Kondom hos Kondomeriet vs kondom på helsestasjon

Kondom hos Kondomeriet best?

Det er flere måter å anskaffe kondomer på – og de to helt klart mest populære er å hente de gratis hos helsesøster eller kjøpe de hos Kondomeriet. Begge er jo helt klart gode, og du skaffer deg jo det du skal ha, men det er forskjell på kvaliteten.

For kvaliteten på kondomene er faktisk svært essensielle.

På helsestasjon er kondomene tynnere, uten smak og med en større fare for at de sprekker. Slike ting bør man jo helt klart egentlig unngå, men de har jo blitt godkjent som rimelig gode kondomer, så du skal ikke være redd for at ting skjer nødvendigvis.

Kjøp kondomer hos Kondomeriet

Kjøper du kondomene dine i butikk så må vi si at du i hvert fall er sikrere i forhold til både graviditet og eventuelle kjønnssykdommer. Det er faktisk veldig viktig at man har kondomer – og minst like viktig er det jo at de kondomene man bruker faktisk klarer å holde.

Jeg har hørt nok av skrekkhistorier på kondomer som ikke har lovet hva som står på pakken.

Durex Extra Safe går for å være en av de bedre alternativene. Foto: Hetenetter.no

Det at «kondomen sprekker» har nok vært grunnen til at mange barn har blitt født, og slike uønskede graviditeter er verken til fordel for den ene eller andre parten.

I tillegg skal det nevnes at kondomer kjøpt i utlandet ofte har en ekstremt tynn gummi som gjør at den er svært usikker. Norske kondomer går for å være blant de aller beste i hele verden, og det anbefales å ta med seg kondomer hjemmefra når man skal ut på ferie.

Kondomer kan hentes hos helsesøster (såfremt du er under en viss alder…) eller kjøpes  på nettet.

Pakkene blir gjort diskrè, så ingen ser hva du kjøper – og best av alt; de kommer rett hjem i postkassen!

Så da er det bare å komme i gang og kjøpe kondomer slik at du er sikret mot ALT av kjønnssykdommer i lang tid fremover.

Legg igjen en kommentar