Anmeldelse: Oral-, vaginal- og anal-fleshlight

Anmeldelse: Oral-, vaginal- og anal-fleshlight

«Fleshlight» er paraplybetegnelsen på et produkt som skal brukes av menn for å simulere sex med det andre kjønn. Det finnes tre typer fleshlight:

– Oral-fleshlight

Dette er en fleshlight som er en avstøpning av en kvinnes munn slik at man får følelsen av å få en blowjob.

Fleshlight Blade. Årets sexleketøy (kåret av MANN) i 2012. Foto: Erotikknett

– Vaginal-fleshlight

Samme nytten, men her med avstøpning av kvinnens vagina.

– Anal-fleshlight

For deg som ønsker anale gleder (kortere sagt; for deg som ønsker det litt trangt).

Her er en guide slik at du får funnet ut hva de forskjellige fleshlightene fungerer og hjelper deg med å kjøpe akkurat den du har mest troen på. Noen av fleshlightene vil også ha kombinert anal- og vaginal-åpning, noe som kanskje er til pass for deg som ikke ønsker å bruke så alt for mye penger?

1. Den mest solgte: Vaginal-fleshlighten

Hvis du tilfeldigvis er singel og trenger følelsen av vagina for å gjøre dine masturberingserfaringer mye mer realistisk, så er dette leketøyet du har vært på jakt etter.

Hva er det?

The Vagina Fleshlight gjenskaper fløyelsteksturen av en ung kvinnes vagina, og med riktig glidemiddel føles den ut som the real thing. Det finnes mange varianter av denne på markedet, så du skal ikke være bekymret for at det ikke er en som passer din penis perfekt.

Bare husk glidemiddel.

Hvem er det for?

Dude, dette er for privat bruk.

Hvordan bruker du den?

Først plasserer du fleshlighten i varmt vann inntil materialet blir lunkent/varmt. Deretter tar du en del glidemiddel både på penis og inne i fleshlighten og smører godt med slik at det blir varmt og deilig begge steder. Til slutt penetrerer du leketøyet akkurat som du ville trenge inn i en kvinne.

For å rengjøre fleshlighten kjører du bare varmt vann gjennom. Du kan også supplere med alkoholbaserte desinfeksjonsmidler (vibratorrens springs to mind) og tørke av med et håndkle etterpå.  Det aller beste vil være å rense fleshlighten rett etter bruk slik at den beholder kvaliteten i lang tid.

Hvor sexy er en vaginal fleshlight?

7/10
Den ser som regel ut som en lommelykt, men føles som en vagina. Ingen trenger noen gang å vite hva det er til tross for at den står

Lisa Ann med sin «forbudte» fleshlight – som gir deg følelsen av å penetrere henne analt.

2. Anal-fleshlight

Om du er en gutt som liker å ha «bakdøren» åpen, så er dette produktet for deg.

Hva er det?

Anal Fleshlight er et mykt, smidig, ikke-vibrerende sexleketøy som i mange tilfeller er laget av ekte Feel Super Skin ®. Denne type Fleshlight tilbyr realistiske opplevelser og er 100% trygg og sikker. Kommer i flere farger og krever også at du har med en del glidemiddel.

Kanskje større mengde enn på den vaginale fleshlighten også.

Hvem er det for?

Igjen – det er for deg og bare deg.

Hvordan bruker du den?

Se instruksene til «Vaginal fleshlight» (over). Denne leken er kjempebra. Den ser ut som en ekte rumpe og føles kjempebra. Ingen kondomer, ingen klager over at du kjører for hardt på – og du trenger ikke å bremse ned. Du kan nyte denne «anal-leken» helt uten bekymring.

Hvor sexy er den?

6/10

En slik fleshlight kan i utgangspunktet også dekkes ganske godt for, så du skal ikke være bekymret for at du blir «tatt» dersom du tar noen små forhåndsregler.

Hva er et anbefalt produkt?

Vi må jo bare her anbefale Lisa Anns fleshlight – som er en tro kopi av hennes anus.

3. Oral-fleshlight

Nå kan du skaffe deg en blowjob uten å være utro mot kjæresten din! 🙂

Hva er det?

En oral-fleshlight er en tro kopi av en munn som har en perfekt størrelse til å motta din penis. Det er det nærmeste du kommer en ekte munn, og disse sugeleppene er noe for seg selv!

Det er ikke like vitalt å benytte seg av glidemiddel på denne fleshlighten som på de to foregående, men også her er det helt klart en fordel.

Hvem er det for?

Vel, det er for folk som ikke har muligheten til å skaffe seg en blowjob fra en kvinne. Eller den som bare ønsker å kunne ha noe å velge mellom.

Hvordan bruker du den?

Sjekk foregående instrukser i de to andre fleshlightene. Om du har en kvinne som ikke ønsker å gi deg blowjob, så er dette perfekt. Dersom hun nekter deg oralt kos, så kan du bare dra frem leketøyet og fortelle henne at du kan ha en fest på egenhånd!

[table id=6 /]

Legg igjen en kommentar