Mannlige sexdukker: Slik finner du de beste

Mannlige sexdukker

Om du nyter singellivet eller har en mann som ikke alltid er hjemme når du er klar for litt kos, så kan en substitutt være helt i orden? Og ja – det er klart at en dildo eller vibrator vil være midt i blinken for å dekke behovet du mest sannsynlig har. Men hva med å ta den «et steg lengre»?

Hva med å skaffe seg en mannlig sexdukke?

Vel – hva er en mannlig sexdukke?

Ikke så overraskende, så er det en kvinnevennlig versjon av det man på slæng kaller «en oppblåsbar venninne» – altså en dukke i realistisk form som man har seksuell omgang med. En kvinnelig sexdukke er utstyrt med en fleshlight mens en mannlig sexdukke er utstyrt med en dildo.

Høres det ikke litt fristende ut..?

Sjekk ut en tørr video av Big Joe Doll! (teksten fortsetter under videoen)

)

Hvordan finner man de beste?

Det er en ganske unison enighet om hva som er kriteriene for å finne den beste mannlige sexdukken. I tillegg til at man er nødt til å tenke på prisen (for de som ikke har den tykkeste lommeboken…), så er det også andre ting man må ta høyde for. Sjekk DENNE listen, du! 🙂

1. Kvalitet og pris henger sammen.

Det er viktig å vite at du mest sannsynlig ikke kommer til å få det feteste og det beste for den laveste prisen. Og grunnen til at du kjøper en sexdukke er vel strengt tatt for at den skal fungere optimalt? I underkant av 500,- NOK må du gi for en respektabel mannlig sexdukke.

2. Størrelsen på dildoen.

Menn har forskjellige størrelser på penisene. Dukkene har forskjellig størrelse på penisene. Sånn er naturen.

Sjekk ut størrelsen på dildoen før du bestiller.

Om du har klart å ta høyde for disse to tingene, så tror jeg at du vil være klar for å sjekke utvalget.

 

Legg igjen en kommentar