Anmeldelse og terningkast: Headmaster stor dildo

Disclaimer; dette er en ærlig produktanmeldelse av en som har fått tilsendt en dildo gratis av nettbutikken Hetenetter.no.
Uten å være påvirket av noe som helst, så tok jeg på meg ansvaret og bestemte meg for å gi en helt 100 % ærlig produktanmeldelse. Med andre ord er ikke innlegget sponset i konvensjonell forstand.

Anmeldelse og terningkast: Headmaster stor dildo

Headmaster stor dildo er perfekt! Denne størrelsen er tilstrekkelig for å oppfylle mine behov. Lengden på herligheten er akkurat

Headmaster dildo. Foto: Hetenetter.no

passe for min vagina. Når jeg først pakket ut dildoen tenkte jeg «oh wow – hvordan skal jeg få denne til å komme inn?» Denne saken veier mye og er på størrelse med hånden min samt underarmen. Jeg trodde aldri jeg ville klare å bruke denne til noe annet enn å vise venninnene mine hva for noe galskap jeg hadde fått tilsendt i posten.

Da tiden kom satt jeg meg ned og prøvde den ut, men fant tidlig ut at uten særlig med glidemiddel og innsats ville ikke dette gå bra. Så jeg dro frem min andre dildo i håp om å utvide meg litt, noe som skulle vise seg å være et godt triks. Etter et par minutter med «yndlingsdildoen» min tok jeg igjen frem Headmaster dildo og prøvde igjen.

Med suksess. Stor suksess.

Bruk:

Ta å prøv deg litt frem med andre gjenstander (helst andre dildoer eller vibratorer) dersom du ikke er vant til å håndtere en veldig stor dildo. Bruk også godt med glidemiddel – jeg vil nesten si at du ikke kan få nok glidemiddel. Så skal du se at det blir lettere. Som sagt tok det meg bare tre-fire minutter før jeg kunne klare å dytte Headmasteren inn og kose meg med den…

Kvalitet:

Materialet er fin og rillene er som på ekte vare. Jeg tror denne vil vare i lang tid og har ingen tvil om at materialet vil holde seg lenge.

Link til produktet: Headmaster dildo.

Alt i alt vil jeg gi denne dildoen terningkast 5.

Legg igjen en kommentar