Guide: Slik utfører du en erotisk massasje

Guide: Utfør en erotisk massasje på riktig måte


Tenkt på at kvinnekroppen aldri får nok forspill?
Og du synes kanskje at det blir litt kjedelig i blant å måtte holde på i laaang tid før du endelig får noen form for nytelse selv?

Vel, vi kan trøste deg med at en erotisk massasje er blant de beste (og hurtigste…) måtene å få kvinnen kåt på – det eneste du trenger er noen tips til hvordan du på best mulig måte kan utnytte de mulighetene du har her.

Vi i Erotikkguiden har i en årrekke brukt massasje som forspill. Det er den aller beste måten å få begge parter klare til sex på. I den forbindelse har vi også kjempemye kunnskap som vi ønsker å dele med deg….slik at du kan få ta del i den suksessen vi har hatt. 🙂

Erotisk massasje godt for mye…

Massasjer lindrer ikke bare muskler, men det lindrer også sinnet og får deg til å slappe av, noe en kvinne trenger dersom hun skal føle seg komfortabel og prøve å nyte den erotiske stunden.

Denne type massasje – og da snakker vi om erotisk massasje- kan brukes på de aller fleste, men det blir sagt at kvinnens kropp er mye mer mottakelig for erotisk massasje enn det mannen er. Vet ikke om dette stemmer, men det er jo bare å kjøre i gang og se selv?

Etter all sannsynlighet blir damene veldig glad for at du prøver å vekke kåtskapen i dem.

Kan man oppnå orgasme ved erotisk massasje?

Orgasmen er på mange måter et resultat av at man føler seg friere og slipper fri alle mulige følelser inn i en deilig boble som gjør at man kommer. For damene , så krever dette hovedsakelig tre ting;

  • Et godt forspill.
  • At hun føler seg komfortabel.
  • Og at man beføler de riktige stedene i et godt og fornuftig tempo.

I disse tilfellene er det altså mulig å oppnå klimaks kun ved hjelp av erotisk massasje. Den indiske gigant-avisen «India Times» har skrevet en artikkel om dette. Vi i Erotikkguiden anbefaler varmt å lese artikkelen som heter «5 press-punkter som kan føre til en kvinnelig orgasme«.

Fire gode tips til en erotisk massasje

Men den erotiske massasjen er så definitivt en stor del av hele opplegget. Uansett; her er tipsene for å gi en god erotisk massasje.

1. Kjøp inn de ingrediensene du trenger for å tilfredsstille henne helt.
Ikke bare tenk  på massasjeolje, men også på ting du kan bruke senere når du gnir inn brystene, i etterkant mtp sex og liknende. Alt kan brukes – det er bare å slippe fantasien løs.

Tips til innkjøp når du skal utføre en erotisk massasje:

Dette er en veldig god massasjeolje med duft av roser. Får deg absolutt inn i «massasje-stemning» . Tenn gjerne et par lys og disk opp med denne massasjeoljen, så tror jeg at du skal få en helaften du sent vil glemme…

Denne oljen er mer skånsom mot huden og er luktfri. Hovedpoenget med å kjøpe akkurat denne massasjeoljen er at den er god mot huden, lett å fjerne i etterkant (klisser ikke mot lakenet) og etterlater seg ingen spor etter at man har massert.

En litt mindre erotisk, men litt mer praktisk variant.

2. Ikke vær for hardhendt
– jenter liker å bli tatt godt hånd om, men med en følsom og kjærlig hånd som stryker på de riktige stedene.

3. La temperaturen i rommet være høy.
Om du skal utføre en erotisk massasje på vinterstid, så avhenger det nesten av at det ikke er så veldig kaldt i rommet i og med at man fort kan ende opp med å fryse og skape en litt spesiell situasjon.

4. Alltid spill rolig musikk.
Musikk i bakgrunnen er noe som fort kan skape en rolig og god stemning som vil vare under hele sexakten.

Følg disse fire rådene , og du vil garantert være i stand til å gi en god massasje. Prøv litt på din egen kropp også. Det er slik

En erotisk massasje kan være givende for han og henne.

at kvinne- og mannekroppen er to helt forskjellige individer hva angår følsomhet og punkter, men enkelte steder bør du vite at du skal holde deg unna, og noen punkter liker du kanskje å bli befølt selv..? Tenk deg litt om!

Har du lyst til å lese mer?

Vi i Erotikkguiden lever av å publisere kvalitetsinnhold på nett.

Derfor har vi også gleden av å anbefale et par andre artikler som du kan finne interessant etter å ha lest om erotiske massasje:

Oppsummering – gå ut og prøv!

Så… til slutt kan vi jo oppsummere hvorfor du bør gi en erotisk massasje.

En erotisk massasje er et utmerket hjelpemiddel til gode erotiske opplevelser. Det er faktisk nesten slik at man kan påstå at det er det beste man kan utføre for et ordentlig vakkert og deilig forspill.

Utrolig mange av de som lærer seg å massere ordentlig vil fort ikke bli kvitt denne trenden enkelt og greit fordi man ender som regel opp med å ha utrolig god sex i etterkant. Lær deg punktene på kvinnen, og kjør på med en viss teknisk utførelse, så blir du etter hvert utrolig god til å utføre erotiske massasjer!

Video: Slik utfører du en erotisk massasje (tips)

Hvis du fortsatt er litt usikker på hvilke triks du skal utføre, så anbefaler vi denne fire minutter lange videoen:FAQ – Ofte stilte spørsmål

✅Hva er en erotisk massasje?

En erotisk massasje er … som du kanskje forstår … en kombinasjon av erotikk og massasje. Hovedregelen er at man utfører massasjen på en sensuell måte som kan lede til seksuelt samkvem.

Det er også viktig at massasjen både er langsom og fylt med god energi.

✅Hvilke hjelpemidler bør man bruke for å utføre en erotisk massasje?

Hovedregelen er at du skal ha en god massasjeolje. I tillegg kan det være godt å benytte seg av duftlys.

Husk på at en erotisk massasje også bør foregå på soverommet. Til nøds kan du utføre den i stua på sofaen, men du vil ikke få samme mulighet til sex etterpå.

✅Er tantrisk massasje det samme som erotisk?

Nei, det er ikke helt likt.

Tantrisk massasje handler primært om en ytre seksuell energi – og mindre om beføling av sensuelle punkter. Erotisk massasje har et ønsket mål til slutt: orgasme. Tantrisk massasje handler mer om en ytre kraft og energi.

Legg igjen en kommentar