Glidemiddel med eller uten smak?

Glidemiddel med eller uten smak da?

Glidemiddel brukes under sex for at både kvinnen og mannen skal få det mer komfortabelt når kjønnsorganene gnikker mot hverandre. Et glidemiddel kan også i aller høyeste grad benyttes når man onanerer, og er nesten påbudt om man skal kjøpe seg en billig dildo og bruke denne. Til analsex er det også svært virkningsfult å benytte seg av dette middelet – som både vil gjøre det lettere å få penisen inn samtidig som den er skånsom mot analåpningen til kvinnen eller mannen.

Wet glidemiddel med smak av jordbær og kiwi. Foto: Hetenetter.no

Men noen glidemiddelvarianter selges også med smak. Og – er det noe vits?

Som du kanskje vet, så er det primært munnen man smaker igjennom når man inntar noe. Så det at glidemiddel med smak utelukkende er lønnsomt når det kommer til oralsex, og da såkalte blowjobs, er nesten unødvendig å si. Men; er det egentlig noe deilig for den som utfører blowjoben å få masse glidemiddel inn i munnen sin?

Det er veldig delt hos folk hvorvidt de ønsker glidemiddel med smak eller ikke. Men du skal vite at det fungerer like godt med smak som uten dersom du bruker det på “vanlig” måte uten å ha oralsex.

De fleste foretrekker glidemiddel

De fleste kvinner vil nok svare at det i aller høyeste grad er best å suge menn eller gutter uten kondom. Så med mindre man har veldig mye imot den smaken som kommer når man suger penisen til en mann eller gutt, så vil det lønne seg å ikke benytte seg av glidemiddel og kondom i slike tilfeller.

Dog må det sies at klamydia i enkelte tilfeller kan spres via oralsex, og om man gjør det med en partner man ikke er helt trygg på, så vil det absolutt lønne seg å benytte seg av både glidemiddel og kondom for å være helt sikker på at man ikke oppnår noen som helst smitte.

Har man en tube glidemiddel med smak stående ved sengekanten, så har du i hvert fall som mann mye større sjanse for at kjæresten din skal gidde å kjøre på med oralsex – for både din og hans/hennes nytelse…

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera