Erotiske spill: Slik velger du de beste

Erotiske spill (i form av brettspill) er populære om dagen. Og har egentlig vært det siden midten av 1990-tallet, men vi skriver det slik for at du skal få en følelse av at det er «i vinden». Anyway; det finnes såpass mange bra erotiske brettspill der ute at det kanskje ikke vil være lett å skille dem fra hverandre. Hvilke funksjoner har dem? Hva er bra for bare meg og kjæresten min?

Og kanskje viktigst; er det noen spill som fungerer til meg og mine venner/venninner?

Fakta

Først litt fakta på bordet.

Erotiske brettspill er delt inn i to grupper:

– Spill som er beregnet for å spille to stykker sammen hvor man ender opp med å ha sex (eller andre seksuelle aktiviteter) underveis i spillet. Dette er nok den mest kjente versjonen av de spillene som selges. 🙂

– Spill som er beregnet for flere mennesker som ikke ønsker å ende opp i en orgie, men som allikevel underholder hele festen.

Mile High Club er et populært erotisk brettspill for to personer. Foto: Hetenetter.no

Hvordan velge erotisk spill

Noen faktorer skal man jo selvfølgelig ta høyde for. Det er som regel en forskjell på pris på de forskjellige spillene – men tro meg, det er også en god gjenspeiling av virkeligheten. Min erfaring er at de som selges til høyest pris også gir de beste opplevelsene. 😉

Deretter skal du tenke på , som vi tidligere har vært inne på, målgruppe for spillet. Skal du spille det alene med kjæresten din eller i det «offentlige rom» som for eksempel på et vorspiel?

Lust er et erotisk brettspill for deg og din partner. Foto: hetenetter.no

 

Legg igjen en kommentar