Betale kjæresten sin for sex?

Spørsmål:

Ok, så skal dere høre her…

Tenkte jeg skulle få dine tanker og kommentarer rundt dette …. min kjæreste har aldri vært en nymfoman .. langt fra det …. vi  har

© Flickr - ky_olsen

vanligvis sex en gang i måneden, men nylig har hun slitt med pengene, så jeg foreslo at vi kunne ha sex oftere og jeg vil betale henne for ekstra økter … dette har fungert godt de siste månedene, men nå må jeg betale for all sex – ikke bare de ekstra gangene hvor hun ikke hadde veldig lyst .. ikke bare de ekstra øktene med andre ord…

Er ikke ting gått litt langt når man betaler sin egen kjæreste for å ha sex med deg?

Svar:

For det første; det er noe av det mer absurde jeg har hørt. Meg og kjæresten min (vi som driver bloggen) har ofte en «avtale» om a han tar ut søpla hvis jeg suger han en morgen eller liknende – det er jo helt greit. Men at hun skal begynne å finansiere daglige utgifter som følge av at hun kan ha sex med deg – nei, det synes jeg høres veldig spesielt ut.

Ting har gått for langt. Og du kan ikke lenger kalle henne for kjæresten din. Hun er nemlig din egen private hore…

Legg igjen en kommentar