Hva er erotiske leketøy godt for?

Fordeler med erotiske leketøy

Først og fremst tenker vi å gi dere en pekepinn på hva dere kan bruke erotiske leketøy til – og hva det er godt for. For det er faktisk slik at det erotiske leketøysmarkedet er utrolig stort på verdensbasis – og Norge er et av de landene dere man setter stor pris på seksuell lyst og nytelse, noe som også gjør at disse butikkene omsetter for masse penger.

For hva kan erotiske leketøy gjøre for ditt sexliv?

Masse. Og har du til gode å prøve ut noen av produktene du finner i de største nettbutikkene, så vil jeg absolutt anbefale noen av dem for å øke nytelsen i sengen. Du trenger ikke akkurat kjøpe det mest avanserte til å starte med, men du kan jo selvfølgelig gi deg selv en liten utfordring…

For her er noen ting erotiske leketøy er godt for:

– Øke nytelsen under onanering.
– Øke eventuell nytelse ved samleie.
– Få et mer variert og spennende sexliv.
– Prøve ut nye ting her i livet.

Det er i hvert fall de fire punktene jeg kommer på nå sånn i farten. Har du ikke gode nok argumenter for å kjøpe et erotiske leketøy nå, så får du det aldri.

Erotikkguiden skal i hvert fall gi deg noen gode anmeldelser om produkter som kan hjelpe deg å sprite opp sexopplevelsen din mange hakk.

Kjøp i det minste glidemiddel for et mer spennende sexliv. Foto: Hetenetter.no

Undersøkelse angående sexleketøy og sexlyst

Det har også blitt bevist at det er utrolig mye mer spennende å gå til sengs med partneren sin dersom man har hjelpemidler på veien. En undersøkelse fra Nederland viste at så mange som 50 % av alle par i Amsterdam hadde sexleketøy for å kose seg under akten, og sextilfredsheten har aldri vært større.

Som en konklusjon endte denne undersøkelsen opp med en rapport om at par som bruker sexleketøy for å prøve ut nye ting og ekspremintere litt i sengen har mye større sjanse for å få et godt sexliv enn de som ender opp med rutinebasert sex.

Moral:

Om du skal ha et variert og godt sexliv, så bør du kjøpe sexleketøy.

Legg igjen en kommentar