

 • Imiterer en søt sekretær
 • Flotte striper nedover hele kjolen
 • Gode kundeanmeldelser
 • Følger med slips
 • Her kan du være en ordentlig deilig sekretær for en kjekk sjef!

Også dette Cottelli-kostymet er primært laget i polyester. Det gjør at du kan ha det på en hel kveld uten at det føles trangt. I tillegg puster det veldig godt.

Med dette sekretærkostymet kan du være helt sikker på at du kommer til å være den deiligste dama på festen. Kjolen sitter ganske godt på kroppen, men ikke unødvendig stramt. I tillegg er det helt klart sånn at kostymet dekker nok av kroppen til at “alle” vil føle seg komfortable i det.

“Nødvendig” tilbehør

Husk at du bør kjøpe strømper, penn og briller for å gjøre halloweenkostymet komplett.


Guide: Hvordan velge et sexy Halloween-kostyme

Følgende tips vil hjelpe deg sikkert – uavhengig av om du velger en drakt for deg, din partner, eller for dere begge (i dette tilfelle du trenger et par sexy halloween-kostymer).

1.Brainstorm en liste av ideer.

Hvis du går som et par, spør partneren din om å gjøre det sammen. Et sexy halloween-kostyme er noe som kan kjøpes på internett i veldig mange forskjellige nettbutikker.

Allikevel bør du ha en liten idè om hva du har lyst til å gå som før du går inn på internett og klikker deg rundt. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har brukt på å «lete etter ting» på diverse nettbutikker når jeg i realiteten ikke vet hva jeg skal se etter.

Etter at vi damene i Erotikkguiden hadde en kjapp samtale, så kom vi frem til følgende liste:

 • Politikvinne
 • Sykepleier
 • Sexy bunny (kaninkostyme)
 • Flyvertinne
 • Klassisk «maid» – altså stuepike
 • Catwoman
 • Og mye mer! 🙂 Kun fantasien setter grenser!

2. Kjøp sexy halloween-kostyme på nett

Du kan kjøpe nye Halloween-kostymer til meget rimelige priser  i noen store nettbutikker.

Du vil bli overrasket over den enorme rekke flotte voksne og par kostymer til gode priser som finnes på det norske markedet. På slike ting er hetenetter.no en virkelig vinner – her vil du finne masse gode tilbud som gjør at du vil se sexy ut på halloween-festen.

Det viktigste er ikke prisen selvfølgelig, men om du klarer å holde deg unna de aller verste prisfellene, så tror jeg at det skal være en ganske markant forskjell i pris på noen av de erotiske nettbutikkene. Selvfølgelig; klær er dyrt. Og spesielt klær i høy kvalitet, men så spørs det hvor mange ganger du får brukt kostymet ditt da…

Dog må vi i Erotikkguiden advare mot å gå i «Ebay-fellen». Man skulle kanskje tro at det kan være billigere å kjøpe erotiske kostymer på nett fra utlandet. Det er det ikke. Ikke bare må du vente 3-4 uker før du får det i posten. I tillegg kommer ekstrakostnader som moms, toll og frakt. Tro oss: kjøp halloween-kostymene hos norske erotiske nettbutikker. Det sparer deg mye trøbbel og frustrasjon.

3.Du kan gjerne gå med en dildo i hånden og et øvrig kaninkostyme, akkurat som Mads gjorde på Paradise-festen i 2011.

Men om du ikke har lyst til å likne på noen paradise-deltaker i det hele tatt, så bør du nok heller finne din egen stil.

Det å etterlikne noen som har vært før eller gå kledd akkurat som du vet at bestevenninnen din skal gå kledd er ikke noe sjakktrekk. Prøv å finn din egen stil og kjøp noe som slår an.

Moral = Ikke ta med dildo på Halloween-fest. Med mindre du har svært gode grunner til det selvfølgelig…

Lignende forbrukertester til inspirasjon

Konklusjon

Vi håper du satt pris på våre valg. Du forstår kanskje at det ligger svært mye jobb bak en slik forbrukertest.

Erotikkguiden tar alltid et ekstra steg for å sikre at vi tilbyr gode forbrukertester. Mange konkurrerende nettsteder prøver å ta noen snarveier. Slikt blir det ikke god journalistikk av.

Uansett.

Når du velger et sexy halloween-kostyme til dame, så er det et par ting du bør tenke på. For det første bør du alltid kjøpe fra norske nettbutikker. Det kommer til å spare deg mye penger og tid. I tillegg er det viktig at du leser deg opp på størrelsesguiden. Ingenting er verre enn å bestille et kostyme som du ikke får plass i.

Til slutt må du tenke på kvalitet. Det er nesten alltid en sammenheng mellom lav pris og dårlig kvalitet. Hvis du legger inn et par hundrelapper ekstra, så kan du alltid være sikker på at kostymet i hvert fall ikke blir ødelagt første kvelden.

Ofte stilte spørsmål

?Må kostymet til Halloween være «skremmende»?

I utgangspunktet er Halloween en tradisjon som er laget for at man skal skremme. Men det har utviklet seg til å bli mer et vanlig kostymeparty/fest.

Så du trenger ikke ha et «skremmende» kostyme hvis du skal på Halloween-fest i Norge. Men kanskje du velger noe som er skremmende sexy? 🙂

?Hvilke sexy halloweenkostymer anbefaler dere til damer?

Det kan du finne ut ved å scrolle oppover i artikkelen.

Sykepleier, flyvertinne – ja – you name it. Det er nok av alternativer å velge mellom.

?Hvor mye koster et sexy halloweenkostyme?

Prisen ligger primært mellom 200 og 500 kroner.

Men så skal du huske at du helt fint kan bruke det neste år også. Tenk på miljøet!

Legg igjen en kommentar