Guide: Slik utfører du en erotisk massasje

Guide: Utfør en erotisk massasje


Tenkt på at kvinnekroppen aldri får nok forspill?
Og du synes kanskje at det blir litt kjedelig i blant å måtte holde på i laaang tid før du endelig får noen form for nytelse selv?

Vel, vi kan trøste deg med at en erotisk massasje er blant de beste (og hurtigste…) måtene å få kvinnen kåt på – det eneste du trenger er noen tips til hvordan du på best mulig måte kan utnytte de mulighetene du har her.

Erotisk massasje godt for mye…

Massasjer lindrer ikke bare muskler, men det lindrer også sinnet og får deg til å slappe av, noe en kvinne trenger dersom hun skal føle seg komfortabel og prøve å nyte den erotiske stunden.

Denne type massasje – og da snakker vi om erotisk massasje- kan brukes på de aller fleste, men det blir sagt at kvinnens kropp er mye mer mottakelig for erotisk massasje enn det mannen er. Vet ikke om dette stemmer, men det er jo bare å kjøre i gang og se selv?

Etter all sannsynlighet blir damene veldig glad for at du prøver å vekke kåtskapen i dem.

Oppnå orgasme ved erotisk massasje?

Orgasmen er på mange måter et resultat av at man føler seg friere og slipper fri alle mulige følelser inn i en deilig boble som gjør at man kommer. For damene , så krever dette hovedsakelig tre ting;

– Et godt forspill.
– At hun føler seg komfortabel.
– Og selvfølgelig at man penetrerer på de riktige stedene i det riktige tempoet og så videre.

Warm Touch massasjeolje. Foto: Kondomeriet


Fire gode tips til en erotisk massasje

Men den erotiske massasjen er så definitivt en stor del av hele opplegget. Uansett; her er tipsene for å gi en god erotisk massasje.

1. Kjøp inn de ingrediensene du trenger for å tilfredsstille henne helt.
Ikke bare tenk  på massasjeolje, men også på ting du kan bruke senere når du gnir inn brystene, i etterkant mtp sex og liknende. Alt kan brukes – det er bare å slippe fantasien løs.

Tips til innkjøp når du skal utføre en erotisk massasje:

Dette er en veldig god massasjeolje med duft av roser. Får deg absolutt inn i “massasje-stemning” . Tenn gjerne et par lys og disk opp med denne massasjeoljen, så tror jeg at du skal få en helaften du sent vil glemme…

Denne oljen er mer skånsom mot huden og er luktfri. Hovedpoenget med å kjøpe akkurat denne massasjeoljen er at den er god mot huden, lett å fjerne i etterkant (klisser ikke mot lakenet) og etterlater seg ingen spor etter at man har massert.

En litt mindre erotisk, men litt mer praktisk variant.

2. Ikke vær for hardhendt
– jenter liker å bli tatt godt hånd om, men med en følsom og kjærlig hånd som stryker på de riktige stedene.

3. La temperaturen i rommet være høy.
Om du skal utføre en erotisk massasje på vinterstid, så avhenger det nesten av at det ikke er så veldig kaldt i rommet i og med at man fort kan ende opp med å fryse og skape en litt spesiell situasjon.

4. Alltid spill rolig musikk.
Musikk i bakgrunnen er noe som fort kan skape en rolig og god stemning som vil vare under hele sexakten.

Følg disse fire rådene , og du vil garantert være i stand til å gi en god massasje. Prøv litt på din egen kropp også. Det er slik

En erotisk massasje kan være givende for han og henne.

at kvinne- og mannekroppen er to helt forskjellige individer hva angår følsomhet og punkter, men enkelte steder bør du vite at du skal holde deg unna, og noen punkter liker du kanskje å bli befølt selv..? Tenk deg litt om!

Oppsummering – gå ut og prøv!

Så… til slutt kan vi jo oppsummere hvorfor du bør gi en erotisk massasje.

En erotisk massasje er et utmerket hjelpemiddel til gode erotiske opplevelser. Det er faktisk nesten slik at man kan påstå at det er det beste man kan utføre for et ordentlig vakkert og deilig forspill.

Utrolig mange av de som lærer seg å massere ordentlig vil fort ikke bli kvitt denne trenden enkelt og greit fordi man ender som regel opp med å ha utrolig god sex i etterkant. Lær deg punktene på kvinnen, og kjør på med en viss teknisk utførelse, så blir du etter hvert utrolig god til å utføre erotiske massasjer!

Se video av utførelse av en erotisk massasje!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera