Fant «kjærligheten» på Nettby

Morsomme historier fra Nettby

Dette er en historie om en gutt som lette litt rundt på Nettby på søk etter single jenter. At alle treffene inneholdt erotikk kan ikke sies, men flere av dem er såpass morsomme at det faktisk er verdt å nevne akkurat her.

Vi har tidligere skrevet om nettdating – og selv om Nettby nå har lagt ned – , så er dette en god pekepinn på hvordan ting kan gjøres… eller ikke gjøres – bedøm selv.

En gang skulle jeg treffe en kjerring som var så nervøs at du spydde to ganger rett etter at jeg kom. Om det var nervøsiteten eller meg hu spydde av er jeg ikke helt sikker på.

Historiene

Jeg har truffet ei av mine beste venner på Nettby, som bor like ved meg.

Har jaggu fått pult et par ganger også; random chicks. ^^,

Ja, så småprata jeg med ei kjerring her i sommer. Hu spurte «skjer a?» der jeg bare svarte «meh, lager middag…. bare å komme». En halvtime etterpå var på på døra. Pynta seg hadde hu gjort og greier. Miniskjørt og silkebluse ftw. Anyway, hu viste seg å være litt småcrazy. Hu ble sjalu når jeg skulle besøke ei venninne av meg og beskyldte meg for ditt og datt og til slutt gadd hu ikke mer. Yeye.

Og seneste for tre-fire uker siden fikk jeg meg noe igjen. Men hu påstår altså at «det har vært kjærlighet ved første blikk» – ifølge henne. Jeg er litt sånn… meh. Usikker.

Og siden dere UANSETT vil lure på det…

Alderen på de jeg har møtt er 17, 19, 25, 18 og 19.

Selvbildeøkning og onanering

OOOOOG…… 80% av alle brev jeg har fått (uten å ha sendt selv) er fra småkåte fjortiser på 15 år. 10% er fra «typen til profilen jeg var inne på» som ber meg dra til helvete fordi jeg vistnok skal ha runka til bildene av dama hans.

5% er fra overfladiske kvinnfolk som bare fisker etter komplimenter for å bygge opp et selvbilde som er like usikkert den tynne isen på Breiavannet i Stavanger i januar måned. Mens de siste 5% er fra NORMALE og jevnaldrende folk.

Fascinerende plass. Men allikevel blir jeg litt småflau når jeg sitter med laptopen oppe på Nettby. Hihi. ^^

Men artig er det. De sosiale normene opphører litt på Internett – og det som heter «sunn fornuft» er omtrent ikke eksisterende. Alle gutter blir tatt for noen småkåte, desperate jævler av mannfolk med mangel på sosiale antenner. yey.

Sånn gikk det med han som søkte lykken på Nettby!

Legg igjen en kommentar