Sex: Analt, vaginalt og oralt – den perfekte kombinasjonen

Sex: Analt, vaginalt og oralt – den perfekte kombinasjonen

Vi er et par som skriver denne ”bloggen” som er ganske frisinnede når det kommer til sex. Det er vel ingenting vi snart ikke har prøvd (bortsett fra å putte noe analt hos mannen i forholdet her – det er han ikke

Hun er klar for å snart gi blowjob.

akkurat så veldig klar for). At vi nok også er de minst sjalu personene i hele Norge gjør jo at vi kan få utløp for seksuelle lyster som involverer andre.

Slik som denne historien.

Vi har flere sexpartnere (sådan menn som kvinner) som jevnlig dukker opp på døra vår for uforpliktende gruppesex. To av disse er et par venner av oss med store muskler og stor penis – akkurat slik jeg liker dem. For de som lurte; det er dama i forholdet som skriver denne historien.

I gang med sexen

Det vi skulle prøve var følgende; jeg skulle få alle gutta til å fylle hvert sitt hull. Den med minst penis i rumpa mi (analt), den med størst i munnen min (oralt) og kjæresten min tok fitta mi som vanlig. Jeg har aldri vært så spent og klar noensinne tidligere da dette var virkelig høydepunktet mitt den måneden.

Det startet rolig hvor alle gutta sto med penisen sin ute klare til å bli sugd hard av meg. Tok ikke lange tiden før alle var klare for å fylle hullene de ble gitt. Jeg var veldig klar på at han som tok analen min skulle bruke kondom og at alle bare skulle komme når de følte for det.

Var spesielt sugen på å kjenne hvordan det føltes å bli tatt i rumpa mens han kom hardt inn i meg.

En mann i hvert hull

Etter en stund var det slik at alle gutta var klare for å fylle hullene sine og det tok vel rundt 10 minutter før førstemann kom. Jeg ”red” kjæresten min mens en fyr tok meg bakfra stående og sistemann sto med penisen sin ikke langt unna typen min sitt hode og ble sugd til han kom.

Det litt morsomme var at typen min og han som tok meg bakfra kom likt, noe som gjorde at jeg ble virkelig kjørt ”bak der”. Sjelden hatt det så deilig noen gang, det er jeg rett og slett nødt til å innrømme.

Jeg vil anbefale denne type trekant til alle damer der ute som godt kan like analsex…

En kommentar om “Sex: Analt, vaginalt og oralt – den perfekte kombinasjonen”

Legg igjen en kommentar