Partner som er klar for å prøve noe nytt

Spørsmål:

Er din nåværende partner veldig spennende seksuelt sett, eller bare foretrekker han/hun den normale typen samleie uten anal-

Kondomeriets hjertespill.

eller oral-sex?

Eller bruker dere sexleketøy for å kose dere ekstra?

Svar:

Jeg ønsker ikke å gjøre hyggelige ting som – gi din partner en ryggmassasje, eller fortelle dem hvor mye du elsker dem 3 ganger om dagen. Sex bør ikke være arbeid eller noe man føler at man er nødt til å gjøre – og der tror jeg nøkkelen ligger dersom du skal få dama di med på noe litt mer spennende enn misjonærstillingen hver gang og doggystyle en gang annen hver måned.

Min kone er bare ikke veldig kåt, og absolutt ikke like «openminded» om kinky ting som jeg er. Jeg elsker henne, men hvis hun ikke ønsker å utføre de seksuelle tingene som tenner meg, vil jeg bare onanere og se deilig porno på nettet. Ikke en perfekt løsning, men jeg liker å tenke på og se skitten og lidenskapelig sex.

Nå har det seg slik at jeg har kjøpt både vibrator og dildo som vi kommer til å prøve ut de nærmeste ukene, men jeg er ikke så sikker på at det fortsatt kommer til å fungere. Kanskje vil det gjøre det, men alt bunner jo egentlig ned til hvor mye hun kommer til å elske det – eller hate det.

Har nemlig en kompis som kjøpte inn en dildo og han mente at det var som å skru på en bryter. Plutselig var dama mye mer lysten på å prøve nye ting som analsex, trekant ++. At det er en inngangsbillett til mer dristige ting i sengen kan jeg egentlig ikke garantere, men mitt beste tips er å prate med henne, kjøpe inn noe sexleketøy og bare se til at hun har det komfortabelt hver eneste gang dere skal prøve noe nytt…

[table id=1 /]

Legg igjen en kommentar