Vibrator test: Topp 7 vibratorer som kvinner elsker

Vibrator – en guide

Blant sexleketøy finnes det mange varianter og videreføringer som de seneste årene har blitt svært populære. Vibrator er en oppfinnelse som kom på midten av 90-tallet da man fant ut at vibrering var en god måte å skaffe seg orgasme på for kvinner. Enkelt sagt er en vibrator en videreføring av det vi kjenner som dildoen.

Les også: Billig dildo.

Hva er en vibrator?

En vibrator er et sexleketøy for kvinner som enten har batteridrevet eller elektrisk vibrering innebygget. Det aller vanligste er at disse sexleketøyene bruker AA-batterier, men du finner også en del av dem med ledning slik at man kan stappe dem inn i en stikkontakt.

Det finnes også en god del forskjellige vibratorer, men dette er du selv nødt til å undersøke når du er inne på nettbutikken for å sjekke ut hvilke muligheter du har.

Hvor mye koster en vibrator?

Vibratorer er ofte litt dyrere enn dildoer da de har denne utvidede funksjonen.  Men det er ikke sagt at du ikke kan få dem billige. Kondomeriet.no har et godt utvalg av vibratorer til både høye og lave priser slik at du skal finne akkurat det du ser etter både kvalitetsmessig og prismessig.

Du får vibratorer fra 400-1500 norske kroner.


Hvem kan kjøpe en vibrator?

Vibrator kan kjøpes av alle personer over 18 år.

Man kan også kjøpe vibrator om man er under 18 år da det så og si aldri sjekkes av nettbutikkene. Men dette er ikke noe vi anbefaler – vi sier bare at det er mulig dersom man har et kredittkort eller vanlig bankkort som er fungerende.

Hvilke vibratorer anbefaler vi?

Som regel må du selv bestemme hvor mye penger du ønsker å legge i en vibrator. Men vi har plukket ut en del fra Hetenetter.no som kan passe den jevne nordmann veldig godt. Så her er listen over vibratorer som du kan sjekke ut om du har lyst til å skaffe deg et sexleketøy.

Dette er vibratorer vi oppriktig anbefaler.

Oversikt over vibratorer

Vi har satt opp en oversikt over vibratorer (i alle prisklasser) som vi anbefaler. Her får man rett og slett mye vibrator for pengene.