Chippendales i Las Vegas

Den ultimate jentekvelden i Las Vegas har du mens du heier på The Chippendales, Las Vegas mest berømte mannlige erotiske danseshow, i deres nye hjem på hotellet Rio. De sensuelle, skjorteløse danserne med de egenartede mansjettene kaster seg ut i en sexy og forlokkende het forestilling på scenen. Kanskje nettopp blir du dratt opp på scenen med dem? Du må bare få med deg disse utrolige hunkene i levende live!

Sett kursen mot Rios elegante loungebar og teater, dette er et område som er designet spesielt for Chippendales-gutta, og sett deg godt til rette for å se en av de spektakulære og kåte forestillingene til disse danserne fra Las Vegas. Se klærne fly av dansende brannmenn, bygningsarbeidere, cowboyer og andre uniformskledde hunks.

Danserne viser seg fra sin aller beste side gjennom deres forførende og fortryllende sang, dans og erotiske flørter, og noen av de heldige damene som befinner seg i publikum får til og med bli med opp på scena. Etter forestillingen kan man ta bilder når man møter og hilser på muskelgutta. Vil du fortsette festen så gir billetten til showet også adgang til Voodoo Loungen på taket.

Legg igjen en kommentar