Test: Lisa Ann Vagina Fleshlight

Vi har tatt for oss oppgaven å teste flere produkter fra nettbutikken Hetenetter.no – og nå som pornostjernen Lisa Ann har laget sin egen fleshlight, så var det ganske naturlig å teste den ut for å sjekke om den er av like høy kvalitet som hennes filmer.

Dette er en ærlig anmeldelse av Lisa Anns fleshlight.

Lisa Ann Vagina Fleshlight test

Som alltid brukte jeg et vannbasert glidemiddel til å smøre åpningen samtidig som jeg sørget for at jeg nok fikk inni, slik at alle fingrene var dekket skikkelig. Det er viktig å bruke en god del glidemiddel, men vi snakker i realiteten bare noen få dråper dersom man klarer å utnytte væsken godt nok. Jeg brukte også et minutt på å stelle fleshlighten på hodet slik at glidemiddelet nådde helt ned i fleshlighten da penisen min tross alt er større enn fingrene mine…

Jeg presset fingrene mine sakte til å begynne med (som alltid) og jeg kunne umiddelbart føle fingrene forsiktig komme tilbake til meg. Man kunne godt føle anatomien når man begynte å leke seg litt med fingrene inne i fleshlighten. Hvorvidt dette er helt likt Lisa Anns anatomi vet jeg (dessverre) ikke, så akkurat den produktanmeldelsen skal du få slippe å høre fra meg.

Uansett; fleshlighten var klar til lek. Og etter at jeg var litt skeptisk i begynnelsen, så må jeg si meg positivt overrasket. Vil si at denne lommevaginaen var “rimelig trang” og ganske tett. Jeg klarer ikke å beskrive følelsen av å penetrere den som noe annet enn veldig deilig, stramt og på en eller annen måte avslappet.

Lisa Ann er en legende.

Lisa Ann er en legende.

Nå skal det sies at glidemiddelet jeg brukte var et såkalt varmende glidemiddel, så jeg hadde en X-faktor der som ikke skal regnes med i selve testen. Kan ha bidratt til å gjøre opplevelsen bedre – det er jeg nødt til å innrømme.

Da jeg nådde klimaks føltes det rett og slett ut som at penisen min var innpakket i en tunnel av flere deilige kvinners myke hender som alle masserte den til orgasme. Det var en helt vidunderlig følelse som jeg 100 % sikkert kommer til å utsette meg for igjen…

Dommen

Jeg likte virkelig denne fleshlighten. Den var intensiv, trang og hadde en anatomi som så definitivt var tilfredsstillende. Skal innrømme at man kanskje bør kjøpe inn en annen fleshlight dersom man kjøper det for første gang – rett og slett fordi den koster 750 kroner, men jeg vil si at man får valuta for pengene.

Hvis du elsker Lisa Ann, så er dette den beste replica fleshlighten der ute. Dette er så nærme ekte vare som du kommer.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera