Glidemiddel med eller uten smak?

Glidemiddel brukes under sex for at både kvinnen og mannen skal få det mer komfortabelt når kjønnsorganene gnikker mot hverandre. Et glidemiddel kan også i aller høyeste grad benyttes når man onanerer, og er nesten påbudt om man skal kjøpe seg en billig dildo og bruke denne. Til analsex er det også svært virkningsfult å benytte seg av dette middelet – som både vil gjøre det lettere å få penisen inn samtidig som den er skånsom mot analåpningen til kvinnen eller mannen.

Men noen glidemiddelvarianter selges også med smak. Og – er det noe vits?

Som du kanskje vet, så er det primært munnen man smaker igjennom når man inntar noe. Så det at glidemiddel med smak utelukkende er lønnsomt når det kommer til oralsex, og da såkalte blowjobs, er nesten unødvendig å si. Men; er det egentlig noe deilig for den som utfører blowjoben å få masse glidemiddel inn i munnen sin?

Det er veldig delt hos folk hvorvidt de ønsker glidemiddel med smak eller ikke. Men du skal vite at det fungerer like godt med smak som uten dersom du bruker det på «vanlig» måte uten å ha oralsex.

Derfor bør glidemiddelet ditt være trygt å ta i munnen

Ja – du leste riktig. Du bør utelukkende bruke et glidemiddel som ikke har farlige ingredienser. Hvis glidemiddelet ikke kan «spises», så er det heller ikke trygt å putte inn i din vagina eller anus.

Dette er grunnen til at mange erotiske nettbutikker utelukkende selger smøremidler som er trygge til bruk over alt.

Så hva er det egentlig som gjør at noen glidemidler er trygge å innta vaginalt og oralt?

Godt spørsmål.

Vi kan begynne med ingredienslisten. Hvis du har allergier mot noen av ingrediensene, så bør du holde deg langt unna. Du bør selvfølgelig også holde deg unna de produktene som inneholder parabener og alkohol.

Alkoholholdige glidemidler er de verste. Disse kan være med på å tørke ut munnen din, anusen din eller vaginaen.

Hva er poenget med å legge til smak på glidemiddelet?

Glidemiddel med smak – som alle kan være vann- eller silkonbaserte – er laget for at man skal få en ekstra morsom smak når man utfører oralsex. Så enkelt er det. Hovedpoenget er å piffe opp sexlivet ved å gi en litt hyggelig opplevelse i munnen til den som utfører oralsexen.

Det er mange som har kviet seg med å utføre oralsex. Men så fort de får krydret vagina eller penis med sjokolade-glidemiddel….så kaster de seg nærmest over det!

De fleste foretrekker glidemiddel med smak

De fleste kvinner vil nok svare at det i aller høyeste grad er best å suge menn eller gutter uten kondom. Så med mindre man har veldig mye imot den smaken som kommer når man suger penisen til en mann eller gutt, så vil det lønne seg å ikke benytte seg av glidemiddel og kondom i slike tilfeller.

Dog må det sies at klamydia i enkelte tilfeller kan spres via oralsex, og om man gjør det med en partner man ikke er helt trygg på, så vil det absolutt lønne seg å benytte seg av både glidemiddel og kondom for å være helt sikker på at man ikke oppnår noen som helst smitte.

Har man en tube glidemiddel med smak stående ved sengekanten, så har du i hvert fall som mann mye større sjanse for at kjæresten din skal gidde å kjøre på med oralsex – for både din og hans/hennes nytelse…

Husk også at hvis du kjøper et glidemiddel med smak, så vil du også automatisk få glidemiddel med LUKT. Mange ønsker den søtlige jordbær-duften når man har sex, noe som er helt forståelig.

Relevante artikler

Vi har to artikler som du helt sikkert har lyst til å lese etter å ha skummet deg igjennom denne.

Her er de:

Legg igjen en kommentar