Forskjell på folk med sosial verdi

Noen har høyere sosial verdi enn andre

Noen har høyere sosial verdi enn andre, og får dermed ligge med flere damer eller menn – alt ettersom hvilket kjønn man foretrekker. Og med dette i bakhodet er det faktisk viktig å vite hvor man hører til, og hvilken sosial verdi man har. Har du mange venner? Populær i venneflokken? Vel, da er sannsynligheten stor for at du har en høy sosial verdi.

En narkoman, en prosituert, en kristen, muslim, neger, en fyr med masse venner, få venner, en uten venner, et mobbeoffer, en rik, en fattig, en som ser ut som en klovn på håret, en som ser ut som frisørkongen på håret. ALLE ER LIKE MYE VERD SOSIALT SETT.

Så du påstår at man «øker» i «sosial verdi» hvis man har mange venner som går rundt og snakker historier om deg og fordi du har de rette klærene på og ser smooth på håret?

God hygiene og fine klær

For å være velfungerende sosialt er det selvfølgelig viktig med god hygiene og rene klær og en ånde som ikke dreper fluene du står i veien for. Men dette er jo en selvfølge for alle mennesker – og som de fleste gjør. Det er ikke nødvendig å pumpe på seg deo og håregele og de siste moteklærene. Joda, på videregående var dette viktig, på skolen generelt og alt mulig.

Skal ta meg selv som eksempel. Jeg personlig syns folk ser ut som klovner når jeg åpenbart ser at denne personen har brukt over middels tid på å lage håret sitt som et piggsvin, eller går med klær som er fabrikert slitt (wtf) og med masse rare merker og mønstre som bare ser rart ut.

Hvis folk har 500 venner. Så kan ikke den personen ha det spesielt bra. Det er ikke normalt å forholde seg til så mange mennesker i et vanlig liv. Dette kan ikke kalles ekte venner men heller bekjente. Skal like mange gå rundt å fortelle historier om deg blir det mye å holde styr på.

Mange venner kontra få venner

Personlig har jeg kanskje seks, fem gode venner et par av disse har jeg ekstra god kontakt med og har dermed TID til å snakke med

Bruk kondom under sex - alt blir bedre.

dem, være i lag og dele livene våres med hverandre omgåes sosialt og alt. Skal jeg liksom være mindreverdig sosialt sett, altså ha «liten sosial verdi» fordi jeg kun har fem venner?? Hvis man teller med alle jeg er ute med sånn utenom, dem jeg or med i kollektivet, dem på skolen, jobb og slikt så ender jeg vel opp med en hundre stk jeg også. Men dette er ikke venner for meg. Bekjente!

Jeg vasker håret mitt hver gang jeg dusjer. Det ser greit ut. Bruker ikke noe gele, voks eller annet drit. Jeg har en nøytral deodorant og går med stilrene og «enkle» kvalitetsklær som iallefall ikke er noe moteopplegg. T-skjorta mi, den jeg har på nå koster 24 spenn.

Fakta er at folk ser på meg som sen sosialt og mentalt sterk person. Jeg er utadvent, jeg bryr meg ikke i det hele tatt hva folk syns om meg, jeg er meg selv og er en kar full av humor og som nære venner rundt meg er gladi og hvor jeg betyr mye for.

Hvor mange venner kan man ha?

Samtidig, er det folk som trives i lag med 500 personer og ikke har noen nære forhold med noen men er bare kompis med alle, uansett om man kun møtes en gang pr mnd toppen. F.eks. er dem to jeg bor i lag med slik. Men det betyr ikke at JEG har mindre sosialverdi enn dem som ifølge trådstarter har en høy sosialverdi. Fakta er at jeg tror dem ser opp til meg.

Det verste er at jeg har draget på den råeste dama jeg vet om. Selv om hu kunne velge blandt alle hun ville. Macho muskelbunter, solariumsbrune mannekarer som hår på brøstet. Men neida, hu går til meg.

Kjøp deg et glidemiddel

Skal du ha høy sosial verdi, så gjelder det faktisk å skaffe seg et glidemiddel. Har du litt penger til overs, så bør det så absolutt være mulig å skaffe seg et glidemiddel da man rett og slett behøver det i sosiale sammenhenger. Enten man kan kødde med det, bruke det seksuelt eller rett og slett gjøre noe annet ut av det så bør du gå til innkjøp av et.

Legg igjen en kommentar