Vibrator test: Topp 7 vibratorer som kvinner elsker

Selv om du har en god partner i sengen, så er det ingenting i veien for at du ikke kan investere i en god vibrator.

De fleste kvinner har seksuelle lyster “nå og da“. Og det å være avhengig av en partner, ektemann eller kjæreste kan være litt…kjipt. Noen ganger er det greit å ta saken i egne hender.

Dette er et tips som kommer fra meget seksuelt aktive og erfarne kvinner i Erotikkguiden: noen ganger kan også en vibrator fungere ENDA bedre enn vanlig sex for å få sterke og dype orgasmer.

Du har mest sannsynligvis klikket deg inn på denne artikkelen for å finne den beste vibratoren til kvinner. Det skal vi hjelpe deg med. Vi har funnet hele syv produkter vi varmt kan anbefale. Noen er billige – andre er dyre. Noen kan enkelt pakkes med i vesken – andre passer nok best å ha i nattbordsskuffen.

Men våre anbefalte vibratoerer har alle èn ting til felles: de får deg til å skrike av glede når du holder på.

Om du skal kjøpe deg en vibrator, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no, Sinful.no og Erotikknett.no.

Vinnere av vår test av vibratorer til kvinner

Nedenfor ser du en kjapp oversikt over våre favoritter. Ønsker du mer informasjon om hvert produkt, så anbefaler vi at du scroller deg lengre ned.

#Produkt
1 Happy Rabbit Triple Curve – Erotikkguidens favoritt!
2EasyToys Thrusting Rabbit Vibrator – Bestselger i Norge
3GVibe – G-real Dildovibrator – Dildovibrator til fornuftig pris
4 Petit Dual Vibrator – Liten og elegant
5Baseks Realistisk Multispeed Dildovibrator – Beste budsjettløsning
6Easytoys Velvet Vibe – Bulletvibrator til å ha i veska
7 Svart Tungevibrator – For deg som liker følelsen av å bli slikket

1. Happy Rabbit Triple Curve – Erotikkguidens favoritt!

4 av 5 kvinner i Erotikkguiden-redaksjonen var enige. Happy Rabbit Triple Curve er den vibratoren som gir de dypeste og deiligste orgasmene.

I tillegg trenger man ikke tømme lommeboka for å få råd til den.

 • Gir maksimal stimulering – både vaginalt, analt og på klitoris!
 • Tre kraftige motorer innebygget
 • Mer enn en halv million solgte produkter verden over!
 • Fornuftig pris
 • Naturligvis 100 % vanntett og lades enkelt opp

Det finnes ikke noe bedre vibrator til kvinner enn Triple Curve. Etter lengre tids testing og “forskning“, så er det konklusjonen vi i Erotikkguiden har kommet frem til. Denne har alt du trenger!

Til de mennene der ute som har et behov for å ha sex med kvinner: jeg har dårlige nyheter for dere. Om alle kvinner hadde hatt en Triple Curve i nattbordsskuffen, så er det stor sannsynlighet for at ingen hadde brydd seg om dere… ? *blunk, blunk*.

Stimulering analt, vaginalt og på klitoris

Det er veldig sjelden at en vibrator tilfredsstiller ALLE kvinners seksuelle behov. Men Happy Rabbit er vibratoren for deg som ønsker maks stimuli i underlivet.

Utformingen av vibratoren er nemlig produsert slik at du rett og slett får tre muligheter til å oppnå orgasme – hver gang.

Det skal dog nevnes at du lett kan unngå å la analkulene slippe inn bakdøren hvis du vil. Dette er IKKE en vibrator kun for oss som godt kan like analstimulering.

Veldig kraftig motor

…og motorens kraft kan veldig fint illustreres gjennom de forskjellige modusene som finnes. Happy Rabbit har nemlig utstyrt denne modellen med hele 9 forskjellige vibrasjonstyper. Samtlige av disse type vibreringene kan justeres med tre forskjellige styrker.

Totalt er det altså 27 (!) forskjellige måter å bruke Happy Rabbit Triple Curve på!

Det er betydelig mer enn de fleste andre vibratorer på markedet i dag.


2. EasyToys Thrusting Rabbit Vibrator – Bestselger i Norge

Hvis du går for den standard Mr Rabbit-vibratoren, så er du i meget godt selskap. Dette er en modell som nær sagt alle kvinner i hele Norge har stiftet bekjentskap med.

Naturlig nok. Det er et helt utmerket produkt – og kommer til en veldig lav pris.

 • Norges mest solgte vibrator noensinne
 • Gjør jobben helt perfekt for de aller fleste kvinner
 • Bruker vanlige batterier
 • Veldig populær og alltid på lager hos flere nettbutikker
 • Et litt kjedelig og tradisjonelt utseende.
 • Innførbar lengde på 12 cm.
 • Total lengde på 24,5 cm.

Det er mange ting som tilsier at Mr Rabbit-vibratoren ikke har fornyet seg særlig mye de siste årene. Det første?

Vel. Det faktum at den ikke kan lades opp, men går på vanlige batterier. Av miljøhensyn er dette noe vi egentlig ser veldig lite av de siste årene.

Klassisk utseende

Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at utseendet er litt traust og kjedelig. Men hva gjør vel det når den hjelper til med å få orgasme?

Bestselger i Norge

I følge Nytelse.no, så er det flere enn 30,000 kvinner som har kjøpt Mr Rabbit. Dette er norske damers favoritt. Og det er det jo flere grunner til.

Mr Rabbit er ikke bare populær fordi den er enkel å forholde seg til og lite avansert. Til tross for mangel på innovasjon, så er den utstyrt med en rekke gode funksjoner.

La oss ta en titt.

Gode funksjoner

Her er noen av funksjonene som er verdt å legge merke til:

 • Tre forskjellige pulseringshastigheter.
 • Seks forskjellige hastigheter på de roterende kulene.
 • Går på solide batterier (som holder LENGE).
 • Laget i et mykt jelly-stoff (kombinasjon av TPR og ABS).
 • Og du kjøper garantert en vibrator som du VET at mange kvinner har hatt mye glede av.

Dette er nok vibratoren for deg som ikke tør å satse på et unikt og spennende produkt. Med Mr Rabbit, så vet du akkurat hva du får. Du får en solid og sterk vibrator med mange forskjellige innstillinger – som helt garantert har hjulpet titusenvis av norske kvinner med sterke orgasmer.

Vår dom

Dette var en vibrator jeg absolutt vil anbefale.

Med alle sine funksjoner og innstillinger holder den det den lover! De roterende kulene og den vibrerende «kaninen»

gir en deilig nytelse og en eksplosiv orgasme. Og den heter ikke Mrs. Rabbit uten grunn, denne treffer de rette stedene dypt inne, og med den roterende enden og vibrasjonen blir det en fantastisk kombinasjon. I tillegg er den relativt stillegående og en får kose seg i fred. Det er seks forskjellige innstillinger på vibratoren som kan brukes som man vil.

Jeg synes det er best å starte opp med den svakeste styrken og øke etter hvert som orgasmen nærmer seg. Vibratoren er lagd av silikon, noe som kan gjøre den litt vanskelig å føre inn. Derfor anbefaler jeg på det sterkeste å ha et glidemiddel tilgjengelig. Den er også veldig stor, så den er kanskje ikke for nybegynnere.

Hvis du liker å fylles helt og dypt, så er nok dette vibratoren du må ha!


3. GVibe – G-real Dildovibrator – Dildovibrator til fornuftig pris

Ønsker du å finne et produkt som er i krysningspunktet mellom en dildo og en vibrator, så anbefaler vi G-Vibe.

En søt liten rakker som er enkel i bruk.

G-Vibe er produsert i ektefølt bioskin (silikonmateriale).

 • Ikke alt for mange *fancy* funksjoner
 • Seks ulike vibrasjonsmønstre
 • Kan også brukes uten vibrasjon
 • Kommer med en USB-ladekabel inkludert i pakken.
 • Kan enkelt taes med i kofferten på reise.
 • Total lengde på 22 cm.

G-Real skiller seg litt fra de andre vibratorene i testen. Dette er en såkalt dildovibrator. Det vil si at den like godt kan brukes vibrerende som uten vibrasjoner i det hele tatt.

Uansett hvordan du velger å bruke G-Real, så er èn ting sikkert: sannsynligheten for en sterk orgasme er absolutt tilstede!

Seks ulike hastigheter

Dersom du skulle la deg friste av å lade opp dildovibratoren fullt ut, så kan du umiddelbart få mye glede. Dette er nemlig en vibrator som kombinerer en slank kropp (dildoen er forholdsvis tynn) med kraftige vibrasjoner. Tykkelsen ligger på 3,7 centimeter.

På den måten er du i full kontroll over hvilke områder i underlivet som skal stimuleres. Noen velger å bruke den til å stimulere klitoris – mens andre går “all-in“ og lar seg penetrere dypt i vagina. G-Real fungerer like godt utenpå som inni. Det er vår dom.

Ta den med på ferie

Produktbilder på Internett kan være vanskelig å forholde seg til. Vi i Erotikkguiden har kjøpt og testet denne vibratoren. På bakgrunn av det, så kanv i si følgende: størrelsen er absolutt reise-vennlig. Det vil si at den passer helt fint i kofferten når du skal på tur.


4. Petit Dual Vibrator – Liten og elegant

Dette er en liten rakker som gir deg mange forskjellige stimuleringsmuligheter. Passer perfekt til stimulering av klitoris.

 • Billig
 • 10 forskjellige vibrasjonsmønstre
 • Fem forskjellige hastigheter
 • Gir kraftige orgasmer
 • Veldig fint håndtak på enden

Petit Dual er en vibrator som både er liten og hendig. Den er utstyrt med to kraftige motorer, noe som gjør at man kan styre opptil fem forskjellige hastigheter. Med andre ord: dette gir veldig mye fleksibilitet.

For oss i Erotikkguiden var Petit Dual spesielt god til å stimulere klitoris og g-punktet. Uansett hvilke behov du har, så mener vi at de fleste kvinner kan oppnå sterke orgasmer med denne modellen.

Godt håndtak

Men det er kanskje utformingen, og nærmere bestemt håndtaket, som vi var mest fornøyd med. Man kan enkelt få et godt tak i vibratoren ved hjelp av et hull i enden. Dette er spesielt nyttig dersom du ønsekr å stmiulere g-punktet og/eller analen.

Samtidig må vi berømme produsenten for å være raus med lengden. Petit Dual har en totallengde på 19 centimeter, noe som gjør den til en av de største vibratorene i testen.


5. Baseks Realistisk Multispeed Dildovibrator – Beste budsjettløsning

Har du veldig lite penger å bruke på sexleketøy, så kan denne realistiske dildovibratoren fra Baseks være for deg.

En helt OK løsning til en SVÆRT lav pris.

 • Billig, billig, billig!
 • Realistisk utseende
 • Med deilige riller
 • Brukes sammen med mye glidemiddel
 • God lengde
 • Går på 1 stk AA-batteri

Med hele 17,4 centimeter, så er denne dildoen noe som kan fylle opp de fleste kvinner. Baseks er en helt OK dildovibrator.

Så hvorfor har vi tenkt til å anbefale den i denne artikkelen?

Primært på grunn av prisen. I skrivende stund koster Baseks dildovibrator i underkant av 170 kroner. Det er nærmest kriminelt billig for et sexleketøy som både kan brukes som dildo og vibrator.

Realistisk utseende

Når det kommer til utseendet, så er dette en av de mer realistiske variantene vi noensinne har sett. Og tro oss: vi har sett MANGE dildoer i løpet av våre leveår.

Skaff deg litt godt glidemiddel, legg deg fint tilbake – sett inn noen batterier og gyv løs. Baseks kan gi deg noen g-punktsorgasmer som du neppe før har opplevd. Rillene (eller årene) på penisen er også merkbare.

Flere hastigheter

Du justerer hastigheten ved å skru på den svarte knotten på bunnen av vibratoren. Dette er et litt knotete opplegg som kan gjøre det vanskelig å justere underveis når du nærmer deg orgasme.

Men alt i alt gir vi tommel opp til Baseks dildovibrator. Et helt greit alternativ for studenter og andre som har litt lite penger å rutte med.


6. Easytoys Velvet Vibe – Bulletvibrator til å ha i veska

Dette er en luksus-vibrator som du lett kan ha med deg på tur.

En liten rakker som stimulerer klitoris på en ypperlig måte.

 • Luksuriøst utseende
 • Total lengde på 11 centimeter
 • Perfekt reisevenn
 • Hele ti forskjellige vibrasjonsmønstre
 • Lades enkelt opp med en USB

Vi kunne jo ikke ha en hel forbrukertest om vibratorer uten å anbefale en god reisekamerat!

Kvinner har kraftige seksuelle lyster. Også når vi er på reisefot. Og da kan Velvet Vibe Bulletvibrator være akkurat det du trenger.

Lades opp med USB

Oppladningen kan også skje på farten. Det gjøres ved en enkel USB-ledning. Og det beste av alt er at du kan la vibratoren ligge igjen i veska mens du lader den på toget, bussen eller andre steder. Ingen kommer til å tro annet enn at du lader opp mobiltelefonen din…. 🙂

Kraftig vibrering

Og ja. Denne vibratoren gir virkelig fart når du setter i gang. Med hele ti forskjellige mønstre, så kan du styre vibreringene akkurat slik du ønsker dem.

Sannsynligheten for at du finner minst èn vibrasjon du ønsker er vel nær sagt 100 % sikkert. Det deilige silikon-belegget treffer klitorisen din på en silkemyk måte.

Vanntett

I tillegg må vi nevne at Velvet Vibe (naturligvis) er vanntett. Ta med deg denne vibratoren i dusjen eller badekaret – og ha en helt fantastisk økt alene. Det fortjener du.


7. Svart Tungevibrator – For deg som liker følelsen av å bli slikket

Som kvinne, så kan jeg skrive under på at det ikke er mange ting som gir en bedre følelse enn varm tunge mot underlivet.

Den følelsen kan du lett få ved å skaffe en god partner….eller kjøpe denne deilige tungevibratoren.

 • Gode kundeanmeldelser fra tidlgiere kunder
 • Utstyrt med deilige nupper som føles ut som en ekte tunge
 • Gir en deilig følelse av å bli slikket
 • 100 % vanntett
 • Lades med USB

Denne lille rakkeren gir deg en ordentlig god omgang oralsex – uten at du trenger en partner!

Vibratoren er laget i silikon og vibrerer sidelengs. Akkurat som en ekte tunge. Poenget er at den nuppete delen av vibratoren treffer klitoris på en utrolig god måte. Og ja – nuppene føles akkurat som en ekte tunge. Spesielt hvis du legger til litt varmende glidemiddel når du holder på.

Fleksibelt

Hvis du er av den litt mer eksperimentelle typen, så finner du raskt ut at denne tungevibratoren kan brukes flere steder. 90 % av alle kvinner vil nok begynne med å bruke den mot klitoris. Det er også der sannsynligheten for en rask og dyp orgasme er tilstede.

Men vi vet alle at det er deilig å slikkes litt på puppene. Drar du tungevibratoren over niplene dine, så får du deg en våt og varm overraskelse.

Og dersom du er av typen som liker litt “backdoor action“, så er det ingen grunn til at denne vibratoren ikke kan brukes til rimming.

Enkel i bruk

Produktet er utstyrt med en knapp som man enkelt skrur av og på. Du er nødt til å holde knappen inne i et par sekunder før vibtratoren skrus av og på.

Dersom du ønsker å endre hastighet/modus, så skal du bare trykke lett på knappen.

Vanntett & fint tilbehør

Ta gjerne med deg denne tungevibratoren i badekaret. Det gjorde vi. Men husk at du bør bruke ganske mye glidemiddel da hele poenget er at tungen skal virke varm og våt. Om du kjører på med denne vibratoren helt tørt mot klitoris, så vil du neppe få en særlig hyggelig opplevelse. Med mindre du er veldig våt fra før av.

USB-kabel medfølger naturligvis i pakken, så det trenger du ikke tenke på å kjøpe eksternt. Det vil også si at vibratoren kan nær sagt lades overalt hvor du har USB-tilgang. Til og med i PC-en din!


Slik velger du riktig vibrator (som kvinne)

Jeg er en jente på 24 år som har hatt en uappetittelig sexlyst de seneste årene (kjenner du deg igjen, frøken?). I hvert fall; jeg har ikke bare klart meg med kjæresten min når jeg skal skaffe meg orgasmer. Det er lett å tenke at det alltid holder å ha sex med kjæresten sin i tide og utide, men det er faktisk ett sexleketøy jeg aldri klarer meg uten – vibratoren.

Jeg må ha en vibrator. I en lengre periode prøvde jeg meg med dildo. Kjæresten min kjøpte min første dildo da jeg var 18 år, noe jeg satte pris på. Tross alt visste jeg jo ikke bedre. Men da jeg ble introdusert for min første vibrator for to år siden var det som om himmelen åpnet seg.

Jeg hadde for alvor funnet mitt kall sexmessig!

Uansett; formålet med denne posten er å vise dere hvordan jeg fant den beste vibratoren. Jeg skal formulere noen tips til deg som skal kjøpe vibrator og er redd for å gjøre det feil.

Tro meg – jeg gjør alt jeg kan for at dette ikke bare skal bli oppgulp fra en eller annen engelsk side, men en ærlig liste som jeg har produsert og vurdert selv.

Jeg kommer til å sette listen opp punktvis slik at den blir oversiktelig.

klitorisvibrator

1. Start med å kjøpe den billigste vibratoren.

Først av alt må du tenke på om en vibrator er noe for deg. Sexleketøymessig plasserer jeg kvinner inn i to båser; de som elsker dildo og de som elsker vibrator. Sjelden er det slik at disse krysser, men det er klart det hender – og at du elsker både å leke med en dildo og en vibrator. Kjøp den billigste vibratoren for å sjekke om det i det hele tatt er noe for deg.

Du får vibratorer helt ned til 180 norske kroner. Inkludert glidemiddel får du presset det ned til 210 kroner.

2. Kjøp en rabbit vibrator.

Rabbit-vibratorer stimulerer klitoris samtidig som de penetrerer vaginalt. Jeg har personlig ikke behov for å måtte stimulere klitoris i tillegg til g-punktet for å oppnå orgasme, men det kan være veldig deilig…

Veldig mange kvinner har lagt sin elsk på den klassiske rabbit-vibratoren over de siste årene. Det er det naturligvis en veldig tydelig grunn til: den er bedre enn konkurrentene.

Observante lesere har kanskje fått med seg at våre to favoritter i denne testen ble rabbit-vibratorer. Dette er ikke akkurat noen tilfeldighet.

3. Om du synes det er flaut å gå i butikk; kjøp på nett.

Jeg har alltid kjøpt vibratorene mine på internett. I tillegg til at det som regel er billigere, så står det også en hel del om produktene på de gode og store nettbutikkene i Norge. Du trenger egentlig ikke personlig ekspertise for å finne frem til den vibratoren du ønsker.

Jeg kan forsikre deg også om at pakkene som blir sendt kommer i helt anonyme bokser. Verken de som jobber på Posten Norge eller noen av naboene dine vil vite hva du har kjøpt eller hvor du har kjøpt det fra.

4. Spør venninnene dine.

Om du er i en alder hvor sexsnakk blant venninner kanskje begrenser seg litt (fra 35 år og oppover kanskje…), så vil du nok kanskje ikke ha så mange anmeldelser å gå etter. Men prøv allikevel å høre med GODE venninner hvor de kjøper sexleketøyet sitt og om de har noen vibratorer som de kan anbefale.

Skal vi tro Statista.com, så har hele 80 % av alle amerikanske kvinner over 18 år en vibrator hjemme. Med andre ord: det er veldig stor sannsynlighet for at mange i venninnegjengen din kan komme med noen gode vibrator-tips… 🙂

Med disse tipsene på lur vil du nok være godt rustet til å kjøpe vibrator!

vibratorer forskjellige

Andre sexleketøy til kvinner

Hvis du sitter og leser om vibratorer, så er det mulig at du også skal oppgradere «sexleketøy-skuffen» din på andre områder.

Det kan vi hjelpe med.

Her er noen av våre mest leste artikler når det kommer til sexleketøy for kvinner:

Oppsummering

Når du finner den perfekte vibratoren, så går sexlivet ditt opp et par hakk. Det tror jeg de fleste kvinner kan skrive under på.

Hvis du noen gang har klikket deg rundt på de forskjellige erotiske nettbutikkene, så vet du også at utvalget er enormt. De fleste kvinner forstår knapt nok hva 20-30 % av alle vibratorer brukes til. Til tross for at vi i Erotikkguiden er LITT for opptatt av sexleketøy, så kan selv vi gå oss vill noen ganger.

Nettopp derfor valgte vi å skrive denne artikkelen. Den hjelper deg forhåpentligvis med å velge riktig vibrator. Om du likevel ikke skulle være helt fornøyd med det vi har skrevet, så er kommentarfeltet under artikkelen åpent. Her kan du fritt skrive tilbakemeldinger til oss, samt spørsmål om våre vurderinger.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Blant sexleketøy finnes det mange varianter og videreføringer som de seneste årene har blitt svært populære. Vibrator er en oppfinnelse som kom på midten av 90-tallet da man fant ut at vibrering var en god måte å skaffe seg orgasme på for kvinner. Enkelt sagt er en vibrator en videreføring av det vi kjenner som dildoen.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hva er en vibrator?

En vibrator er et sexleketøy for kvinner som enten har batteridrevet eller elektrisk vibrering innebygget. Det aller vanligste er at disse sexleketøyene bruker AA-batterier, men du finner også en del av dem med ledning slik at man kan stappe dem inn i en stikkontakt.

Det finnes også en god del forskjellige vibratorer, men dette er du selv nødt til å undersøke når du er inne på nettbutikken for å sjekke ut hvilke muligheter du har.

Hvor mye koster en vibrator?

Vibratorer er ofte litt dyrere enn dildoer da de har denne utvidede funksjonen.  Men det er ikke sagt at du ikke kan få dem billige. Kondomeriet.no har et godt utvalg av vibratorer til både høye og lave priser slik at du skal finne akkurat det du ser etter både kvalitetsmessig og prismessig.

Du får vibratorer fra 400-1500 norske kroner.

Hvem kan kjøpe en vibrator?

Vibrator kan kjøpes av alle personer over 18 år.

Man kan også kjøpe vibrator om man er under 18 år da det så og si aldri sjekkes av nettbutikkene. Men dette er ikke noe vi anbefaler – vi sier bare at det er mulig dersom man har et kredittkort eller vanlig bankkort som er fungerende.

Hvilke vibratorer anbefaler vi?

Som regel må du selv bestemme hvor mye penger du ønsker å legge i en vibrator. Men vi har plukket ut en del fra Hetenetter.no som kan passe den jevne nordmann veldig godt. Så her er listen over vibratorer som du kan sjekke ut om du har lyst til å skaffe deg et sexleketøy.

Dette er vibratorer vi oppriktig anbefaler.

Legg igjen en kommentar