Fleshlight fra Kondomeriet

Fleshlight fra Kondomeriet

Denne fleshlighten har, for å si det mildt, en utrolig evne til å virke som en ekte vagina. Ved bruk av litt glidemiddel, så kan du nesten ikke kjenne forskjell. Det er mange av fleshlightene som virker å være litt «plastic fantastic» og som ikke kan føles ekte i det hele tatt, men denne har faktisk en utrolig bra følelse.

I tillegg er den ikke like dyr som mange av de andre fleshlightene.

Måten du bruker den på er at du penetrerer «jukse-vaginaen» til du kommer. Deretter vil det komme en del sperma inne i fleshlighten, noe du blir nødt til å få ut (naturligvis..). Da kan du åpne den på andre siden og la det renne ut slik at du også kan få mulighet til å rengjøre den.

Kondomeriet skriver selv
på sine nettsider følgende:

«Enkel vagina i gjennomsiktig materiale så du kan se hver eneste, deilige bevegelse du gjør! Det ultramyke materialet er svært fleksibelt og passer de fleste.

Med en lengde på 18 cm er denne lett å holde i og gir god komfort langt nedover skaftet. Det bølgete mønsteret i tunnelen stimulerer maksimalt ved hvert eneste støt… Legg deg tilbake og nyt henne til det fulleste!

For at du skal få den gleden vi ønsker med varen anbefales det at du bruker vannbasert glidemiddel med Mega Head master vagina. Materialet er så mykt at det vil skape friksjoner. Bruk et godkjent glidemiddel av enten vannbasert eller silikonbasert type, unngå oljer eller andre fettholdige produkter for å bevare leketøyet ditt lengre..»

Bilde av fleshlighten

Mega Head fleshlight fra Kondomeriet.

Det vil med andre ord være mulighet for vibrering, noe som er veldig originalt når det kommer til akkurat denne fleshlighten. I tillegg til at den er i et høykvalitetsmateriale, så vil det også virke som en ekte vagina når du penetrerer den. Glidemiddel er selvfølgelig et must.

– Høy kvalitet
– Lav pris
– Kjapp levering

 

Legg igjen en kommentar