Historie om kjærlighet og forelskelse

Dette er en historie som omhandler kjærlighet og forelskelse.

Noe skjedde meg nettop, som er helt på trynet fra alle mulige vinkler.

Jeg har de siste årene blitt mer og mer annerledes overfor livet, og har kommet inn i et spesielt miljø, og det har ledet meg til den jeg er idag.

Det hele er en utrolig lang historie, og kan dessverre ikke sitte her og skrive om hva det har jeg planer om, for det vil få politiets oppmerksomhet, garantert. Enkelt sagt er at det er ulovlig, og ville utføre det fordi jeg følte meg tom. Kjedet meg. Vil bare krydre livet mitt litt, og for å se om jeg faktisk klarer det.

Dett var før jeg møtte en jente. Og vi brukte glidemiddel sammen. Det var problemet.

Dette er ingen ordiner jente ifølge min forståelse av damer.

Hun er den vakreste, søteste jenta jeg noen gang har fått øye på.  Men kunne vi klart oss uten glidemiddelet?
Du vet, en av de jentene som paserer deg i gata, eller som sitter i samme tog/buss, og du kan ikke la være i å se på henne.
Denne jenta kunne lett blitt en kjendis med sin kjønnhet.
Jeg og noen kamerater var på byen å handlet på HM, plutselig paserer hun rett forbi oss, og ALLE snudde seg og så på henne, også andre som var tilstedet stirret.

Skulle lastet opp et bilde av henne, men vil ikke risikere noe. Du vil forstå hvorfor senere.

Denne jenta, har jeg nå i de siste mndene fått bra kontakt med. Men det var ikke før et par uker siden hun ga meg en AHA opplevelse.

Det tok ikke lang tid før jeg begynte å føle noe for henne, og det var veldig tydelig hun var interessert. Ingen av oss to har innrømt det over den andre, men begge har det i bakhodet, ihvertfall meg.

Greia er dette, AHA opplevelsen har noe med myten som sier at damer «fikser» en mann. Det jeg skulle ha utført for et par uker siden, føltes plutselig helt unødvendig, og galt. Myten sanngjort.

Men her er twisten på det hele. 4 dager siden fant jeg ut noe jeg skulle ønske bare var feil, galt, en drøm og ikke en sannhet. Hun er nemlig 16 år gammel. Jeg trodde selfølgelig ikke på det da jeg fikk vite det. Jeg fikk til å med sett på ID’en hennes.

Jeg hadde ikke på hundre tusen år klart å gjettet at hun var 16. Siden hun går i samme klasse nivå som jeg, antok jeg med en gang hun var ihvertfall 20.

Jeg er nå i dag, 21.

Det er helt fucked.

Jeg vet det er galt, og det går imot ALLE mine «koder». Men er veldig forelsket i henne.

Klarer ikke å tenke på noe seksuelt med henne, for det er et skikkelig turn off. Klarer nesten ikke å skrive at hun har skikkelig fint kropp.

Blir kvalm hver gang jeg tenker på det hele. Men klarer ikke å se bort ifra at jeg er forelsket, og at hun får meg til å føle meg utrolig bra. Har ikke kjent noe slikt mot mine andre ekser. Denne jenta er helt for seg selv.

Dette er helt twist, og FUCKED.

La det bli sagt før noen spammer her, dette har ikke noe med seksuelle handlinger eller av den typen. Jeg kommer garantert til å «ditche» henne vekk sakte men sikkert. Har alt for sterke meningen om mindre årige, og ikke om en million år vil det forandre seg. Men det føles fortsatt galt og samtidig riktig.

Glidemiddel er rett og slett ikke bra for forhold som ender sånn som vårt. Jeg har innsett at jeg må slå opp, og mye er på grunn av at glidemiddel er såpass billig i diverse nettbutikker som det jo er blitt.

Legg igjen en kommentar