Beste glidemiddel for analsex

Beste glidemiddel for analsex

Dette er også et spørsmål som har kommet inn via vårt kommentarfelt via en leser. Det er klart at det er mange folk som lurer på veldig mange ting, men jeg må bare få sagt at det ikke er mulig å kunne besvare alle spørsmål selv om vi gjerne skulle gjort det.

Her er i hvert fall vårt personlige svar på hvor man finner det beste glidemiddelet for analsex.

(C) Kondomeriet. Husk glidemiddel til kondomene.

Spørsmål:

Meg og kjæresten min har vært praktisert analsex i en god stund. Og det glidemiddelet vi har brukt er noe billige greier kjøpt i utlandet som fungerer fint, men etter ca 10 minutter begynner det å bli ubehagelig for henne.

Vi både elsker analsex og ønsker at gleden kan vare mye lengere enn dette (jeg holder tross alt ut en god stund til tross for at det er trangt). Har dere noen forslag til ulike glidemidler vi kunne prøve som kan forlenge sexen eller hindre at dama mi får vondt når vi har analsex?

Kanskje noe bedøvende glidemiddel?

Svar:

Hei,

vi er jo som kjent et par som driver med ganske mye kinky saker, og analsex har vi holdt på med i et par år nå. Så jeg vet nøyaktig hva du skal bruke for å stimulere «bak der» så smertefritt som mulig. Det å gå for den billigste og enkleste løsningen når det kommer til glidemiddel for analsex er ingen god idè – tro meg, vi har prøvd det også.

Jeg pratet med en såkalt «sexekspert» i pornogaten i Hamburg som kunne fortelle meg at Jojoba-olje var nøkkelen til suksess når man skulle ha analsex. Godt mulig, tenkte jeg – og valgte å kjøpe en av de flaskene han hadde stående med «anal passion»-glidemiddel. Og jeg angret ikke et sekund.

Det glidemiddelet vi anbefaler er som avbildet nedenunder – det er billig, svært dempende på smerten og av utrolig god kvalitet.

RFSU glid. Foto: Kondomeriet

Her hjemme i Norge (eller det vil si – på internett i og med at jeg bestiller alt sexleketøyet mitt der), så har jeg bestemt meg for å utelukkende kjøre på med dette glidemiddelet da jeg anser det som det aller mest behagelige. Det virker både deilig for han (med og uten kondom) og for meg er det helt herlig.

Legg igjen en kommentar