Er nordmenn kåtere enn utlendinger?

Drar man en liten tur til Syden i sommerhalvåret, så vil man møte på svært mange lettkledde norske kvinner og menn som legger seg etter alt som går på to ben på diverse utesteder. Mange vil nok hevde at nordmenn er kåtere enn det utlendinger er, men noe vitenskapelig bevis finnes nok ikke.

Skal man ha statistikk på det, så kan man se på antall solgte sexartikler og sexleketøy.

Og i Norge er det slik at vi selger veldig mye sexleketøy – da det er utrolig billig i forhold til hvor mye den jevne nordmann tjener. Om det er slik at vi er kåtere enn engelskmenn, svensker og dansker bare fordi vi selger mye mer sexleketøy enn dem vet jeg ikke, men det er jo i så fall en veldig interessant og dristig konklusjon.

Nå skal det også sies at kvaliteten og utbredelsen med tanke på logistikk av sexleketøy har blitt mye bedre de seneste årene. Før internett kom til verden var man nødt til å gå til en fysisk butikk for å kjøpe inn sexleketøy, noe jeg vet det var mange som kviet seg mot.

Men i Norge i dag er det slik at det å bestille sexleketøy på internett er en veldig smal sak dersom man er over 18 år, har et kredittkort og klarer å vente et par dager. Har du et ønske om å bestille en dildo rett hjem da, så er det selvfølgelig ikke noe problem.

Relatert artikkel

Men er nordmenn egentlig kåtere enn utlendinger?

Jeg tviler. Dog har jeg ikke mine tvil på at det er et av de beste landene å bestille sexleketøy i. Og når alt fungerer som det skal på internett, så er det vel ingenting som er bedre enn nettopp det.

Legg igjen en kommentar