Hvordan sjekke opp damer?

Hva er målet ditt? Tenk deg godt om. Skal du pule henne eller hvis du skape en kjæresteframe? Jeg vet du sier det er drømmedama di. Men mi drømmedame vil jeg ha heftig sex med, ikke ha som kjæreste, så jeg kommer til å gi tips i begge retningene, alt etter hva du vil.

En type date

Første type date(kjæresteramme): Ta henne med på noe spennende. Tenk logistikk, gjør noe som er gøy for hun. Gjør noe som hun vet du er en hyggelig person. Vær dominant og led, men vær ydmyk, spesielt når det kommer hvis det kommer til sexprat. Damer kan ha veldige komplekser her så trø varsomt, og vær genuint interessert i hva hun sier.

Drit i puppene hennes nå, hør på hva hun sier.

Gjør du dette bra kan du kjøre motorboat senere. Du sier du bor på en liten plass, så kanskje det er vanskelig å finne noe spesielt gøy og gjøre. Javell, inviter hun med på en tur. Gjerne når det regner eller lignende, så dere kan ha paraply og holder i hender.. skjønt =)  Snakk om det du mener er interessant. Gå videre som du selv ønsker, det går nok av seg selv herfra vil jeg tro. Eller det ikke går, ikke verdens nederlag for det .

Andre type date

Andre type date(dra-hjem-til-meg-etterpå-date): Den gode gamle kaffedaten.Her er kaffe ofte bare et skalkeskjul for å ta henne med å se film hos deg, hvis du ikke er komfertabel med å invitere hun rett hjem til deg for å se film. Har du vært på date med dama før? Definitivt klassikeren filmkveld da med en gang.

Hvis ikke ville jeg anbefalt en kaffebar som ligger nærme deg, så dere slipper å gå så langt. Logistikk er key her. Det hjelper lite hvis du

Kjæreste eller sexpartner?

bor 1,5t med buss fra leiligheten din…Etter dere har kost dere og du har vist selvtillit og humor, spør du om hu skal være med å spille ludo eller noe i den duren. Før hun får tid til å svare, hvis du merker hun nøler litt, sier du feks «men jeg skal være blå, jeg er regjerende ludomester når i bygda når jeg er blå».

Dette hjelper litt å fjerne logistikken fra hennes side og hun  blir trygg på deg .


Hva gjør du på vei hjem?

På vegen hjem(alltid, alltid forvent suksess med spm om å være med hjem og lignende. det hjelper det å ikke nøle/stotre.) snakker du i et bankende kjør. Hva du snakker om har nesten ingenting og si, hold deg på de sikre temaene dog. Ikke tid for rasisme og dine holdninger mot somaliere nå…

Nå er nesten jobben gjort. Nå viser du hvilken bra fyr du er. Du har dine egne meninger, du har humor, du har sympati for problemene hennes, og du kan lese tegnene når hun legger ann på deg. Ta gjerne litt på hun når hun snakker til deg, eller hvis du ler. La det bli litt og litt mer intimt. Gjerne få hun til å ta på deg også(ta tak i hendene hennes og kose med fingrene – vanskelig å forklare men prøv ).

Legg igjen en kommentar