Fleshlight er perfekt bursdagsgave til mannen

Fleshlight som bursdagsgave

En historie fra mitt eget liv; jeg var nødt til å pakke opp en liten og frekk lommevagina da jeg hadde noen rampete venner som absolutt ønsket å gi meg verdens kleineste gave til jul en gang rundt 2010. Flauere ting har jeg vel sjelden vært med på – det er jeg nødt til å innrømme.

Men man skal ikke komme bort fra at en fleshlight kan være en helt utrolig fin gave dersom man velger en med omhu og sier at gaven godt kan åpnes separat…

Passer perfekt til menn:

– Som ikke har kjæreste
– Som ikke har så alt for ofte sex med randoms
– Som elsker å prøve nye ting
– Som vil være åpen for å prøve en fleshlight

[table id=3 /]

http://www.erotikkguiden.org/category/for-menn/

Oversikt over fleshlight i Norge

Bruk fleshlight til å holde ut lengre i sengen

Legg igjen en kommentar