Full guide: Underlivsbarbering for menn og damer

Full guide: Underlivsbarbering for menn og damer

Vi tenkte å ta en full guide om hvordan man tok en full underlivsbarbering for å gjøre det best mulig. Mange har sendt inn spørsmål til oss om hvordan de kan underlivsbarbere seg uten at det skal komme nupper på kjønnsorganet, noe som vil være et problem for mange – spesielt for kvinner. Her har vi selvfølgelig funnet løsningen.

Det er ikke veldig behagelig for sexpartneren din dersom de møter en skog når de knepper opp buksen din.

Hvilke produkter trenger man?

Det er bare to produkter man trenger og disse selges ikke separat, men i en pakkeløsning slik at de blir billigere. «Barberkrem og Anti-nuppegel» heter det og kan kjøpes her. Jeg har hørt med flere kvinner (og menn…) som har brukt denne og de er veldig fornøyde – har faktisk til gode å høre om noen som er misfornøyd med disse.

159,- norske kroner for noe som varer i rundt ett år vil være absolutt en god investering.

Hvordan gjør man det?

Jeg regner også med at dere har en barberhøvel av noe slag. De aller fleste fungerer selvfølgelig, men vi anbefaler en av de som har viberingsfunksjon slik at man får best mulig tak. Skal man også minimere antall minutter man skal bruke på dette, så bruker man et godt barberhøvel. Og så tar man helst underlivsbarberingen i dusjen slik at barberkremen blir skylt av rimelig kjapt.

Følg denne guiden under underlivsbarberingen:

1. Ta frem barberskummet, anti-nuppegelen og barberhøvelen.
2. Gå til stedet hvor du ønsker å barbere deg (som sagt er dusjen anbefalt fra vår side)
3. Før på barberskumet (du trenger ikke bruke så mye) og begynn å barber kjønnsorganet. Veldig mange gjør en stor feil i at de bruker ekstremt mye barberskum, men dette er ikke nødvendig.
4. Etter barbering, så legger du på gelen og lar den ligge på i en god stund helt til du også vasker dette av.

Spørsmål?

Denne ganske enkle guiden om underlivsbarbering er altså ganske simpel og går bare ut på å kjøpe noen produkter som gjør alt mye enklere for deg.

Vi skal besvare alle spørsmål som kommer om denne type barbering dersom du velger å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar