Hvordan se om dama er interessert

Hvordan sjekke om en dame er interessert

Fikk inn et spørsmål her på Erotikkguiden fra en stakkars fyr som var litt rådløs med tanke på erotiske blikk fra en kvinne han har på gli. Spørsmålet er svært relevant i forhold til veldig mange gutter, og lyder som følger:

«Usikker på om jeg i det hele tatt skal poste dette men. Jeg går iallefall 3 året på vgs, og hun går 1 året. Vi har fått noenlunde god kontakt i det siste, og snakker en del på MSN, Facebook og via meldinger. Men, jeg veit ikke om hun liker meg på den måten. Gidder heller ikke å drite meg ut, med å prøve på noe når jeg ikke er sikker på hva hun føler. Russetida kommer jo om drøyt en mnd, så jeg satser på at jeg møter henne da, og får en «fylla har skylda» episode, men vil helst finne ut på noen måte om hun liker meg på samme måte som jeg liker henne. Vi har mange av de samme interessene osv, men som sagt – veit ikke hva hu føler. Noen tips?»

Vi har ganske mange tips til deg som lurer på hvilke grep du skal ta i forhold til å se om dama er interessert i deg.

Jeg synes ikke du skal la frykten for å drite deg ut skal få det beste av deg. Videre er jeg enig med det flere sier om å holde øyekontakten litt ekstra lenge, men ikke for lenge. Signaler er viktig, blunk til henne og vis selvtillit, det fungerer. Hvis du ikke sender henne sensuelle og sexuelle signaler, så er jeg redd du vil havne i vennesonen. Jeg synes ikke du skal spørre henne rett ut, det tar jo noe av spenningen ut av det, hehe. La henne få vite hva du synes om henne gjennom kroppsspråk og tone. La f.eks henne sette seg ned først, sett deg tett inntil henne. Da er du i hennes «private» sone, og ser fort om hun aksepterer at du er der.

Videre kan du se på pupillene hennes om de utvider seg eller er store når dere ser på hverandre. Tar hun seg i håret er dette også et

Kondomeriet er best på alt innenfor erotikk.

godt tegn.

Dette er de mest grunnleggende tingene man bør vite for å sjekke om en dame er interessert. Enkelt og greit; det kan være rent fysiske ting som tilsier om en kvinne er interessert eller ikke… og da kan det jo selvfølgelig slå begge veier om disse fysiske sakene er på plass. Mange vil nok advare mot å bevege seg alt for fort frem, men det kan på ingen måte gå for fort når det kommer til det erotiske… det må vi bare få sagt med en gang.

Hadde en liknende opplevelse

Du aner ikke hvor heldig du er. Når jeg gikk på vgs og var russ, var jeg også forelsket i ei jente som gikk i klassen min. Det hadde jeg vært i to år, og selv om om var sammen under hele skoletiden (stort sett) turde jeg ALDRI å si noe til henne. I ettertid fikk jeg vite at hun også var forelsket i meg, og det så jo aaallle, lærere, medelever osv. Men fordi jeg var feig nok til å ikke si det, selv om jeg hadde muligheten en million ganger – gikk det ræva. Hun fant seg en annen type mens jeg var i militæret. Men siden jeg vet dette er en skikkelig go`kar – er jeg glad på hennes vegne.

Ta kvinnen med på ferie eller noe.

Fordi jeg vet hu trives i lag med fyren. Anyway. Jeg ringte faktisk jenta i desember i fjor, og sa at jeg hadde vært forelska i henne i den tia vi var gikk på skolen i lag. Hu ble helt satt ut, og litt småredd. Så det jeg gjorde var å sende henne en mail (via msn-adressa) der jeg forklare at det var fortid, og at jeg ønsker å dele dette med hu osv. Husker jeg lagde en tråd om dette i den tia. Vel, hu ville møte meg dagen etter at hu leste mailen, sammen med typen. Hjelp… tenkte jeg. Og  spesielt siden fyren gikk rett bort til meg i full fart… som om han skulle denge ^^ Men jeg fikk faktisk en klem av gutten. Jaja. Og klem fra jenta og sønnen de har i lag osv. Selv om dette er mange-mange år siden, har vi fremdeles kontakt.

Ingen som intet våger vinner

Jeg vet jeg har nevnt dette utallige ganger. Men poenget mitt er at hvis du ikke våger – skjer det heller ingen ting. Og hvis du ikke tørr å si det face to face, send en mail – enten på Facebook eller MSN (vi lever i 2008 tross alt.) Anyway. Fyllerør er ikke å anbefale. Har hørt mange skrekkhistorier der.

Det finnes mange ting å se på når dere er i klassen m.m. Du kan jo begynne å sende litt flere blikk, men ikke mange. Smile forsiktig når blikkene deres møtes. Eller det som funka hos meg.. jeg ble kjent med venninnene til hu jeg var «in love» i – og fikk litt detaljer der. Lytt til det hun har å si! Ikke føl at du alltid må si noe, la henne snakke i vei. Foreslå å jobbe sammen med skolearbeid, lekser sammen osv.? Legg merke til hvor hun har henda sine når du snakker i lag med hu. Hvis hu er litt i tvil om hvor hu skal gjøre av dem, f.eks. at hu tar seg i håret, ned i bukselomma, opp igjen osv. Eller om hu ikke helt tørr å ha rett blikk-kontakt osv… sooo. Bra tegn det.

Legg igjen en kommentar