Kjapp guide til analsex

Kjapp guide: Slik starter du med analsex

Muskler og nerver rundt anus er svært følsomme, noe som gjør at du føler deg bra når du blir stimulert av en finger, et sexleketøy, en tunge eller penis. Det er lurt å praktisere analsex med seg selv før du faktisk prøver det med en partner. Denne guiden vil hjelpe deg i gang med analsex.

For en mann vil butt-plugger være gode og deilige mot prostata, og dermed er det et bra sted å starte for en mann. Mange menn får orgasmer bare fra press på prostata. For en kvinne kan man lett stimuleres indirekte sitt G-punkt gjennom anal lek.

Så over til analsex – hvordan starter du?

Vanskelighetsgrad: Middels
Hva du trenger: Butt plug / liten dildo / analperler samt glidemiddel
Nødvendig tid: Ca en time

Anbefalte produkter: 

 

Basix butt plug. Foto: Kondomeriet

«Et must for alle som skal prøve analsex!»

Anal Lovin glidemiddel til 99,- NOK.

Dette er en buttplugg som fungerer like så godt til menn som til damer og har en størrelse som er svært tilpasset en (tynn) penis.

Og så er du nødt til å ha et glidemiddel som er vennlig mot analen og som i samme slengen har en bedøvende effekt.

Det betyr at du i realiteten er fullt ustyrt til analsex ved kun å bruke i underkant av 300 kroner. Høres ikke det litt deilig ut..?

5 punkter – slik utfører du analsex

Vel, i hvert fall over til de fem punktene som guider deg gjennom analsexen:

1. Først velger du et leketøy.

Buttplugger er et god nybegynner-verktøy. Men du kan også bruke anal perler eller en slank dildo dersom du er mer komfortabel med dette. Sørg for å ha masse glidemiddel parat (og da fortrinnsvis et glidemiddel som er beregnet til anal lek). Hvis hygiene er en bekymring bør du gå på do og tømme ut tarmene. Du kan også dusje først, eventuelt eksperimentere i dusjen.

2. Få deg i riktig stemning.

Det finnes en rekke måter å oppnå opphisselse for å få deg i humør. Finn en posisjon hvor du er mest komfortabel, og der rumpa  fortsatt er tilgjengelig. Legg litt glidemiddel på fingertuppene og utforsk området rundt anus. Masser sakte, pust dypt og konsentrer deg om å slappe av i setemuskelen. Deretter kan du begynne å utforske.

3. Så er det tid for å prøve seg med en buttplug.

Fjern fingeren, legg til litt glidemiddel på pluggen og sett den langsomt inn i rumpa. Igjen, hvis du har noen problemer, masserer du anus, puster dypt og prøver igjen. Ikke prøv å sette inn hele leken med en gang. Sett inn litt om gangen slik at baken får tid til å tilpasse seg et innkommende snarere enn en utgående objekt.

4. Når du er inne, kan du fortsette å dytte den inn inn så lenge det føles bra.

Fortsett å påføre smøremiddel da opplevelsen blir mye bedre og mykere. Om du klarer å få hele buttpluggen inn, så vil endetarmsmuskelen «lukke» nederste delen slik at du har hele inne i rumpa.

5. Variasjon og orgasme.

Du kan la leken på plass og utforske andre områder, eller bli der du er og prøve ut forskjellige bevegelsesvarianter. Pass på at hvis pluggen du bruker er buet, at kurven da peker inn mot magen. Dette gir ekstra følelse til enten prostata eller g-punktet. Det kan også være lurt å prøve å få orgasme med pluggen på plass. Det anbefales at du fjerner pluggen ganske snart etter at du kommer, men gjør dette så forsiktig som overhodet mulig.

Øvrige tips til analsex:

• Hvis du oppdager at du liker bevegelse inn og ut av anus, så bør du prøve en slank dildo.
• Bruk en dildo med en langt håndtak for bedre grep. En lang og tynn dildo vil altså være det beste.
• Plugger eller dildoer med sugekopp er en god måte å tilfredsstille seg selv. Stikke dem til omtrent hvilken som helst overflate og «ta deg selv» uten hender!
• Silikon-plugger og -dildoer rengjøres med såpe og vann, og de som er laget av gummi og Cyberskin kan brukes med kondomer.

[table id=7 /]

Legg igjen en kommentar