Hvordan fremstå bra for damene

Hvordan fremstå bra for damer

Virker som fenomenet PUA er ganske populært. Skjønner at det kan virke forlokkende å lese og øve seg til enkle ligg. Sannheten er at ikke finnes noen magisk løsning. Kanskje noen sosiale retningslinjer for hvordan en optimalt skal agere blant mennesker.

Skal en øke i det merksnodige, men iøynefallende konseptet sosialverdi burde en utvikle en særegen personlighet, med vekt på egen. Ikke bli boklig blendet av den typiske sjekkelitteraturen.

Les litteratur, men ikke la det gå deg til hodet. Lag mat, og ikke av den fastfoodaktige sorten. Lær deg å ikke ta deg nær av det som måtte komme ut av andres munnfull, selv om dette er lettere sagt enn gjort. Akkurat den biten krever måtelig mengder psykisk hardførhet. Ofte er ikke mennesker så onde som man perseptuerer, eller tillegger dem, men mer uvitende og villfarne. Men en skal heller ikke finne seg i overtramp.

Luk bort mennesker som vil deg ondt eller ikke kan holde på en hemmelighet.

Skaff deg en dame du kan ha samtaler med

Vis at du har selvinnsikt ved å gjøre narr av deg selv og dine eventuelle eiendommelige abnormaliteter. La interessen for film, musikk

Bygg selvtillit.

og litteratur ha et vidt spektrum, sånt blir det  samtaleevner av. Ikke vær for sjangersnever. Lytt på det andre har å si. Man kan lære noe nyttig av bortimot alle, enten de er klar over det selv eller ikke. Ikke vær redd for å virke dum. Mennesker har lettere for å akseptere medmennesker av lavere åndelig kapasitet.

Utgangspunktet for mange begynnende  vennskap blir mer fruktbart av den andre parten får være i kontroll.  Det hele virke mindre skremmende. Med tid skjønner den andre parten at du verken har et oppblåst ego, har en ubøyelig belærende trang men kun er interessert i vennskap, eventuelt noe mer. Sånt bygges det respekt av.

Øv på stemmebruk, et menneske med en dyp fengende stemme virker mer troverdig. Den stemmen har opplevd mye, tenker kanskje noen. Særlig med tanke på jenter/damer er dette aktuelt.

Tren eller begynn og spill et instrument(hold deg unna dataspill)!

Utseende har mindre betydning, enn enkelte her inne skal ha det til. Men hold deg renslig og pent i tøyet. Mennesker som velger sin omgangkrets basert på utseende har som regel et tomt skall av en personlighet. Men det skader jo ikke å se litt ekstra mandig ut.

Ellers hold kontakt men venner såvel som venninner. Snakker venninner bra om deg til andre venninner er halve jobben gjort. Og for all del hold deg kjølig, men enthusiastisk til dine sosiale omgivelser, såfremt situsjonen byr på andre spilleregler.

Når det kommer til sin egen bopæl, hold den så ryddig og stilfull som mulig.
Det kanskje viktigste er vel at man er sosial, enten med vennegjengen, venninner, med kjæresten, på byen, konserter, museum, kino, biblioteket eller hvor det måtte være. Bli sett!

Kjøp glidemiddel – det er viktig!

Når det kommer til det seksuelle, så bør du lese deg opp på mange bøker og blader slik at du er best mulig rustet når du skal ut i kamp. Kjøp deg et glidemiddel, skaff deg noen kondomer – og dra ut på byen for å imponere damene. Du vil i hvert fall få lagt ditt første gullegg (ligget med din første dame) på best mulig måte om du kjøper inn glidemiddel først. Det kan fort bli litt tørt når man skal ha sex med kondom.

Glidemiddel kjøpes hos
Hetenetter.no

Legg igjen en kommentar