Dildo på nettet: økt popularitet

Dildo på nettet øker i popularitet

Det blir gjort statististiske undersøkelser hele tiden. Noen av dem er mer viktige enn andre selvfølgelig, men det finnes også en god del av dem som omhandler kjøp av sexleketøy. Så får du selv vurdere om det å finne ut at dildo på nettet har blitt en stor sak er viktig eller ei.

Men det er faktisk sant.

Sexleketøy har jo historisk sett alltid vært tabubelagt, noe som gjør at det selges mye av det på nettet. Man vegrer seg for å gå inn i en av Kondomeriets butikker i de store byene og kjøpe seg noen godsaker face-to-face med en vulgær ekspeditør. Naturlig nok.

Utviklingen i dildosalget globalt fra 1999-2010. 1000 brukt som indekstall.

Som du ser ut i fra grafen, så kan du se at det har vært en 8-dobling (!) i antall solgte dildoer på nett i perioden 1999-2010. Mye av grunnen er at netthandel har økt dramatisk samtidig som vi har fått en god del store og gode erotisk nettbutikker som metter markedet på en god måte.

Nedgang i antall kondomerier i Norge

Samtidig som vi har sett den enorme blomstringen i salg av sexleketøy på internett, så har smellen kommet for de som har satt opp kondomerier rundt omkring i Norge. Det har vært stygge tall å skilte med for de aller fleste av dem, og flere og flere innser nederlaget og legger ned driften. For så enten å drive videre på internett eller slå seg selv konkurs.

Har du lyst på dildo?

Om du egentlig kom inn på nettsiden her for å kjøpe deg en dildo og ikke for å få masse (unødvendig) statistikk kastet opp i ansiktet, så har vi en oversikt for deg.

Sjekk ut dildoene hos det som går for å være Norges ledende nettbutikk innenfor pris og vareutvalg:

[table id=2 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera