Fire tips når du skal velge sexy undertøy

Fire tips når du velger sexy undertøy

Sexy dameundertøy er en gave fra gud til kvinnen. De har fordelen av å kunne dra på seg noe frekt undertøy når de ønsker å føle seg sexy og verdsatt av partneren sin.

Vi har valgt ut fire tips til deg som skal kjøpe inn sexy undertøy.

1. Tenk på din figur.

Dette går på at undertøyet skal sitte så fint på kroppen som overhodet mulig. Det å være komfortabel er like viktig som å være sexy når du ikler deg herligheten(e). Kvinner har ulike former, bredde på skuldrene, størrelser på

Florina BH-sett. Foto: Kondomeriet

brystene og omkrets på hofte og midje. Det å kunne ta hensyn til disse tingene når du sitter klar med kredittkortet og klikker deg rundt på erotiske nettbutikker er alfa og omega.

Det er ikke nødvendig å omfre komfort og selvfølelse for det visuelle. Du kan faktisk få både i pose og sekk.

2. Vurder kvaliteten og materialet på undertøyet.

Kvaliteten og materialet er også veldig viktig.

Sexy undertøy blir laget i mange forskjellige materialer.

– Latex.
– Bomull.
– Lycra.
– Mange flere.

For tettsittende undertøy (som feks g-streng) vil vevd bomullsstoff ofte være det mest behagelige valget (det er i hvert fall det jeg bruker selv). Men skal du kjøpe babydoll eller korsett bør du kunne være litt mer fleksibel.

Det siste du ønsker er å kjøpe klær av dårlig kvalitet.

3. Tenk stil og farge som passer sammen.

Skal du ha en helaften hvor du skal dresse deg opp og overraske mannen, så vil jeg tenke meg at du kjøper inn hele sett. Og da er det viktig at du tenker på at fargekombinasjonene ikke ødelegger opplevelsen.

Selv bruker jeg alltid enten helt svart eller helt hvitt når jeg går for BH + g-streng, og så tar jeg egentlig resten litt på feelingen.

Dette kan for eksempel være noe jeg bruker sammen (Babydoll + g-streng for 399). Foto: Hetenetter.no

4. Tenk på dristighet og anstendighet.
Sexy undertøy er bare sexy om man bruker det på en god og ryddig måte. Det mener i hvert fall de aller fleste menn jeg har hørt om.

Du bør kanskje revurdere å kjøpe det aller dristigste og tynneste om du ikke har kjent partneren din i så alt for lang tid. La ting gradvis vokse på deg (høøøyh, pass på språket nå!) og utvikl en stil sammen med partneren som dere begge kan ta del i.

Sexleketøy-fest inn i din stue

Legg igjen en kommentar