Dildo på nettet: økt popularitet

Dildo på nettet øker i popularitet

Det blir gjort statististiske undersøkelser hele tiden. Noen av dem er mer viktige enn andre selvfølgelig, men det finnes også en god del av dem som omhandler kjøp av sexleketøy. Så får du selv vurdere om det å finne ut at dildo på nettet har blitt en stor sak er viktig eller ei.

Men det er faktisk sant.

Sexleketøy har jo historisk sett alltid vært tabubelagt, noe som gjør at det selges mye av det på nettet. Man vegrer seg for å gå inn i en av Kondomeriets butikker i de store byene og kjøpe seg noen godsaker face-to-face med en vulgær ekspeditør. Naturlig nok.

Som du ser ut i fra grafen, så kan du se at det har vært en 8-dobling (!) i antall solgte dildoer på nett i perioden 1999-2010. Mye av grunnen er at netthandel har økt dramatisk samtidig som vi har fått en god del store og gode erotiske nettbutikker som metter markedet på en god måte.

Forskning: norske damer kjøper de største dildoene

Ja, det er helt sant.

Det kan nemlig virke som at norske damer liker det «stort». Skal vi tro denne artikkelen fra TV2, så har det blitt gjort forskning på dette. Sammenligner man størrelsen på plastikk-penisene som selges i Finland, Danmark, Sverige og Norge, så er trenden klar.

Norske damer elsker å kjøpe store dildoer.

Overraskende?

Vel. Vi i Erotikkguiden er ikke særlig overrasket. Etter å ha fulgt nøye med på sexleketøy-markedet i Skandinavia i mer enn 20 år, så har vi begynt å se tydelige trender. En soleklar trend er at nordmenn liker å utforske det litt mer ekstreme. Mange vil nok skylde på den såkalte «Fifty Shades of Grey«-bølgen for noen år siden.

Nedgang i antall kondomerier i Norge

Samtidig som vi har sett den enorme blomstringen i salg av sexleketøy på internett, så har smellen kommet for de som har satt opp kondomerier rundt omkring i Norge. Det har vært stygge tall å skilte med for de aller fleste av dem, og flere og flere innser nederlaget og legger ned driften.

For så enten å drive videre på internett eller slå seg selv konkurs.

Det er helt klart

Har du lyst på dildo?

Om du egentlig kom inn på nettsiden her for å kjøpe deg en dildo og ikke for å få masse (unødvendig) statistikk kastet opp i ansiktet, så har vi en oversikt for deg.

Nedenfor ser du en oversikt over norske nettbutikker som har et godt utvalg av sexleketøy:

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Norges største utvalg
2Nytelse.no – En fin nummer to
3Lovetoys.no – Godt utvalg av sexleketøy til damer

Lysten på mer inspirasjon?

Her på Erotikkguiden har vi skrevet mer enn 400 gode artikler om sex og samliv.

En håndfull av dem kan relateres til denne artikkelen om kvinner og erotisk leketøy. Så … vi tenkte at vi kan anbefale noen av våre andre bloggposter du kanskje skulle være interessert i:

Vi har også mye annet spennende. Hvis du bruker menyen til å klikke deg litt rundt, så finner du gode tips og triks som kan gjøre sexlivet ditt enda bedre enn det er i dag! 🙂

Avsluttende ord

Helt til slutt kan vi si at du har lært et par ting i denne artikkelen.

 • Norske kvinner elsker store dildoer.
 • Det er helt ufarlig, men også ganske enkelt å kjøpe sexleketøy på nettet.

Så hva venter du på?

Kan du selv tenke deg å handle på en av nettbutikkene som selger erotiske leketøy på det norske markedet?

2 kommentarer om “Dildo på nettet: økt popularitet”

 1. Skal du først ha en ordentlig dildo , så bør du ALDRI oppsøke et Kondomeri fysisk. Det er så ufattelig kleint når damene bak kassen spør om du skal ha noe hjelp.

  «Ja, gjerne…jeg vil ha en dildo som fyller meg helt opp».

  Ehhh, nei. Sånn gjør man ikke.

  Svar
  • Huff, ja. Det kan være utrolig tungt å måtte stå og få anbefalinger fra ansatte i fysiske kondomerier. Takk gud for netthandel.

   Svar

Legg igjen en kommentar