Slik skaffer du multiple orgasmer

Slik skaffer du en multiple orgasme

Majoriteten av kvinnene som har opplevd begge typer orgasmer hevder at det er lettere å ha flere G-punkt-orgasmer enn det er å ha flere klitoris-orgasmer – og her snakker vi altså om kvinner som skal prøve å skaffe seg multiple orgasmer. Det er en del ting man skal passe på om man skal prøve å oppnå multiple orgasmer, og det vil også være et godt tips å ha noen hjelpemidler fra Hetenetter.no når du setter i gang. Dette kommer vi tilbake til senere.

Når du skal prøve å skaffe en kvinne en multipel orgasme, så er det viktig at dere har et langt forspill med god følelse og penetrering tiden deretter. Hvis det fremdeles gir en god følelse for dere begge – hva er poenget med stoppe på et tidlig tidspunkt? Det er ofte en kjedereaksjon med flere G-spot-orgasmer som kommer etter hverandre. Hver og en gjør at neste føles enda bedre, og gjør at den generelle seksuelle opplevelsen blir forsterket ytterligere.

Erotikknett.no tilbyr utrolig mye bra innenfor dildosegmentet.

Men som nevnt tidligere alle forskjellige, og kvalitet er langt viktigere enn kvantitet når det kommer til orgasmer.

Hvis du er en kvinne, og du ønsker å stimulere G-punktet mens du onanerer bør du prøve dette. Bruk en god kombinasjon av sexleketøy for å øve deg frem til å fremskaffe en slik orgasme. De fleste kvinner ville bruke en vibrator som kan brukes på klitoris.

Noen sexleketøy som virkelig kan slå til når det kommer med å øve seg til multiple orgasmer er følgende:

– Dette er en dildo som har slått virkelig godt an hos Kondomeriet, og som likner veldig mye på en vanlig penis.

Legg igjen en kommentar