For mange erotiske nettbutikker i Norge?

For mange erotiske nettbutikker i Norge?

“Det kan aldri bli for mye porno” er det noe som heter. Vel, i enkelte tilfeller må man faktisk begynne å lure. Antallet erotiske nettbutikker som har dukket opp i Norge er faktisk helt enormt, og når du vet at det kun er de sterkeste som overlever i et såpass smalt marked, så innser du kanskje at mange av dem går dukken etter en liten stund.

De nye erotiske nettbutikkene ødelegger rett og slett for de etablerte.

Ta jobben din seriøst!

Årlig drar ansatte fra de største butikkene ned til diverse sexleketøy-messer i Tyskland og Kina for å holde seg oppdatert på det hotteste og beste innenfor erotikkbransjen. Dette er hva vi kaller å holde seg oppdatert samt at det gjør at de hele tiden kan tilby det absolutt beste til sine kunder. Respekt!

Men det er ikke akkurat alle de erotiske nettbutikkene som holder opp med dette konkurransefortrinnet som de store driver med.

Potenspiller er i vinden for tiden.

Faktisk er det slik at kun et fåtall av de erotiske nettbutikkene tjener noe særlig med penger, og mange drives faktisk på hobbybasis. Men det er også klart at noen av de mindre nettbutikkene klarer å skaffe seg litt penger, uten at det er sånn utrolig mye.

Mange alternativer, mange steder å kjøpe potenspiller

På den annen side er det klart at man i enkelte tilfeller ser på det som fordelaktig å ha mange alternativer slik at man på en enkel måte kan supplere i de mindre nettbutikkene om feks Hetenetter.no har gått tom for potenspiller. Akkurat potenspiller er et produkt som de større nettbutikkene har som vane å gå tom for, og da kan det være fint at du også har andre alternativer når det kommer til kjøp av sexleketøy og potenspiller.

Så vi sier “Ja, takk” til alle smågründere som har lyst til å starte for seg selv, men det er overhodet ikke noe automatikk i at man skal klare seg i et såpass strengt og tilspisset marked som erotikkmarkedet nå har blitt. For all del; har du lyst til å selge potenspiller eller andre godsaker på nettet, så er det ingenting som hindrer deg – med unntak av et marked som stadig blir vanskeligere og vanskeligere å oppholde seg i…

.
Powered by WordPress | Skjult kamera