Erfaring med potenspillen Potent Forte

Reell erfaring med potenspillen Potent Forte

I og med at jeg selv ikke sliter med potensen, så måtte jeg ut og spørre noen som gjør det for at vi skulle få testet ut potenspillen Potent Forte. Dette er en potenspille som for alvor har tatt helt av på det norske markedet det seneste året, og det selges utrolig mange av den til veldig mange menn som har begynt å slite med potensen.

Sånn cirka i 30-50 årsalderen er det vanlig å begynne å slite litt med å ”få den opp”. Derfor tyr mange til potensmidler som enten glidende potensmiddel eller potenspiller slik som Potent Forte.

Her er i hvert fall historien til en som tok motet til seg, innså at han begynte å slite med å få ereksjon og prøvde potenspiller for å motvirke den aldershemmelsen som kom sigende inn over sexlivet sitt.

Slik er hans historie:

Jeg er en mann på 34 år som har hatt god ereksjon hele livet. Aldri slitt med å få penisen min stiv i seksuelle situasjoner tidligere, men det tok ikke veldig lang tid etter at jeg fylte 30 før jeg begynte å merke at den noen ganger kunne svikte.

I starten var det primært at når det var kombinert sex med alkohol at jeg sviktet sexpartneren min. Men det tok ikke lang tid før jeg også i edru situasjon begynte å slite med å få den stiv. Begynte automatisk å google diverse potensproblemer for å se om jeg kunne løse dette på noen måte.

Det var da jeg begynte å bruke potenspillen Potent Forte for å sjekke ut om det kunne hjelpe meg. På pakken står det at jeg er nødt til å ta den en tre-fire timer før jeg skal ha sex, noe som ga meg litt flashbacks til Viagra-betingelsene jeg har lest om på nettet.

For å bare bevise at jeg er fornøyd med potenspillen, så ga jeg også et forsøk til et såkalt potensmiddel som man bare smører på penisen som skal fungere. Det ga veldig dårlig utslag da det rett og slett ikke fungerte. Kunne like gjerne smurt på vann.

Om du begynner å slite litt med potensen, så vil jeg absolutt anbefale potenspiller. Og i og med at jeg kun har prøvd Potent Forte, så kan jeg vel verken gå god for eller anbefale noen andre merker.

Her kjøper du potenspillen Potent Forte billigst:

Det ser ut som at Potent Forte har gått ut av produksjon i Norge per dags dato. Skal se om vi kan få sporet det opp på en eller annen måte!

Bilde:

Golden libido. Foto: lystoglek

Lykke til og håper at du får det til slik du ønsker!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera