Amsterdam sitt Red Light District

Red Light District i Amsterdam er veldig kjent for veldig mange.

For hva er det egentlig?

En plass der folk oppsøker Nederlands prostituerte, og der du kan få deg så og si hva som helst av det du skulle ønske. Nå er det en del etiske retningslinjer som helt klart bør følges når du besøker slike steder – men i Amsterdams Red Light District kan du slå deg helt løs om du faktisk ønsker dette.

Bare husk å bruk kondom.

Flere hundre tusen turister besøker årlig kanalbyen, og mange er her for å oppleve og se hva de prostituerte i byen kan få til av «good pleasure» som de så pent sier. Røde lys, derav navnet Red Light District, preger gaten som hovedsaklig besøkes av menn i 20-50-årsalderen.

Her er det lov med prostitusjon.

Les også: Red Light District i Amsterdam (reisereportasje)

Jentene står utstilt i vinduene som et kjøttstykke og prøver på alle mulige måter å få deg inn til akkurat deres bordell. Det at dette skjer midt i en av verdens største europeiske byer er egentlig ganske sjokkerende for oss som kommer fra Norge. Men i Amsterdam kan man virkelig miste alle hemningene om man får lyst til det.

Et par tips til deg som skal ned til Amsterdam og besøke Red Light District:

1. Husk kondom – det kryr av kjønnssykdommer der nede.
2. Kjøp billige flybilletter – det skal være mulig å finne.
3. Ikke velg de mest suspekte bordellene. Her er det både høye priser og ekle kvinner.

Ut over det, så er det bare å ta alt på følelsen egentlig. Men alle bør forstå at det å besøke Red Light District i Amsterdam ikke er noe man gjør uten å ha sex med noen, og etter all sannsynlighet er det en prostituert som har vært bortpå rundt 1000 menn før deg. Kanskje noe å tenke på før du «går ned på henne» ?

Anbefales ikke.

Legg igjen en kommentar