Sex i Monaco

Monaco er ikke som andre steder, her er en historie fra virkeligheten.

Det handler om noen kamerater og en kone…

Vi har vært på byen i Monte Carlo og etterpå drar vi til Philips hotell i Monaco, det viser seg han har en enorm suite på 18 etasje med flott utsikt. Da vi ankommer spør han hva vi vil drikke. Champagne sier Anita mens hun fremdeles fniser. Etter hun har drukket vil hun høre musikk og danse.

Jeg setter meg i en sofa litt bak ved med et øl. Philip vil danse med henne og hun løfter armene og svinger rundt. Philip holder hendene sine i bryst høyde og hun fniser – at han ikke får lov. Nå kommer også Daniel, som også er fra Monaco, og begge danser og tar på Anita.

Jeg sitter fremdeles i sofaen i den mørke delen av suiten og later som om jeg sover. Anita avviser dem, men det virker ikke helhjertet. Den store drinken, luften og champagnen har gjort henne oppstemt. Plutselig legger Philip sin pikk i Anitas hånd, la være sier hun men slipper den ikke. Pikken hans er stor – ikke som på pornofilmer men en pen størrelse.

Plutselig sier Anita til Daniel, hva har du, og plutselig står hun med en pikk i hver hånd. Daniels er mer på størrelse av min.

Jeg har det merkelig, noe full, litt sjalu og likevel oppstemt av situasjonen, på ferie i Monaco og kona med to andre menn…

Philip sier hun skal sutte på den, men hun sier nei, jeg sutter ikke og er gift, glem ikke mann min sitter der – Ja og sover, sier Philip.

Philip tar hodet hennes og presser ned over Daniel, hun gjør motstand men gir etter og sutter i vei – litt etter smokker hun løs på begge to. Hun sier til dem at hun ikke vil ha sæd i munnen.

Litt etter løfter de henne opp på sengen, flår strømpene hennes i stykker, trusene av og hun står på alle fire, bare iført lite skjørt og lange svarte støvler.

Daniel tar henne bakfra og Philip blir sugd. Rask bytter de, siden Daniel holder på å komme. De bytter plass, Daniel vil ha hun suger han, men hun avviser. Daniel er likeglad og tvinger den inn, hun suger, han kommer i et brøl i munnen og holder henne for nesen slik at hun er nødt til å svelge.

Imens banker Philip løs bakfra og Anita stønner høytlydt at han skal fortsette. På et tidspunkt kommer Anita i en høylytt orgasme, så høyt at hele Monaco hører det. Philip trekker ut seg og ber henne suge ham ferdig, hun tar ham i munnen uten mer snakk.

De legger alle seg på sengen og slapper av. Jeg faller i søvn. Jeg våkner litt senere ved at Anita rusker i meg, sier jeg er falt i søvn og hun ikke gidder snakke med Philip lengre. Daniel har gått.

Vi tar tilbake en taxi til hotellet vårt, hun har ikke truse på, men jeg kommenterer det ikke. Jeg forsøker å legge opp til litt sex, men Anita er trøtt…

Det var vår kveld i Monaco.

Legg igjen en kommentar