Aldersforskjell i forhold

Aldersforskjell i forhold

Ser ned er feil av meg å si, jeg synes det er dumt og at det ikke bør være slikt. 5 år forskjell er greit når alder bare blir et tall. Å skal drege ei som er 16 inn i livet til en 21 åring så blir det helt. Jeg vet ikke hva.
Spesielt når jeg ser halvgamle karen gå med den lille jenta. Uten å vite noe om dem, så vil jeg tro at han leker med henne, osv.. Derfor synes jeg det.

Vet du hvorfor jeg automatisk tror det? Fordi det oftest er slik.
Hvis du skal begynne å klage på fordommer, så kan du virkelig heller lage en egen tråd for den diskusjonen kan vi ha i evigheter.

Jeg har ikke sakt moralen min er den rette, men jeg har sakt at man må HA moral. Noen er med eldre, jeg går ikke ned å slår dem på gaten. Jeg tenker litt av vært om det kanskje, men det er jeg sikkert du gjør til visse folk også. Du bare lar vær å si noe om det.
Igjen, kanskje du da har folkeskikken, men å stå for meninger kan du da ikke.

Jeg skjønner godt du hisser deg opp. Folk med fordommer kan være irriterende, men jeg har innsett og å bli sur på dem vil være hyklerisk.
JEG har fordommer, og alle i denne samtalen har fordommer av en eller annen form.

Alle må si sin mening om aldersforskjell i forhold

At dem ikke bryr seg om hva andre mener. Da synes jeg ikke det er noe som er mere flott. Da vil dem ha det endel enklere.
Hvorfor skal man ikke få si sin mening om en ting? Og jeg ser ikke problem i det siden det er den samme som trådstarter.

Jeg sa ikke min moral var den riktige. Hvis jeg sa det, mente jeg ikke det. Jeg mener å ha moral. Å ha egene meninger er essensielt. Hvis man skulle la andre ( i den sammenhengen over loven) så ville det blitt kaos.
I stede for å formulere til loven, om at det var ulovlig. Som jeg ikke tror trådstarter brydde seg om i det hele tatt. Så kunne han sagt hva HAN mente om saken. Noe jeg også tror trådstarter spurte om.

Nå var det ikke snakk om at det var lov eller ikke det han gjorde, han snakket om at han ville ikke klare det pga. aldersforskjellen. Hadde han ikke brydd seg om det, så ville han heller ikke brydd seg om hun var 15 eller 16.

Til det med og se ned på personer. Det var ikke helt det jeg mente selv om jeg sa det. Beklager. Det jeg ville ha frem til er at jeg får tanker, mindre positive, men allikevell tanker om det. Man dømmer folk og det gjør du og.

Man dømmer dem etter moralen som man kanskje fikk ifra sin mor. Jeg sier ikke at min er rett, men når man skal komme i en diskusjon om prinsipper og moral. Så holder seg man til det og ikke loven (du forstår hva jeg mener). Derfor nevnte jeg det med moral. Det mener jeg også når man skal oppdra ungene sine. Oppdra ungene dine etter DINE meninger, etter hvordan DU vil ungen skal være.
f.eks. Ungen din er 17 år. Han skal ut på fest. Skal du benekte alkohol, eller sette begrensninger?
Du sier at ungen din får dra på fest hvis han bare drikker varer som er ordentlige (kanskje du skaffer).
Eller sier du at ungen din ikke får dra i det hele tatt, eventuelt ikke drikke i det hele tatt.

Da er det snakk om at du skal følge loven (som også i dette tilfellet kan være moralen din) eller så går du etter det første. Hvis du synes det er mest rett. Nå har jeg ikke sakt at jeg er enig i dette eksempelet, det var bare for å ta noe. Har vell vært i vg for ikke så lenge sia.

Legg igjen en kommentar