Antrekk på PIMP and HOE-party

Skal du på ”Pimp and hoe”-party, så er det viktig at du er godt utstyrt. Og da tenker vi ikke på penisstørrelse (selv om også det kan være et godt tips til gutta), men på antrekket du kommer til å føre.

Her er hva du bør ha på deg som jente:

Finn et frekt antrekk på en nettbutikk på internett – helst en erotisk side. Alt handler om å være så utfordrende antrukket som overhodet mulig, og da gjelder det alt du har på deg fra topp til tå.

Begynn med å kjøpe noen nettingstrømper. Helst svarte, men hvite kan også være kurrante dersom du samkjører ”toppen” din med det. Gjerne nettingstrømper med store hull slik man kaller ”fishnet” i pornofilmer – eller gjennomsiktige som ikke skjuler veldig mye av hva du har å tilby.

Sjekk ut hvilke kostymer de har på hetenetter

Videre bør du ha noe frekt sexy undertøy under toppen du skal ha på, men dette er vel strengt tatt ikke noe du trenger å investere i da det ikke kommer til å vises.

 

 

Rolig kjæreste er fint å ha.

Deretter kommer det til selve uniformen. Man har som regel en litt hullete og frekk topp som viser så mye som mulig – med en BH som pusher opp puppene og viser frem det aller meste akkurat slik guttene liker det. Du vil nok finne noe du ønsker å kjøpe deg på noen fine erotiske nettbutikker rundt omkring – det er ikke akkurat veldig dyrt nå om dagen.

For guttene bør du kle deg slik på et ”PIMP and hoe”-party:

Du kan enten prøve å kjøre den spanske stilen med sleik, solbriller og litt mye foundation/brunkrem – eller ta den helt ut og kjøpe en tung dunjakke med pels som du sitter og svetter i hele kvelden. Begge antrekk skal fungere fint på et ”Pimp and hoe”-party og du vil nok bli gjenkjent som en PIMP uansett hvilken stil du kommer til å benytte deg av.

Noen kostymer som fungerer fint til PIMP and HOE-party:

Bianca kremfarget korsett (499,- NOK)

Legg igjen en kommentar