Erotiske julegaver til damer

Sexy julegaver til kvinner – her er tipsene!

Nå nærmer julen seg og det er klart for menn å overraske damene med (billige?) frekke gaver som settes pris på. Erotiske gaver er en berikelse for hele parforholdet dere har sammen, så det kan være greit å kikke på de alternativene man har. For hva er det damer ønsker seg til jul av erotiske artikler?

Vi har tatt en kikk på noen av godbitene som godt kan ligge under juletreet.

1. Mr rabbit – vibrator.

Om ikke fruen du ønsker å glede allerede har en vibrator, så vil jeg si at dette er et brennhett tips. Flere av mine venninner har en rabbit-vibrator liggende i nattbordsskuffen for optimal nytelse, og de fleste av dem gir uttrykk for at det er få vibratorer som

Biggi Lust rabbitvibrator. Foto: Hetenetter.no

gir dem bedre orgasme.

«Mr rabbit» er bare en av mange rabbit-vibratorer, men her har du de to som er billigst og best:

Denne fra  7th heaven (599,- NOK)
Denne fra Biggi Lust (399,- NOK)

2. Kondomer.

Det høres kanskje litt kjedelig ut å gi kondomer i julegave? Vel, det er kanskje også like kjedelig som det høres ut som, men det er ingen tvil om at det gir utrolig god avkastning om man skal unngå to rimelig sentrale ting; uønsket graviditet og kjønnssykdommer. Om dama du skal kjøpe julegave til er i et forhold, så bør du være sikker på at hun ikke bruker p-piller før du kjøper kondomer.

Ingenting er så kjedelig å motta som en julegave man bare stuer vekk uten å bruke.

Igjen har vi funnet frem noen kondomer som både er billige, gode og ikke minst – smaker godt!

Denne pakken fra  Trojan ( 109 ,- NOK)
Denne pakken fra  More Amore 12-pakning ( 79,- NOK)

3. Frekt undertøy

Jeg kjenner en fyr som årlig kjøper nytt sexy undertøy til dama. Han ser på det som en ganske god investering da det mer gis som en gave til han. Jeg tror ikke det egentlig trengs å utdypes ytterligere, men det er klart at å gi dama si sexy undertøy (eller lingerie som det så pent kalles…) er noe som både mannen og kvinnen i en seksuell akt har nytte av.

Det finnes utrolig mye sexy undertøy der ute på flere gode sider, men vi har et par vi anbefaler på det varmeste:

Denne kjolen fra Chilirose  ( 299 ,- NOK)
Dette settet fra Camisole ( 249 ,- NOK)

Om du ikke har blitt inspirert av vår julegave-guide, så har du vel kastet bort rundt tre minutter på å lese artikkelen. Men uansett; jul blir det, og gaver kommer du til å finne. Jeg vil i hvert fall si så mye som at tips #1 kanskje er det beste da du rett og slett ikke kan bomme. Kjøper man undertøy i feil størrelse, så kan det fort ende i pinlig stillhet ved gaveåpningen. Og kjøper du kondomer til noen som på ingen måte har behov for det, så er det rett og slett bortkastede penger… 🙂

God jul!

Legg igjen en kommentar