Hvor mye har alder å si i forhold?

Hvor mye har aldersforskjell å si i et forhold?

Det er jo en litt kjedelig situasjon du har kommet opp i da – samtidig som jeg misunner deg mye. Ikke det å treffe ei, for dame har jeg, men den intense forelskelsen er ikke noe som varer evig. Det er ingenting som er så godt som å være skikkelig forelsket og atpåtil få det til med vedkommende. Det er ingen følelser som er lik i hele verden, og det kan endre en person ganske så mye. F.eks før når jeg var singel hatet jeg sanger som inneholdt kjærlighet og den biten der. Men etter jeg fant meg en fantastisk kjæreste, så kunne jeg kjenne meg igjen i tekstene – både i nedturer og oppturer.

Jeg ble mye varmere som person også og endret meg en del.. jeg har også gjort en del dumme ting oppigjennom som jeg ikke er stolt av, og det har jeg lært utrolig mye av. Jeg ville ikke vært foruten dette forholdet jeg er i nå da for å si det slik. Jeg hadde neppe vært den samme enda om jeg ikke traff hun.

Men nå er ikke dette en greie om mitt kjærlighetsliv.

Aldersforskjell kan spille inn en stor rolle for de rundt dere. For dere to vil det ikke ha så mye å si så lenge kjemien stemmer og ting fungerer. Det er hva andre rundt dere aksepterer og andre sitt syn som er problemet her. 16 og 21 her helt i grenseland, men ikke helt toalt uaktuelt vil jeg si. Dersom denne jenta er veldig moden for alder – både utseende og oppførsel (noe jeg har fått inntrykk av at hun er) vil det heller ikke spille en veldig stor rolle.

Våger du å la henne slippe? Det er ikke alle som faller pladask for noen slik du har gjort her. Det kan godt være dette er en av de eneste gangene i livet ditt og at du egentlig sier farvell til noe som kunne blitt en framtid.

Aldersforskjell har ingenting å si senere

Senere i livet vil jo ikke denne aldersforskjellen ha noe som helst å si og folk vil heller si «flott kone du har»
Det er når dere er så unge som nå at denne aldersforskjellen er et problem. Egentlig bare et symbolsk problem for samfunnet vi lever i. Hadde du derimot vært 19 og jenta 14, så hadde det stilt seg helt annerledes.

Jeg vil egentlig bare råde deg til å ikke gå etter alder og ikke velge å fokusere for mye på det. Hva har det egentlig å si for dere to? ..for det er jo til syvende og sist dere to som skal trives og dere som skal dyrke et parforhold.
Hadde dette vært meg så hadde jeg latt sjebnen latt avgjøre og heller vært ekstremt forsiktig på det seksuelle plan.
For andre kan du fort gå fra «søt og uskyldig kjærlighet» til «Ekkel og jævlig som puler ei smårips» skjønner?

Legg igjen en kommentar