5 grunner til at forholdet mister gnisten

De fleste forhold går gjennom forskjellige faser. Det betyr likevel ikke at man skal ta til takke med at gnisten dør ut rett etter den mye omtalte «honeymoon fasen». Forholdet trenger ikke å være kjedelige eller lidenskapsløse, kun fordi man har vært sammen en stund.

Hvis gnisten forsvinner så er det et par ting man kan ta en titt på. Kanskje er det noe som må endres, eller kanskje trenger dere bare å finne litt tilbake til hverandre. Vi skal ta en titt på fem grunner til at forholdet kan miste gnisten.

1. Dere deler ikke av hele dere

Hvis du holder ting tilbake fra partneren din og skåner dem din dypeste sannhet ved å fortelle hvite løgner (eller direkte løgner), ødelegger den uærligheten forbindelsen dere kan ha. Radikal ærlighet kan være skummelt, men det er viktig for at dere skal forstå hverandres behov.

2. Dere prioriterer ikke sexlivet

Seksuell energi er en enorm kraftkilde som du kan bruke for å øke din fysiske og følelsesmessige energi som et par. Hvis en eller begge partnere ikke er fornøyd med deres delte sexliv, uavhengig om det ikke er nok sex, for mye press eller bare ikke den typen sex dere virkelig ønsker, vil forbindelsen din sannsynligvis lide. Å ha et gjensidig tilfredsstillende seksualliv sammen, uansett hva det betyr for hver enkelt av dere, er viktig for å skape varme, gnist og liv i forholdet.

3. Dere har ikke nok tid til å kose dere hver for dere

Selv om dere er et par, trenger dere fortsatt tid og plass til å gjøre de tingene dere trives med, hver for dere. Hvis du ikke er tro mot deg selv, er du mindre attraktiv for partneren din. Det er viktig at dere begge får tid for dere selv, tid til å utvikle dere og tid til å savne hverandre.

4. Dere gir opp etter «nyforelskelsen»

Det er en misforståelse at etter noen måneder eller noen år, er romantikken død. Men, forskning viser at relasjonene der lidenskapen forsvinner etter en stund, er de der paret i utgangspunktet hadde troen på at lidenskapen har en tendens til å forsvinne etter en stund.

5. Dere har sluttet å utvikle dere

Folk sier ofte at de ikke kan tenke seg å være gift med samme person resten av livet, men hvis du og partneren din stadig vokser og lærer, er dere forskjellige mennesker hele tiden. Så du er ikke gift med samme person på 30 år.

Legg igjen en kommentar