Test: Stor dildo fra Erotikknett

Test av dildo hos Hetenetter

Noen dildoer er mer spesielle koster litt mer enn andre. Men slik er det på grunn av at de innehar et bedre design, større rekkevidde (pent sagt..) og er laget av et materiale som skal passe bedre inn i vagina. I tillegg går det mye på hvilke detaljer dildoen innehar og om den nærmest kommer med en orgasmegaranti.

Vi ga dildoen «Outlaw Sjokolade» til en av kvinnene som skulle teste om de merket noe som helst forskjell fra de dildoene de allerede hadde. Med dette tenkte vi å kunne utføre et referat som vi skrev her til de som lurer på hvilken dildo de skal kjøpe inn som sin første. Nå skal det sies at akkurat denne dildoen nok kanskje ikke passer til de som aldri har hatt sex før eller vært bortpå sexleketøy tidligere, men det finner du straks ut…

Deltaker 1

Tidligere dildo: Leha Dildo (Billig!)
Hatt sex i: Fire år
Antall tidligere dildoer: Tre.

DILDO TESTET: Amor – Vitamin

Bilde av Amor-Vitamin:

Amor Vitamin. Flott og stor dildo.

Hva synes jeg om dildoen?

Jeg kan ikke si annet enn at jeg aldri har vært bortpå noe så stort – verken av virkelige peniser eller av dildoer generelt. Det gjorde meg ganske skeptisk til å begynne med, men jeg må si at den virkelig satte spor. Slet litt i starten med å få den inn (her må man være veldig våt), men klarte det med litt vannbasert glidemiddel. «Alt går an» er holdningen min i forhold til hva jeg kan klare å stappe inn i vaginaen.

Kan si at det ikke var ubehagelig, men kanskje litt merkelig å benytte seg av denne svarte dildoen. For det første var jeg litt forsiktig og benyttet kun tuppen i starten, men jo lengre jeg holdt på – jo mer nytelse fikk jeg. Orgasmen satt langt inne, men den kom til slutt…

Terningkast fem.

Deltaker 2

Tidligere dildo: Ingen
Hatt sex i: Ett år
Antall tidligere dildoer: Null

Dildo testet: Outlaw sjokolade

Se bilde:

Outlaw sjokolade testet av en uerfaren kvinne.

Hva synes jeg om dildoen?

I og med at dette var min første dildo-opplevelse hadde jeg egentlig ganske store forventninger. Etter at den kom i posten, så var det bare å sette seg ned med laptopen på skrivebordet, inn på en viss pornoside og begynne å fikle litt med meg selv. Dro frem dildoen og prøvde å stappe den inn – uten hell.

Dagen derpå fikk jeg assistanse fra kjæresten min som hadde kjøpt med seg glidemiddel, noe som gjorde at det fungerte mye bedre. Som et vorspiel er denne utrolig bra, men du skal vite at dette er ganske store saker for de som aldri har hatt sex tidligere… ikke akkurat noe å sprekke jomfruhinnen med.

Legg igjen en kommentar