Utrolig opplevelse: Dating på nettet

Les denne utrolige historien om dating på nettet

Det skal riktignok sies at dette ikke er selvopplevd, men at jeg fra flere hold har blitt fortalt at dette er en reell historie fra en person som fant en kvinne på Nettby.no. Som du kanskje vet, så er det på Nettby det skjer… det vil si; det er utrolig mange unge mennesker som per dags dato treffes gjennom sider som Nettby, og det er godt gjort å få til et ordentlig forhold der.

Men noen gode historier kommer det i hvert fall ut av det.

Lysten på å lese flere slike historier? Klikk deg inn på Norskedatingsider.no!

Vi kaller den: Nettby-date i Stavanger

Hadde seg slik, at jeg satt hos en kompis sist fredag og daffa. Så stakk puddingen å la seg. Så satt jeg der da, i stua, å kjeda meg. Siste buss hadde jo for lengst kjørt – så da måtte jeg vente på den som gikk neste morra.

Sendte følgende melding til ei random tøs;
Hei, jeg rakk ikke siste buss hjem.. kan jeg joine deg i natt? ^^

Fikk svar, så adda hu meg på Face, så på MSN så fikk hu nummeret mitt.. jah, også preika vi på telefonen i to timer. Før vi fant ut at vi skulle treffes samme kveld (lørdag kveld altså).

Dama kom, lettere nervøs, så vi satt i bilen hennes i flere timer og preika. Fant tonen, hu hadde jæææævla pene pupper – så fokuset lå i gulften hennes mildt sagt hele kvelden. Anyway – vi går vær for oss, men det varer ikke lenge før jeg får en SMS der hu spør: Kan jeg ringe deg?

Syk telefonsamtale

Noen stikkord om det hu snakker om de SEKS timene vi satt i telefonen:

Salg på kvinner i Stavanger virker det som.

BDSM, Sado-sex, dominanse, wet-sex, fisting… så snakka hu EKSTREMT mye om eksen, som hu vistnok sugde sist uke (!) og om en eller ei transe…. eller, det var vel en mann som skulle bli en dame eller noe. En dame med pikk eller wtf.

Anyway. Etterhvert så gikk det opp et varselslys om at HU HER… jah – hu bør du passe deg for….. jo, så pleide hu å rådføre seg med diverse spåkoner også.

Anyway. Vi skulle treffes i går. Men jeg avlyste (naturlig nok), gadd ikke bry meg så mye før det tikket inn en SMS i natt, der det står «lurer du på hvorfor jeg ikke har tatt kontakt i det siste» eller noe i den duren. Jeg svarer arrogant og jævli. «næææh, gjør jeg det da?» – også braker helvete løst.


Krangling og dumping på MSN

Ok, så har vi en merkelig absurd «krangel» på MSN i natt. Jeg vet ærlig talt ikke helt hva hu klagde over. Så etter denne samtalen… så tenkte jeg:

Dumpa hu meg? Eller dumpa jeg henne nå? Jeg skulle jo dumpe henne, men dumpa hu meg først? Wtf… det er jo ikke noe kult.

Men, det viste seg altså at hu var sur fordi jeg ikke ville snakke mer enn to timer med henne på telefon i går. (lol).

Ja, så før det skjer noe mer… så joiner jeg Facebook. Sender hu et dumpebrev – et SNILT et (fy faen, dama er jo psyko… tør ikke annet) så slenger på noen komplimenter på slutten. Og thats it.

Jaja…. men – fikk erfart telefonsex da. Det var artige greier. Høre på splæsje-lyder fra en alt for våt fitte (hu spruter) – så fikk jeg faenmeg KJEFT etterpå fordi hu måtte skifte på senga etter telefonseansen vår… hrm. Ikke min skylt at du spruter så jævli, er det vel?

Sånn kan det gå når man møter folk på internett, folkens…

Legg igjen en kommentar