Hvordan lykkes på blind date

Hvordan fikser du en blind date?

Blind dating er blitt et velkjent fenomen i Norge, og enten om man hooker opp via venner eller på internett er det noen krav som må settes til hvordan daten skal bli best mulig. Utgangspunktet er jo rett og slett at dere ikke kjenner hverandre – noe som er ganske spennende i seg selv.

Hovedregel nummer 1: Bryt isen

På mange måter er ikke blind dating annerledes enn noen annen type dating. De grunnleggende reglene i dating eksisterer fortsatt, men du må bryte isen som følge av at dere aldri har sett hverandre før.Hovedregel nummer 1 er altså å bryte isen på en blind date.

Hovedregel nummer 2: Ikke gjør det kleint

Jaa…”… etterfulgt av lang stillhet.

Verre kan det faktisk ikke bli på en blind date – eller en date i det hele tatt. Dette forekommer ikke bare når kandidatene ikke kjenner hverandre, men det kan forekomme hvis man ikke har så veldig mye til felles. Så… ikke gjør det kleint på en blind date. Og har du ikke noe å si, så si et eller annet fordetom.

Hovedregel nummer 3: Mannen spanderer

Selv hadde jeg i hvert fall gått inn for å betale på en blind date i og med at man skal følge de samme spillereglene som på en vanlig date. Klart det kan være hyggelig at man noen ganger splitter regningen, men på første blind date bør du som mann ha vett nok til å betale for maten/kinobesøket/eller hva det måtte være.

Hovedregel nummer 4: Ikke spør for mye

En date skal aldri være noe intervju, og på en blind date er det egentlig veldig essensielt. Fordi du skal være interessert i han eller henne, men det skal være mer en lett tone og ikke noe intervjupress akkurat.

Ellers gjelder det egentlig bare å være seg selv på blind date. Ikke forvent noe erotiske saker etterpå – noen liker jo å gå rett på desserten, mens andre holder igjen veldig mye og veldig lenge.

Det finnes ikke noe fasitsvar på når du skal ha sex med personen, men etter første date er vel ikke blant de vanligste tidspunktene.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera