Black Friday-tilbud 2023: Erotiske leketøy & sexleketøy

Er du på utkikk etter Black Friday- eller Black Week-tilbud på sexleketøy og sexy undertøy?

Vi i Erotikkguiden har skrevet markedets største og mest omfattende Black Friday-oversikt i dette «voksensegmentet».

Nedenfor finner du en liste over de største og beste nettbutikkene for produkter som:

  • Glidemiddel.
  • Deilig undertøy – for både han og henne.
  • Erotiske julekalendere.
  • Dildo, vibratorer og andre hjelpemidler som får oss kvinner til å hyle av orgasme…;)
  • Og mye mer!

Black Week-tilbud på erotiske varer 2023: De beste nettbutikkene

Nysgjerrig på hva de erotiske nettbutikkene har å tilby?

I denne oversikten rangerer vi nettbutikkene etter hvor gode Black Week-rabatter de kan tilby på anerkjente varer av høy kvalitet.


Nytelse.no – Beste Black Friday-rabattene på sexleketøy

Nytelse er vår favoritt-nettbutikk innenfor sexleketøy-industrien i Norge.

Dette er en butikk som slår Kondomeriet ned i støvlene. Også når det kommer til gode tilbud. Som regel priser Nytelse produktene sine veldig smart – og har ofte tilbud.

Når det kommer til Black Friday, så finnes det vel knapt noen erotisk nettbutikk som har like mange og like gode tilbud.

Stoler du på at Nytelse har det beste utvalget Black Friday-leketøy? I så fall kan du klikke her for å komme rett til nettbutikken!


Sinful.no

Sinful er en dansk nettbutikk som har vokst seg store i Norge. Nettbutikken er ryddig, har et «rent» design samt er enkel å handle fra.

Vi er spesielt opptatt av å fremheve at Sinful også har en rekke egenproduserte varer. Disse varene koster veldig lite i utgangspunktet. Og det er veldig ofte disse Sinful-produserte varene som det er STORE rabatter på gjennom hele Black Week.

Om du ønsker å gjøre et kupp på dansk-produserte sexleketøy, så finnes det ikke noe bedre tidspunkt å gjøre det på enn Black Friday 2023! 🙂

Sinful stiller naturligvis knallsterkt til Black Friday. Klikk her for å komme rett til Sinfuls store rabatterte utvalg på gode (voksen)-varer.


Erotikknett.no

Erotikknett har vært «Kondomeriets lillebror» i veldig mange år. Denne nettbutikken har nemlig eksistert i godt over 15 år, noe som må sies å være imponerende.

Erotikknett har ikke bare gode tilbud under Black Friday. Dette er en nettbutikk med godt vareutvalg – og spesielt innenfor BDSM. Om du liker å kjøpe sexhusker, BDSM-utstyr eller sexy undertøy, så finnes det neppe noe bedre alternativ enn Erotikknett.

Klar på å kjøpe rabatterte sexleketøy fra den norske nettbutikken Erotikknett? Klikk her for å komme direkte til kampanjesiden!


Lovetoys.no

Lovetoys har vi handlet hos ved et par anledninger. Ut fra hva vi kan se, så er Lovetoys de aller beste på erotiske brettspill og «morsomme gaver».

Black Friday er jo en dato som treffer ganske nære førjulssesongen.

Hva med å kjøpe de erotiske julegavene dine hos Lovetoys?

Her kan du se hvilke erotiske produkter nettbutikken Lovetoys har valgt å rabattere gjennom Black Friday! PS: her finner du maaaange gode tilbud….


Amor.no

Amor betyr «Kjærlighet» på ….gresk? I følge denne kilden, så er Amor kjærlighetsguiden.

Og denne sjarmerende nettbutikken har naturligvis et godt utvalg av erotiske leketøy. Amors piler treffer kanskje DEG i år?

Vi anbefaler at du sjekker ut hva du kan få hos Amor. Veldig ofte pleier denne butikken å føre varer som ingen andre i Norge fører. Dette er en nettbutikk for de som kanskje er litt EKSTRA kinky i år? 🙂

Kjærlighetens nettbutikk – Amor – er naturligvis rause gjennom Black Friday-dagene. Her kan du sjekke ut hvilke varer de gir opptil 70 % på…


sexleketøy black friday

Inspirasjon – Disse erotiske leketøyene anbefaler vi

Det kan kanskje virke litt vanskelig å vite hvilke erotiske leker man skal kjøpe.

Heldigvis har du også «sexgale» i Erotikkguiden-redaksjonen. Det finnes knapt et sexleketøy i Norge som vi ikke har testet….blunk blunk. 😉

Alle denne testingen har resultert i en rekke forbrukertester. Her er noen av de mest populære:

Legg igjen en kommentar